- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
25 subatta çektirdim canimAy inşllah tutar senneaman ckeindin filmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 subatta çektirdim canimAy inşllah tutar senneaman ckeindin filmi
Hadi hayırlısı bende 28subat25 subatta çektirdim canim
Hayirlisi canim nasip bakalim bekleyip görücez artik.Hadi hayırlısı bende 28subat
Ben bu sitede geciken yada erken olan duydumArkadaşlar aranızda rahim filmi çekildikten sonra regl gecikmesi yaşayan varmı (gebelik testi yaptık negatif arkadaşlar)
Galiba bir gecikme yaşadım ama aynı durumu yaşayan var mi merak ettim sat 5 Şubat dı
Ben bu sitede geciken yada erken olan duydum
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
[/QUOT
hmm kacincibenim gecikti canım daha öncede konuşmuştuk seninle hala gelmedi dün test yaptım negatif yine rahim filmindedir diye düşünüyorum artık bende
hmm kaçıncı ayi filminbenim gecikti canım daha öncede konuşmuştuk seninle hala gelmedi dün test yaptım negatif yine rahim filmindedir diye düşünüyorum artık bende
hmm kacinci
hmm kaçıncı ayi filmin
belkide hamilesinilk daha sat 5 Şubat 10 Şubat filmçekildim
belkide hamilesin
kan yaotir cnmya inşallah gebeliktirçıkmıyor canım testlerde kaç tane idrar testi yaptım erken gebelik testinde yaptım sadece kan yapmadım ptesi veya salı da gelmezse giderim artık yaptırmaya
kan yaotir cnmya inşallah gebeliktir
merhaba 2 kez karnımda bebeğimin kalbi durdu ilki 9 haftalık ikincisi 15 haftalıktı artık hsg çektirmek istiyorum bugün normal doğum+kürtaj olalı 37. günüm henüz adet olmadım hemen bu ay çektirebilir miyim ?Arkadaslar iki hafta once cekindim hsg 4 yillik evliyim ilk evlendigimde 2 kez hamile kaldim kurtajdan sonra hamile kalamadim ve artik cektirmem gerektigine inandim korkunun ecele faydasi yok deyip cektirdim aslinda sonuctan cok korkuyordum ya tikaliysa tuplerim yaa acilmazsa endise yasamak hsg cektirmekten daha zor cektirin kurtulun cektirip tuplerinizin tikali olmadigini gorurseniz inanin o mutluluk parayla olculemiyor ben cektirdim cok sukur acik sivi gecti ama onceden tikalimiydi bunu bilemeyiz dediler 2 haftadir cok rahatladim cok sukur bebek isi nasip isi oldugunu dusunen bi insanim ama kendimi suclamaktan kurtuldum yapabilecegim herseyi yaptim gerisi yaradanin takdiridir sormak istediginiz varsa cevaplayabilirim
Canim ben cektirdim dediğin gibi pek agri olmadi. Bende 250tl verdim özel.hasyanede batman yasam hastanesinde. Daa adet olmadım ben ama bu ay pek bi belirtti olmadı zaten. Muhtemelen adet olucam. Zaten bi dahaki ay da adet olursam eğer aşılama kesinleşir bizim için. Sen hiç adet olmadınmi hsg den sonraKadın doğum beni infertilite kısırlık bölümüne yönlendirmişti. Ordaki doktor hsg mi iste ben hsg çeken bi devlet hastanesi bulamadım ben normal bi görüntülemr merkezine gittim adetimin 3. Günü idi 1 gün öncesinden randevu almıştım sonra ertesi gün çağırdılar hiççççç ağrı hissetmedim çok az bi kanam oldu bi gün sürdü ücreti 600 tl idi indirimdeymiş bacım ben çok yer araştırdım en iyisi ve uygun fiyatlısı bu ve sıfır ağrı çok az sızlanma oluyor ilaç verildiğinde okadar geçen ay çekmiştim şimdi hamileyim bende 1 yıldır uğraşıyordum tuhaf olan isr tüplerim kapalı değilmiş, yumurtalıklarım ve hormon testlerimde çok iyidi ama bu ay tuttu demekki vakti gelmiş rabbim isteyen herkese nasip etsin inş istersen o yerin adresinide verebilirim
Evet tatlım şubatın başında adet gördüm ve film çektirdim daha adet görmedim, benmde tek belirtim adetime 10 gün kala çok fena bi sancı girmişti karnıma ve göhüslerimde hassaslık vardı aslında klasik adet belirtileriydi, bende bu ay hemen beklemiyordum ama nasip çok şükürCanim ben cektirdim dediğin gibi pek agri olmadi. Bende 250tl verdim özel.hasyanede batman yasam hastanesinde. Daa adet olmadım ben ama bu ay pek bi belirtti olmadı zaten. Muhtemelen adet olucam. Zaten bi dahaki ay da adet olursam eğer aşılama kesinleşir bizim için. Sen hiç adet olmadınmi hsg den sonra