- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Tüp alındı aynen tup ye idi yapışıklık şu an beklemedeyim bu ay çift görmezsem tüp bebek yaptiricamyapışıklık derken rahimde yapışıklık diyorsunuz sanmıştım. tüp alındı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp alındı aynen tup ye idi yapışıklık şu an beklemedeyim bu ay çift görmezsem tüp bebek yaptiricamyapışıklık derken rahimde yapışıklık diyorsunuz sanmıştım. tüp alındı mı?
canık gebelik var görünüyorBugun çatlama iğnesinn 6. Gunu test yaptım ama erkn snaırım
Test yaptınız mı tekrardan.Bugun çatlama iğnesinn 6. Gunu test yaptım ama erkn snaırım
Yaptom negatfTest yaptınız mı tekrardan.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kim istiyorsa hayırlı zamanda nasip olur insaallah.Yaptom negatf
daha önce özel de çektirmiştim daha ağrılı ve acılı gelmişti.Ben de bu ay rahim filmi çektirecem ve aşırı korkuyorum
daha önce özel de çektirmiştim daha ağrılı ve acılı gelmişti.
Bugun tıp fakultesınde cektirdim öncesinde ağrı kesici iğne yapıldı çok daha rahat geçti
merak etmeyin okadar dayanılmayacak bir agrısı olmuyor benceBen de özelde yaptıracam İnşAllah kötü geçmez ya
yaklasik 5 ay kadar once cektirmistim bende..Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben hsg görüntümü ekliyorum.uludag uni tıp fakultesinde rahim filmi çektiren görüntüsünü ekleyebılır mı ? Benim rahim filmim mi sıkıntılı çekim sırasında sorun mu oldu acaba değişik geldi merak ediyorum
Hiç korkma tatlım acısız ağrısız gerçekten ağrı dediğim de şu birkaç saniye Adet sancısı gibi ilacı verdiklerinde oluyo o da saniye yani dakika bile değil çok basit 5-10 dakika arası bişey sürdü benim o da o sırada çok konuşmuşum ilaçlar hep dışarı akmış konuşmamam gerekmiş ben ne bileyim konuşuyorum gerginliğim azalsın diye kimse bana susta demiyo hahaha çok basit bi işlem hiç korkma yaniBen de bu ay rahim filmi çektirecem ve aşırı korkuyorum
Rahime taktıkları şey acıtmıyormu?Hiç korkma tatlım acısız ağrısız gerçekten ağrı dediğim de şu birkaç saniye Adet sancısı gibi ilacı verdiklerinde oluyo o da saniye yani dakika bile değil çok basit 5-10 dakika arası bişey sürdü benim o da o sırada çok konuşmuşum ilaçlar hep dışarı akmış konuşmamam gerekmiş ben ne bileyim konuşuyorum gerginliğim azalsın diye kimse bana susta demiyo hahaha çok basit bi işlem hiç korkma yani
Zaten kayganlaştırıcı sprey sıkıyo acımak değil de sinir bozucu diyelim vajinadan muayene oluyosun ya aynısı işte o da sinir bozucu yaniRahime taktıkları şey acıtmıyormu?