- 23 Kasım 2017
- 933
- 424
Amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. DualarımdasınızTeşekkür ederim cevapların için kuzum Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yavrunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. DualarımdasınızTeşekkür ederim cevapların için kuzum Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yavrunu
Aaa Çok Sevindim HayIrlI Olsun Bi Cesaret edim çektirmem lazımGeçen ay çektirdim şimdi hamileyim
Ya aslında onun acısından değilde hiç böyle düşünmemiştim uzun bi tedavi süreci olur diye korktum üzüldümRahim fillminden sonra hamile kalan çok kişi var. Herkes acı çekecek diye bir şey yok ki belki siz acı cekmezsiniz film çekilirken. Tüplerin açık olup olmadığını öğrenmeden boşa kürek cekmek gibi olmaz mi?
İnşallah canım bizlere et gerçekten kendim kadar sevindim sana mutlu oldumAmin Rabbim isteyen her kim varsa nasip etsin. 41 gün Yasin ve Meryem suresi okumaya niyet etmiştim 10.günde hamile olduğumu öğrendim. Bırakmadım 41e tamamlayacağım inşallah okuyunca olmayan herkese dua ediyorum. Rabbim kabul eder inşallah
Cok teşekkür ederim canım siz de bana edin ki sağlıklı bir şekilde ilerlesinİnşallah canım bizlere et gerçekten kendim kadar sevindim sana mutlu oldum
İnşallah canımCok teşekkür ederim canım siz de bana edin ki sağlıklı bir şekilde ilerlesin
Keşke hic birimiz böyle zorluklara katlanmak zorunda kalmasak..Ya aslında onun acısından değilde hiç böyle düşünmemiştim uzun bi tedavi süreci olur diye korktum üzüldüm
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Selam canım, Ben 4 ay oldu Hsg çekildim ve anestesisiz çekildim hatta kendi tercihimdi. Doktor cekti.. Yani aslinda çok abartili bir agri sizi olmuuor ben dayandim ve bittikten sonra oyle yok yureyemiyorum yok agrim oluyor diye bir durumum da olmadi. Sayanabilecekcek hic korkma cektir.. Ultrason gibi alttan muayene gibi dusun. kisiden kisiye gore degisebilir tabiki fakat benim dayanilmayacak kadar acisi olmadi bi baslangicinsa hatta teki kapaliudi tupun acildi. Yani korkma derim kendini rahat birakirsan bol nefes alip verirsen hic bir sıkıntı olmaz korkulacak birsey yok yeni tecrubem.. bende korkuyordum. anestezi olmadan daha iyi zaten. dayanirsin.Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Mrblar bnde 2017 de cekilmistim ocak aylarında j zamnbn genel anestexi istedim hissetmemek icin 15 20dk surmustu ve o zamn 2 hafata kasiklarim cok agrimisti bnm ama simdi biraz da kisa ve agrisiz oluyor kac arkadasim cekildi çünki onlar acimadi dediler inanin bir arkadasimda yaninda gittim gercekten 5 dk cikti uyuttular onu ama kadindogum hastanesinde yaptirdi kliniklerde uyutmadan yapiyorlar ana gistererek ve acısızArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Simdikiler oyle canm acisiz agrisiz srkilde oluyormusSelam canım
Selam canım, Ben 4 ay oldu Hsg çekildim ve anestesisiz çekildim hatta kendi tercihimdi. Doktor cekti.. Yani aslinda çok abartili bir agri sizi olmuuor ben dayandim ve bittikten sonra oyle yok yureyemiyorum yok agrim oluyor diye bir durumum da olmadi. Sayanabilecekcek hic korkma cektir.. Ultrason gibi alttan muayene gibi dusun. kisiden kisiye gore degisebilir tabiki fakat benim dayanilmayacak kadar acisi olmadi bi baslangicinsa hatta teki kapaliudi tupun acildi. Yani korkma derim kendini rahat birakirsan bol nefes alip verirsen hic bir sıkıntı olmaz korkulacak birsey yok yeni tecrubem.. bende korkuyordum. anestezi olmadan daha iyi zaten. dayanirsin.
Yapışıklık falan yok başka doktora gidin.. Yapışıklık olsa laparoskopi değil histeroskopi yapılır zaten..Buna bakarak özel de bı doktor yapışıklık var solda laparoskopi olman lazım dedi cekindigim yer de ne amaçla söyledi bı sıkıntı olsa o zaman aşılama olmazdı dedi 2 ye bölündü doktorlar
Birde yani bunu çeken yer hiç tedaviye başlamazdi öyle olsaydıYapışıklık falan yok başka doktora gidin.. Yapışıklık olsa laparoskopi değil histeroskopi yapılır zaten..
Evet tabii ki benim tüpümde hafif sıvı birikmesi vardı aşılama yapılmadı yapışıklıkla hiç yapılmazB
Birde yani bunu çeken yer hiç tedaviye başlamazdi öyle olsaydı