- 30 Aralık 2014
- 32
- 5
Merhaba, filmin sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba??Ben de Cuma günü anestezili rahim filmi çekildim tercih meselesi değildi anestezi olması .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, filmin sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba??Ben de Cuma günü anestezili rahim filmi çekildim tercih meselesi değildi anestezi olması .
Gün içerisinde çıkıyor hemen agri kesici de yapıyorlar antibiyotik de veriyorlarMerhaba, filmin sonucu ne kadar sürede çıkıyor acaba??
Dewlettwn randevuyu alabilirsem çektiricem inş.Gün içerisinde çıkıyor hemen agri kesici de yapıyorlar antibiyotik de veriyorlar
HAkkinizda hayırlısı olsun.Dewlettwn randevuyu alabilirsem çektiricem inş.
Avrupa yakasıymış. Oralara kadar gidemem inşallah gerek de kalmaz. Eğer gidecek olursam yine eski gittiğim yere giderim ne aypayım. Dayanırım artık.500tl kartla çekim.450 tl nakit fiyatı ancak anlaşmalı devlet hastanesi vasıtasıyla gittim.Bahçelievler Çalışlar caddesi üzerinde
Rahim filminizi nerde çektirdiniz arkadaşlar ve ne kadara istanbul için önereceğiniz iyi bi doktor varmı benimde çektirmem lazım ?
Yetleşme lekelnemesi için ok erken ayrıca HSG çektirdiğin ay hamile kalmayı tavsiye etmiyorlar. Öncesinde de hamile olmadığına dair imza veriyorsun. geçer endişe etmeKızlar ben 10 gün önce hsg çektirdim, 3 gün lekelenme şeklinde kanamam oldu kesildi, şimdi de dünden beri koyu sarı kahverengine yakın akıntım geliyor kanama gibi değil ama ağrı koku vs de yok. Yerleşme lekelenmesi desem değil gibi ihtimal veremiyorum, neden olabilir yaşayan var mı aranızda böyle bişey
nasıl hazırlanıyorlar doktor bana da çektirelim dedi ben çok çekiniyorum biraz hastane konularında tecrübesizim tam olarak nasıl çekiliyorvicdan ne oldu çekildi rahim filmin. Çekildiyse sonuçların inşallah iyi çıkmıştır. çekilmediyse hiç korkma çünkü bende çektirdim mart 15'te daha çok yeni yani. hazırlanmanla birlikte 10 dk süren bir işlem canım. biraz ağrı oluyor ama oda hafif adet ağrısı gibi canım. inan korkulacak bişi değil. bende olmadan önce internetten araştırma yapmıştım ve kafam çok karışmıştı fakat hiç endişelenecek birşey olmadığını gördüm...
Sonuç neydi ? Genelde tüpler tikali olduğunda öyle oluyormusBende salı günü çektirdim anestezisiz korkutmak istemem ama ben sancıdan duramadım kendimden geçtim. Bünye meselesi bu. benden önce ve sonra giren kadının gıkı çıkmadı ben çok kötü oldum ve kanamam çok oldu.
Bu galiba nerde hangi teknolojiyle cekildigine bagli bisey bende cok korkuyordum en ufak bi aciya dahi dayanamam ama bugun cektirdim hicbisey hissetmedim kanamamda olmadi 3-4dk surdu islem siz devlette mi cektirdiniz?Bende salı günü çektirdim anestezisiz korkutmak istemem ama ben sancıdan duramadım kendimden geçtim. Bünye meselesi bu. benden önce ve sonra giren kadının gıkı çıkmadı ben çok kötü oldum ve kanamam çok oldu.
nasıl hazırlanıyorlar doktor bana da çektirelim dedi ben çok çekiniyorum biraz hastane konularında tecrübesizim tam olarak nasıl çekiliyor
çok sevindim senin adına canım benim doktor üniversite hastanesinde inşallah eski tip değildir ya çok korkuyorumBen bugun cekildim cok basitti vajinal muayne gibi 3-4dk o sekilde durdum ne agri ne sizi ama eski yöntemle degildi benimki ozelde cektirdim
Sonuç neydi ? Genelde tüpler tikali olduğunda öyle oluyormus
Bu galiba nerde hangi teknolojiyle cekildigine bagli bisey bende cok korkuyordum en ufak bi aciya dahi dayanamam ama bugun cektirdim hicbisey hissetmedim kanamamda olmadi 3-4dk surdu islem siz devlette mi cektirdiniz?
Hüseyin Yeşilyurt özel muayene adresini ve telini verebilir misin@Lavinyata Merhaba ben 10 sene önce çektirdim rahim filmi herkes gibi korktuğum için uyutularak yaptırdım anestezi ücreti 200 liraydı o zaman şimdi faklı olabilir uzun zaman oldu ve rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım bence ilaç kanalları temizliyor tıkanıklık varsa açıyor.Ankarada doktorum Hüseyin Yeşilyurt Zekai tahir Burak'ta klinik şefiydi Ayrıca Cebeci'de muayenehanesi vardı tahliller için hastaneye gidiyordum sonuç için beklemiyordum doktor arayıp söylüyordu çokta iyi biriydi.Tabi muayenehanesine gidip ücret ödeyip muaye olmanız lazım o zamanlar 150 liraydı.Film için başka bi laboratuvara götürmüştü beni 5 10 dk sürmüş uyandığımda ağrım vardı biraz o kadar.