- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
Hamile olmadığınızdan eminseniz çekilirSelam Arkadaslar.
İstanbul Sonomed de Rahim Filmi Çektiren Var Mı? Bir de Adeti Beklemek Zorunda Mıyız? Zaten 2 3 ayda bir oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olmadığınızdan eminseniz çekilirSelam Arkadaslar.
İstanbul Sonomed de Rahim Filmi Çektiren Var Mı? Bir de Adeti Beklemek Zorunda Mıyız? Zaten 2 3 ayda bir oluyorum
Hamile olmadığınızdan eminseniz çekilir
10 undan sonra gidiyorum yapışıklık görüldü başka doktor da da yapılacak şehir hastanesi asla ve asla bişey bilmiyo yapmiyo insanı ugrastiriyo 2 senedir bu şekilde tedavi yapmaya ugrasiyo lar allahlarindan bulsunlarEvet tabii ki benim tüpümde hafif sıvı birikmesi vardı aşılama yapılmadı yapışıklıkla hiç yapılmaz
Peki nasıl oldu zor bı islemmiEvet tabii ki benim tüpümde hafif sıvı birikmesi vardı aşılama yapılmadı yapışıklıkla hiç yapılmaz
Doktora ve cihaza bağlı. Genelde dr ya da radyolog çekmiyor ama düzgün biri çekerse ve rahat olursanız sadece rahim ağzını açtığını hissediyorsunuzPeki nasıl oldu zor bı islemmi
Yapışıklık nerede? Tüpler mi rahim mi? Bence ameliyat olmayın tüpte tıkanıklık için olacaksa yumurtalık rezervi düşebiliyor.10 undan sonra gidiyorum yapışıklık görüldü başka doktor da da yapılacak şehir hastanesi asla ve asla bişey bilmiyo yapmiyo insanı ugrastiriyo 2 senedir bu şekilde tedavi yapmaya ugrasiyo lar allahlarindan bulsunlar
Allahım sana bağışlasın bebeğini insh sağlıklı şekilde kucağına alırsınMerhabalar ben sen hsg çektirdim özel bir hastanede kendi kadım Doğum doktorum orda istedi çektirdikten sonra hamile kalanlar olduğunu bir ay sonra deneme yapmamızı söyledi ve rahmimde çok az perde olduğunu bunun çok problem olmayacağını söyledi ve dediği gibi hamileyim 11haftalık ama maalesef düşük tehtidim var
İnşallah allahım ilerlesin gönlüne göre versinAllahım sana bağışlasın bebeğini insh sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Yüksek dedimi doktor süt hormonunaMerhaba anneler size bir şey soracağım bugün detaylı muayene oldum. Rahim ağzında yara ve yumurta tembelliğim çıktı. Kilom 55 sivilce kıllanmam yok kilo artışı da. Rahim filmi olucam çok korkuyorum. Hormon değerlerime bakıldı süt hormnum 38.90 çıktı. FSH ise 8.01. bu rakam çok mu yüksek . Pcoslu olduğumu öğrendim. Üzgünüm baya. Olmayacak diye çok korkuyorum. Bilgisi olan bana bilgi verebilir mi ya da tavsiyesi olan.
bende haftaya rahm filmi cektircem bakalıM nasip olursaMerhabalar ben sen hsg çektirdim özel bir hastanede kendi kadım Doğum doktorum orda istedi çektirdikten sonra hamile kalanlar olduğunu bir ay sonra deneme yapmamızı söyledi ve rahmimde çok az perde olduğunu bunun çok problem olmayacağını söyledi ve dediği gibi hamileyim 11haftalık ama maalesef düşük tehtidim var
merhaba bende çektirdim,doktorum şişlide bir yere yönlendirdi fakat fiyat çok yüksek geldiği için başka bir doktor tanıdığım bakırköyde emarparka yönlendirdi.Elif hanım var orada ve anesteziye gerek kalmadan işlemimi halletti.İşinde gerçekten çok iyi birisi kesinlikle tavsiye edebilirim.Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
benim rahim filmimi doktor çekmişti ben aşırı derecede ağrı hissetmedik sadece canımı yakan şuan orayı temizliyoruz korkmayın demişti o zaman ağrı yaşadım resmen çay kaşığı gibi karıştırdıDoktora ve cihaza bağlı. Genelde dr ya da radyolog çekmiyor ama düzgün biri çekerse ve rahat olursanız sadece rahim ağzını açtığını hissediyorsunuz