- 17 Ocak 2016
- 488
- 493
Evet film adetliyken çekiliyor cnm, teşekkürler darısı tüm bekleyenlerin başına inşAdetkenmi ckeildin cnm
Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet film adetliyken çekiliyor cnm, teşekkürler darısı tüm bekleyenlerin başına inşAdetkenmi ckeildin cnm
Hayırlı olsun
bana adet bitince geldedi burda herks oyle bitnce çektirdi oyuzden ilginç geldi banaEvet film adetliyken çekiliyor cnm, teşekkürler darısı tüm bekleyenlerin başına inş
Adetim 4 gün süryo benim kanamam çok az dı gittiğim gün hafif lekelenmem vardı ondan çekildi film, doğrudur dediğin normalde adetin son günü yapılıyorbana adet bitince geldedi burda herks oyle bitnce çektirdi oyuzden ilginç geldi bana
Ama hayirli olsun amin bende filmdensonra buay denicm ock istiyorum hayirli sekilde olur inşalalh
Ondandir cnm sneinde sonayakin olmusAdetim 4 gün süryo benim kanamam çok az dı gittiğim gün hafif lekelenmem vardı ondan çekildi film, doğrudur dediğin normalde adetin son günü yapılıyor
Film çekildikten sonra hepiniz de benim gibi gebe kalırsınız inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşOndandir cnm sneinde sonayakin olmus
Amacoksevindim neguzel
amincnmFilm çekildikten sonra hepiniz de benim gibi gebe kalırsınız inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bende film çekildim geçen ay oluyo sanırım şubatta ama şuan adetim 4 gün gecikti normalde asla gecikmez filmden diye düşünüyorum ama bu kadar uzunnda sürmez sanırım. Test yapmayada korkuyorum açıkcası negatif çıkar diye ama. Bildiğin adet sancılarım oluyo senin dediğin gibi 10 kadar önce benimde kasıklarıma inanılmaz sancı girmişti sonra sanki adet olucam gibi gidip bakıyorum akıntı geliyo bilmiyorum ne olacak yaa. Filmden hemen sonra hamile kalmak riskli diyende oldu çünkü antibiyotik kullandım hayırlısı yaFilm çekildikten sonra hepiniz de benim gibi gebe kalırsınız inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Bende ilk gecikmemin sebebini filme bağlamıştım, çünkü ben 20 yada 22 günde bi adet göryodum ve çok korkuyordum ya test yaparsam sonuç negatif olursa diye sonra adetim geçince evde yapılan gebelik testlerinin hepsini denedim çamaşır suyu, şeker testi, diş macunu ve karbonat teslerim pozitif çıkınca eczaneden aldığım gebelik testini adetimin 3. Günü artık gönül rahatlığıyla yaptım ve yine sonuç pozitifti sonraki gün hemen kan verdim 3749 çıktı. Korkmana gerek yok ben özel bi üniversitede prof bi kadın doğumcuya göstermiştim tahlillerimi ve filmimi, oda özellikle bu ay elinden geldiğince eşinle sık sık birlikte ol dedi ki internetten baktınmı rahim filminden sonra gebelik şansı çok yüksek olduğu için o aydaki zamanları çok iyi değerlendirmemiz yazar sıkıntı yapma test yap yarın ilk idrarla allahın izniyle inş hamişsindir cnm buda ogün yaptığım idrar testim saniyeler içinde hemen çizgiler belirmiştiCanım öncelikle hayırlı olsun. Bende film çekildim geçen ay oluyo sanırım şubatta ama şuan adetim 4 gün gecikti normalde asla gecikmez filmden diye düşünüyorum ama bu kadar uzunnda sürmez sanırım. Test yapmayada korkuyorum açıkcası negatif çıkar diye ama. Bildiğin adet sancılarım oluyo senin dediğin gibi 10 kadar önce benimde kasıklarıma inanılmaz sancı girmişti sonra sanki adet olucam gibi gidip bakıyorum akıntı geliyo bilmiyorum ne olacak yaa. Filmden hemen sonra hamile kalmak riskli diyende oldu çünkü antibiyotik kullandım hayırlısı ya
Yaa maşallaah Rabbim zamanında sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin inşallah :) peki sende antibiyotik kullandın mı filmden önce ve sonra ben kulladım ama bolda su içtim halada içiyorum. Çok böyle değişim aslında içimden hel geçiyo hamilesin diye ama bilmiyorum sanırım biraz daha beklicem sonra test yapıcamBende ilk gecikmemin sebebini filme bağlamıştım, çünkü ben 20 yada 22 günde bi adet göryodum ve çok korkuyordum ya test yaparsam sonuç negatif olursa diye sonra adetim geçince evde yapılan gebelik testlerinin hepsini denedim çamaşır suyu, şeker testi, diş macunu ve karbonat teslerim pozitif çıkınca eczaneden aldığım gebelik testini adetimin 3. Günü artık gönül rahatlığıyla yaptım ve yine sonuç pozitifti sonraki gün hemen kan verdim 3749 çıktı. Korkmana gerek yok ben özel bi üniversitede prof bi kadın doğumcuya göstermiştim tahlillerimi ve filmimi, oda özellikle bu ay elinden geldiğince eşinle sık sık birlikte ol dedi ki internetten baktınmı rahim filminden sonra gebelik şansı çok yüksek olduğu için o aydaki zamanları çok iyi değerlendirmemiz yazar sıkıntı yapma test yap yarın ilk idrarla allahın izniyle inş hamişsindir cnm buda ogün yaptığım idrar testim saniyeler içinde hemen çizgiler belirmişti
Evet kullandım hem filmden önce hemde sonra adet zamanıma 2 yada 3 gün kala kullanmayı bıraktım adıda ciprasid idi yanlışım yoksa, allah razı olsun bu arada inş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYaa maşallaah Rabbim zamanında sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin inşallah :) peki sende antibiyotik kullandın mı filmden önce ve sonra ben kulladım ama bolda su içtim halada içiyorum. Çok böyle değişim aslında içimden hel geçiyo hamilesin diye ama bilmiyorum sanırım biraz daha beklicem sonra test yapıcam
Ayni belirtilerle hamilelik var suan hala test yapmadinizmiCanım öncelikle hayırlı olsun. Bende film çekildim geçen ay oluyo sanırım şubatta ama şuan adetim 4 gün gecikti normalde asla gecikmez filmden diye düşünüyorum ama bu kadar uzunnda sürmez sanırım. Test yapmayada korkuyorum açıkcası negatif çıkar diye ama. Bildiğin adet sancılarım oluyo senin dediğin gibi 10 kadar önce benimde kasıklarıma inanılmaz sancı girmişti sonra sanki adet olucam gibi gidip bakıyorum akıntı geliyo bilmiyorum ne olacak yaa. Filmden hemen sonra hamile kalmak riskli diyende oldu çünkü antibiyotik kullandım hayırlısı ya
Evet hamileyim çok şükür şuan 6 haftanın içindeyim Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasib etsin. Tüm isteyenlere vaktinde tez zamanda nasib etsin inşallahAyni belirtilerle hamilelik var suan hala test yapmadinizmi
amin bende 5haftaligimEvet hamileyim çok şükür şuan 6 haftanın içindeyim Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasib etsin. Tüm isteyenlere vaktinde tez zamanda nasib etsin inşallah
amin bende 5hfataligimCok sevndim bende 5 haftaligim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
amin bende 5hfataligim
canım senin burdan paylaştığını görünce çok sevindim gözün Aydın rabbim kucağına kavuştursun rahim filmi çektirdin mi sen çektiricem yazıyordun
Canım çok sevindim darısı başımıza inşallahEvt cnm sagolasin cektirdigim ay hamile kaldım