- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
ne kadara çekiyorlar canım bir de yeri nerde oranınBetatom emar da bugün çektirdim.Çok rahat ve kolay oldu.Korkulacak bir şey yok stres yapmadan gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadara çekiyorlar canım bir de yeri nerde oranınBetatom emar da bugün çektirdim.Çok rahat ve kolay oldu.Korkulacak bir şey yok stres yapmadan gidin.
Merhaba kizlar bende cuma günü rahim filmi cektircem Echomarda randevu aldım 35 yaşındayım bir kızım var ama 12 sene ara verdik şimdi 4 aydır deniyoruz Allah'ım daha nasip etmedi bakalım rahim filmind bı terslik cikacakmi inşallah çıkmaz
Merhaba evet çektirdim şükür temiz çıktı hepimiz için hayırlısı olsun inşallahMerhaba çektirdinizmi? Bende 3 ay önce sonomed'te çektirdim, echomarın diğer şubesi. Dr Cevat bey 'de ordaydı
Ahmet erdemin yazanesine git canım evet biraz pahalı ama süper bir doktor ve yardımcı oluyor gazi hastanesinde sıra beklemeden hemen randevu ayarlıyor ben yeni dış gebelik geçirdim sezeryan ameliyat oldum ahmet erdeme gittim 3adet sonra arayacağım ve hemen randevumu alacak sıra beklemedenMerhaba hsg çektirdiniz mi acaba? Bende ankaradayım ve hastane araştırıyorum
Benim de 2. Ayım ben de hala kalamadım maalesef...Rahim filmi çektireli 3 ay doldu hala hamile kalamadım kürtaj üstünden 7,5 ay geçti
Benim de 2. Ayım ben de hala kalamadım maalesef...
Benim 6 ay oldu çektireli ama maalesef olmadıİnşAllah bu ay kalırız hayırlısıyla
İnşallah ama sanmıyorum normal yolla olcağına dair inancımı kaybettim olmazsa doktorumla aşılama falan konuşacağım artık.İnşAllah bu ay kalırız hayırlısıyla
Benim tıkalı değilmiş ama inanılmaz bir acı ağrı hissettim çok çabuk geçiyor evet ama zordu yinede birdaha asla anestezisiz yaptırmamHSG de eğer tüpleriniz tıkalı ise ve uyutulmadıysanız ağrılı oluyor, en azından benim öyle oldu. Sonrasında hidrosalpenks teşhisi konuldu. Yani her iki tüpte de sıvı birikmesi. Sonomed de ki doktorları tavsiye ederim. Konularında çok iyiler. Benim tüplerimi basınçla biraz açmaya çalıştılar ama maalesef olmadı.
Ahmet erdemin yazanesine git canım evet biraz pahalı ama süper bir doktor ve yardımcı oluyor gazi hastanesinde sıra beklemeden hemen randevu ayarlıyor ben yeni dış gebelik geçirdim sezeryan ameliyat oldum ahmet erdeme gittim 3adet sonra arayacağım ve hemen randevumu alacak sıra beklemeden
İnşallah ama sanmıyorum normal yolla olcağına dair inancımı kaybettim olmazsa doktorumla aşılama falan konuşacağım artık.
Benim 6 ay oldu çektireli ama maalesef olmadı
Benim de eşimin de hiç bir şeyi yok her şey çok sağlıklı normal ama 2 yıldır gebelik olmadı bir kızım var 9 yaşında 2.kez bebek istedik ama kısmet olmadı sanırım 4 aydır da klomen kullanıyorum hakkımızda hayırlısıNeden canım sıkıntın ne? Kaç aydır bekliyosun?
☹ Rabbim tez zamanda gönüllerimize o sevinci yaşatsın senin neyin var?
Ay değil 2 seneye yaklaştı bizim. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok, onun spermleri yeterli, benim yumurtalık rezervim baya iyi ve tüplerin her ikisi de açık. Hormonlar normal. Sebepsiz olmuyor bizim.Neden canım sıkıntın ne? Kaç aydır bekliyosun?
☹ Rabbim tez zamanda gönüllerimize o sevinci yaşatsın senin neyin var?
Benim de eşimin de hiç bir şeyi yok her şey çok sağlıklı normal ama 2 yıldır gebelik olmadı bir kızım var 9 yaşında 2.kez bebek istedik ama kısmet olmadı sanırım 4 aydır da klomen kullanıyorum hakkımızda hayırlısı
Ay değil 2 seneye yaklaştı bizim. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok, onun spermleri yeterli, benim yumurtalık rezervim baya iyi ve tüplerin her ikisi de açık. Hormonlar normal. Sebepsiz olmuyor bizim.
Evet duydum o macunu her gün bakıyorum sayfasına eğer regl olursam bugün bende sipariş vermeyi düşünüyorumAmin canım Allah bağışlasın nasip işte elimizden bişey gelmiyor c life bitkisel macun kullandınmı hiç
ben yeni aldım kullanıpda çok hamile kalan var istersen sende dene belki vesilemiz bu olur inşallah
Adet gecikmesi yaşadınız mıİnşAllah bu ay kalırız hayırlısıyla
Adet gecikmesi yaşadınız mıBenim 6 ay oldu çektireli ama maalesef olmadı