- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
ayy çok sevindim içim rahatladı gerçekten çok sağolasın inşallah sorunsuz atlatırız
Mart başında çektirdim orada.. hatta detaylıca anlattım tecrübemi, okuyabilirsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok sevindim içim rahatladı gerçekten çok sağolasın inşallah sorunsuz atlatırız
Tamamdır canım çok teşekkür ederimMart başında çektirdim orada.. hatta detaylıca anlattım tecrübemi, okuyabilirsin canım
kızlar ben istanbul pendikte oturuyorum buralara yakın HSG nereyi önerirsiniz
Özel sağlık sigortası karşılıyor mu pekiCanın tatlıysa ya da bu konuyla ilgili okuduklarından etkilendiysen kesinlikle Şişli’de Echomar’ı öneririm. Ben de anadolu yakasında oturmama rağmen, doktorumun önerisiyle orada çektirdim. Acısız, ağrısız, sorunsuz çok iyi bi ekip ve makinaları var.
Öz
Özel sağlık sigortası karşılıyor mu peki
Kadıköy Sonomed de Çekildim 1 hafta önce. Allah'a şükür ağrısız. Sonradan biraz sancı oldu o da normal.kızlar ben istanbul pendikte oturuyorum buralara yakın HSG nereyi önerirsiniz
Merhaba size birşey sormak istiyorum bende bugün HSG çekindim ve doktor MONODOKS diye antibiyotik verdi fakat içinde gebelik şüphesi olanlar kullanamaz yazıyor benim 3 gün sonra yumurtlma günüm.. ben bu ilacı kullanırsam korunmam mi gerekir anlamadım doktor kesinlikle bu ayı değerlendir dedi bilemedimBende de özel sağlık vardı ama bu işlemi hiç bir özel sağlık karşılamıyormuş zaten.
Merhaba size birşey sormak istiyorum bende bugün HSG çekindim ve doktor MONODOKS diye antibiyotik verdi fakat içinde gebelik şüphesi olanlar kullanamaz yazıyor benim 3 gün sonra yumurtlma günüm.. ben bu ilacı kullanırsam korunmam mi gerekir anlamadım doktor kesinlikle bu ayı değerlendir dedi bilemedim
Tedbir amaçlı verdiğini söyledi.. bende değerlendirmek istiyorum kesinlikle doktora sormak aklıma geldi ama işini öğretiyor gibi olur muyum diye çekindim açıkçası acaba şey mi desem bulantı mide ağrısı gibi yan etkileri oldu beni sarstı başka daha hafif antibiyotik verir misiniz desem nasıl olur?hsg’de iltihap falan mı çıktı ki , niye antibiyotik verdi acaba? Bana verilmedi çünkü hiç bir şey. Malesef o konuda bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama bu ayı değerlendir dediyse mutlaka değerlendir. Benim de rahim filmi sonrası ilk deneme tuttu ilacı da doktoruna sormanı öneririm, içeriğinde böyle yazıyor ne yapayım diye.
Oncelikle sağlıkla kucağınıza almanız dileklerimle... Doğal yolla mi oldu tüp bebekle mi? Ben de hsg çektirdim ama şuan tedaviye başlayacağız diye birşey yapmadık Arkadaş Arkadaş geziyoruz evin içindehsg’de iltihap falan mı çıktı ki , niye antibiyotik verdi acaba? Bana verilmedi çünkü hiç bir şey. Malesef o konuda bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama bu ayı değerlendir dediyse mutlaka değerlendir. Benim de rahim filmi sonrası ilk deneme tuttu ilacı da doktoruna sormanı öneririm, içeriğinde böyle yazıyor ne yapayım diye.
Ben daha salı günü çektirdim çekilirken hiç birşey yok on dakika nasıl geçti anlamadım ama daha sonrası çektiğim acıyı hayatta unutmam diye düşünüyorum bazısı çekermiş bazısı çekmezmiş ben çekenlerdenim acı eşiğim fazla olduğu içinmiş belki siz hiç çekmezsiniz inşallahArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bende akşamında sancı çektim ve aşırı kanamam oldu. Ama ilk kez bu kadar düzenli süren bi adet yaşadım.Ben daha salı günü çektirdim çekilirken hiç birşey yok on dakika nasıl geçti anlamadım ama daha sonrası çektiğim acıyı hayatta unutmam diye düşünüyorum bazısı çekermiş bazısı çekmezmiş ben çekenlerdenim acı eşiğim fazla olduğu içinmiş belki siz hiç çekmezsiniz inşallah
bende aynıydım ölücem sandım 1 saat masadan kalkamadım ayıl bayıl ayıl bayılll .. canım cok yandı 2 tanesıde kapalıydı benım .. sag tarafı acabıldıcanım sana şunu söyleyip bu insandan insana değişiyor ben ilk çektirdiğimde öleceğim zannettim çünkü çok zor oldu rahim dar olduğu için yapmaları problem oldu ve ilac çok yakıyor 2 gün kasıklarım ağrıdı ameliyat masasından fırlayacaktım nerdeyse..inşallah seninki kolay olur
Ben çektirdim rahim filmi 3 kere üst üste gözünü korkutmak istemem ama çok ağrılı ve sancılı oluyor bende eğrilik var dediler ama kesin çekim sırasında ağrıdan hareket ettim ara ara bence ondan eğrilik var dediler şimdi 1 oğlum varArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.