Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Esenyurt ta Doğa Hospital de çektirdim anestezili. Doktorum Hatice Hanım çok iyiydi hakeza asistanı da öyle. Ağlayarak girdim. Rahim filminden sonra bayılmışım tekrar dört gün oldu biraz ağrım oluyor ama kanama yok bitti. Şimdi ilaçları kullanıyorum. Yaşım 27 üç yıl olucak Ekimin 22 sinde . İstiyoruz hayırlı bir evladımız olsun. Rahim filmi sonrası hamile kalınıyormuş. Doktor önümüzdeki ay adetin üçüncü günü gel yumurtlama takibi başlayacağım dedi. Eşimin testini de istedi. Bakalım umarım isteyen herkes evlat sahibi olur hayırlısı ilemerhaba bende çektirdim,doktorum şişlide bir yere yönlendirdi fakat fiyat çok yüksek geldiği için başka bir doktor tanıdığım bakırköyde emarparka yönlendirdi.Elif hanım var orada ve anesteziye gerek kalmadan işlemimi halletti.İşinde gerçekten çok iyi birisi kesinlikle tavsiye edebilirim.
Rahim filminden ne kadar zaman sonra hamilelik oluştu?Çocuk sahibi olmak için debelendiğimiz zamanlar ben de çekilmiştim. Korkulacak bir işlem değil. Tabii ki nazik bir ekip tarafından yapılmalı.
Sol tüp de sıvı birikimi kan pıhtılaşması vs falan varmış sucuk gibi yamulmus bayağı hasarı varmış solun bı sıkıntı olmadı ameliyat öncesi ve sonrada bi komplikasyon olmadı çok şükür adet olunca tüp bebeğe basliycamYapışıklık nerede? Tüpler mi rahim mi? Bence ameliyat olmayın tüpte tıkanıklık için olacaksa yumurtalık rezervi düşebiliyor.
Ben de çektirdim rahim filmi. Hiç korkulacak bir şey yok. Sen sadece yatıyorsun onlar yönlendiriyorlar seni. Filmi çekebilmek için bi sıvı enjekte edecekler vajinadan onda sadece çok hahfif bir karın ağrısı oluyor o da çok hafif bir ağrı. O kadarcık hiç korkma 5 dk bile sürmedi benim..Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
yapışıklık derken rahimde yapışıklık diyorsunuz sanmıştım. tüp alındı mı?Sol tüp de sıvı birikimi kan pıhtılaşması vs falan varmış sucuk gibi yamulmus bayağı hasarı varmış solun bı sıkıntı olmadı ameliyat öncesi ve sonrada bi komplikasyon olmadı çok şükür adet olunca tüp bebeğe basliycam
Gerçekten miAnk başkentte cekilen hsg guvenilir midir? Ben orda cektrdm
Bir arkadaşım daha orda cektrmsti. Bi doktra gosterms begenmems tekrar cektr dems..baskentte açık cikan tupler diger yerde farkli cikms..biri tikali cikms.. ben de mi tekrarlamalym sizce?var mi başına boyle bsey gelen? Dgeri hatali olablr mi ki? Ozel bi lab orasi da..
Evet maalesef..1 hafta araliklarla cektrdik..cok sacma geldi bna.Gerçekten mi
Tekrarladınmı hsg ni sendeEvet maalesef..1 hafta araliklarla cektrdik..cok sacma geldi bna.
Hayir. Ama acabalarim kaldi tabi. Siz de orda mi cektrdnz?Tekrarladınmı hsg ni sende
Evet histeroskopi olacağım. Rahım çökmüşHayir. Ama acabalarim kaldi tabi. Siz de orda mi cektrdnz?
Siz yazınca bende acaba dedimHayir. Ama acabalarim kaldi tabi. Siz de orda mi cektrdnz?
Evet histeroskopi olacağım. Rahım çökmüş
Nasıl çökmüş bende bilmiyorumBu hsg den farkli bsey sanrm degl mi? Nasl çökmş
Allahm ya daha neler gelck basimiza kadn olmk ne zor..insallah onmli bsey degildir..Allah kolaylık versinNasıl çökmüş bende bilmiyorum