- 16 Mart 2018
- 452
- 375
canım benim sağ tüpüm yok zaten dış gebelik sebebiyle alındı. Sol tüpte de çok çok az geçiş oldu yani sorun çıktı. Doktor zorladı geçiş olsun diye ondan ağrıdı bu kadar çok sanırım. Rahimde sorun yok ama tek tüpümde doğru dürüst açık değil. Bence gebelik zor olur bende. Takmıyorum artık ne yapayım ben de tek çocuğum kızım da tek kalsın...[/QUOTE]Şiddetli ağrı olmuş sizinde. Bende işlemden çıkınca gerek duyulursa bir daha asla anestezisiz çekilmem demiştim. Film sonucunuzda sorun çıktı mı peki? Bende tüp açmaya çalışıldığı için bide Rahmi çektikleri sırada falan çok ağrım oldu. Ancak benim sorun çıktı tek tüp ve rahmimde
Tüp tıkalıyken Ağrı oluyor sanırım. Benimde sol tüğ tıkalı açmak için uğraşınca çok ağrım oldu. Üstüne birde Rahmimde çöküklük çıktı. Başka bir doktora yönlendirdi bu hafta içi gideceğiz bakalım o ne diyecek çok şükür ki Bir tane bile olsa Rabbim vermiş size evlat kokusunu. Evet iki üç olsun ister insan ama bende hiç gebelik yaşamadım Allah bir tane sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat verse yeter diyorum. Allah yardımcımız olsun.