Hayır hiç yaşamadım gecikme hatta olumsuz hiç bir şey yaşamadım sadece bir kaç gün hafif bir lekelenme oldu sonrasındaAdet gecikmesi yaşadınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç yaşamadım gecikme hatta olumsuz hiç bir şey yaşamadım sadece bir kaç gün hafif bir lekelenme oldu sonrasındaAdet gecikmesi yaşadınız mı
Adet gecikmesi yaşadınız mı
Benim 10 gün geçince gecikmenin tarlusal verdi doktorum hala adet olmadım 20 gün oldu bugün doktorum da anlam veremiyoHayır hiç yaşamadım gecikme hatta olumsuz hiç bir şey yaşamadım sadece bir kaç gün hafif bir lekelenme oldu sonrasında
Benim 10 gün geçince gecikmenin tarlusal verdi doktorum hala adet olmadım 20 gün oldu bugün doktorum da anlam veremiyo
Bi benim gecikmiş yaYok şuan adetim daha yeni bitti ama bazen gecikmelerim oluyor tabi
Duyuyorm onu ama nedense kürler, ek destekler vs gibi şeylere inanmadım hiç o yuzden yapmıyorum hiçbirini. Folik asit bile almıyorum dediğm gibi normal yolla olmayacak herhalde benim Amin inşallahBende çok bekleyip sıkıntılı zamanlar geçirdim o yüzden seni iyi anlıyorum ☹
Bizimde sorunumuz yok çok şükür ama 8 ay önce kürtaj oldum bekliyorum benimde hevesim kursağımda kaldı
C life macun aldım bu ay sende bi dene istersen vesile olur belki böyle sebepsiz durumlarda da kullanıp hamile kalanlar oluyomuş bi çok yorum okudumda
Rabbim mübarek cuma hürmetine en kısa zamanda gönüllerimizi sevindirsin sağlıklı evlatlar versin inşaallah amin
Duyuyorm onu ama nedense kürler, ek destekler vs gibi şeylere inanmadım hiç o yuzden yapmıyorum hiçbirini. Folik asit bile almıyorum dediğm gibi normal yolla olmayacak herhalde benim☺☺ Amin inşallah
Bi benim gecikmiş ya
İlk defa bu kadar çok gecikti. 10 gün gecikmenin ardından vajinal muayene edip tarlusal verdi doktorum tarlusal bitti 6 gün oldu daha gelmedi. Gecikmenin 21. Günü bugünDaha önceden böyle olurmuydu? Son ilişki üstünden kaç gün geçti belkide vardırda geç döllenmeden dolayı kana geçmemiştir henüz
Usg ile baktırdınmı? Kist falan yoktur inşallah
İlk defa bu kadar çok gecikti. 10 gün gecikmenin ardından vajinal muayene edip tarlusal verdi doktorum tarlusal bitti 6 gün oldu daha gelmedi. Gecikmenin 21. Günü bugün
Valla çok inceledi cnm ama görmedi demek ki verdi ilaç. Pko yok ama çikolata kistim var ama şimdiye kadar hiç gecikme yapmadı oda. Salıya kadar bekleyip arıcam doktorumuDüşündürücü doktor rahminde hiç kalınlaşma falan görmemişmi peki tekrar gittinmi doktora? Ama dediğim gibi eğer yakın zamanda eşinle birliktelik yaşadıysan hala mümkün ...belkide o ay yumurtlaman olmamıştır gerçi yumurtlamam olmadı deyipde adet görenlerde var. Pco yok dimi?
Valla çok inceledi cnm ama görmedi demek ki verdi ilaç. Pko yok ama çikolata kistim var ama şimdiye kadar hiç gecikme yapmadı oda. Salıya kadar bekleyip arıcam doktorumu
İnş cnm inş hepimiz alırızİnşallah güzel haber alırsın cnm
Ben vajinusmus olduğum için riske atmadı dr anestezili oldum ama bnimde bi hafta geçmesine rağmen kanamam geçmedi..Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben vajinusmus olduğum için riske atmadı dr anestezili oldum ama bnimde bi hafta geçmesine rağmen kanamam geçmedi..
500tl kartla çekim.450 tl nakit fiyatı ancak anlaşmalı devlet hastanesi vasıtasıyla gittim.Bahçelievler Çalışlar caddesi üzerindene kadara çekiyorlar canım bir de yeri nerde oranın
Bende çektirmiştim ama anestezili. O yüzden pek bir şey hatırlamıyorum. Tek hatırladığım anestezi yüzünden yaşadıklarım. Beni anestezi çarpıyor. Bende kendimi korkutup anestezili istemiştim. Ama gerek var mıydı bilemedim. Boş yere anestezi aldım.Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.