Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günün 1 gün geçti ama test yapamaya korkuyorum çünkü hafif kaşık ve bel ağrım var sanki oldum olacak
Ben test yaptım akşam negatifAma aynı belirtiler hamilelik için de geçerli Belli mi olur
Ben test yaptım akşam negatif
2 gün gecikti adetim heves ettim ama olmamış bu ay da
Bugün de olmadı bekliyorum normalde geç çatlıyor yumurtam zaten geç döllenme olabilir mi tekrar ne zaman test yapmam gerekir acaba olmazsaYine de regl olana dek umut vardır
Bugün de olmadı bekliyorum normalde geç çatlıyor yumurtam zaten geç döllenme olabilir mi tekrar ne zaman test yapmam gerekir acaba olmazsa
Bende şu eczanede 20 tl ye satılan erken gebelik testinden aldım dün yaptım tek çizgi çıktı belik hala hafifi ağrıyor bide islaklik arttı gOguslerim çok hassas dokunamıyorum pazartesine kadar olmazsam bi erken gebelik testi daha yaparım diye düşünüyorum amaBenim regl gecikmem 9.günündeyken kan testinde öğrendim. Öncesinde erken tanı ile gösteren gebelik testinden yapmıştım, orda bile çıkmamıştı.
Bende şu eczanede 20 tl ye satılan erken gebelik testinden aldım dün yaptım tek çizgi çıktı belik hala hafifi ağrıyor bide islaklik arttı gOguslerim çok hassas dokunamıyorum pazartesine kadar olmazsam bi erken gebelik testi daha yaparım diye düşünüyorum ama
Eğer olmazsam pazartesi günü baktiriyim ozamanBenim aldığım 60 tl’ydi içime oturmuştu regle 10 gün kalayı bile gösterir diyor ama yok, göstermedi benim. Kanda çıktı sonra. Bence idrarla hiç uğraşma, kanda baktır direk.
Bu ay da olmadı malesef adet oldumBenim aldığım 60 tl’ydi içime oturmuştu regle 10 gün kalayı bile gösterir diyor ama yok, göstermedi benim. Kanda çıktı sonra. Bence idrarla hiç uğraşma, kanda baktır direk.
Bu ay da olmadı malesef adet oldum
Kızlar merhaba rahim filmini çektirmeninn bir zamanı var mı? Adetliyken falan mı çekiliyor tam bilmiyorum çektirmem lazım ama zamanını bilmiyorum
Bugün doktora gittim klomen verdi arefe günü gidicem tekrar catlatma iğnesi vericek
Canım merhaba, ben de önümüzdeki hafta Echomarda çektireceğim inş anestezi almadan. Biraz korkuyorum da açıkçası sen nerede çektirmiştin İstanbulda mı?Kizlar merhaba bende hsg cekildim. Benimki anestezisiz agrisiz rahim filmiydi. Bu konuda bilgi almak isteyen varsa bilgi verebilirim
Canım merhaba, ben de önümüzdeki hafta Echomarda çektireceğim inş anestezi almadan. Biraz korkuyorum da açıkçası sen nerede çektirmiştin İstanbulda mı?
Yok hayir eskisehir yunus emrede cekildim.Canım merhaba, ben de önümüzdeki hafta Echomarda çektireceğim inş anestezi almadan. Biraz korkuyorum da açıkçası sen nerede çektirmiştin İstanbulda mı?
ayy çok sevindim içim rahatladı gerçekten çok sağolasın inşallah sorunsuz atlatırızechomar’da gözün kapalı çektirebilirsin Ve kesinlikle anestezisiz..