- 29 Ocak 2017
- 967
- 609
- 33
adet bittikten birinci yada ikinci günüherzaman olmuyomuş ki. adetin biter bitmezmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet bittikten birinci yada ikinci günüherzaman olmuyomuş ki. adetin biter bitmezmiş.
Adet bitiminden bes gun icinde dedi doktorherzaman olmuyomuş ki. adetin biter bitmezmiş.
cnm arısütü kullan bide bir bardak suyun içine 4 5adet ceviz koy akşamları sabah içsinBnm bi problemim yok cnm esimde sknti var ama banada hsg istedi uktrasonda temiz ckti bide tuplerine bakalim dedi
beş gün geç cnm en iyi ikinci yada birinci günAdet bitiminden bes gun icinde dedi doktor
Ne duysak yapiyoruz biz ya rabbim herkese sifa versin nediim:/cnm arısütü kullan bide bir bardak suyun içine 4 5adet ceviz koy akşamları sabah içsin
Dogrudur ya bn adetliyken ariycam doktoru iste o cagrcakti beni. Ama ona gidersem tabibeş gün geç cnm en iyi ikinci yada birinci gün
bilsem ama okuduklarima gire hafif kanama oluyormusacı oluyomu peki ağrı sonrasında falan?
cnm ben denedim o yüzden biliorumNe duysak yapiyoruz biz ya rabbim herkese sifa versin nediim:/
ilk üç gün ilişki yasak oluo kanama oluo çünkübilsem ama okuduklarima gire hafif kanama oluyormus
Ezgietommm senin sikinti ne acaba ?ilk üç gün ilişki yasak oluo kanama oluo çünkü
canım herkese göre degğişio kimisi acı hissetmio kimisi adet sancisi gibi o yüzden sen veya birbaşksında değişiracı oluyomu peki ağrı sonrasında falan?
canım ben dokuz senedir tedavi görüorum hep özele gittim deli paralar harcadık taki bu son doktrı bulasıya kadar pko var cnm bu ay rahim filmi sonra yumurta takibi bilıcaz göbekten iğneyleEzgietommm senin sikinti ne acaba ?
sagol cnm hersey nasip önceden çok takıpdum şuan kafam rahat vakti var herşeyin önce buna inanmak lazım biz istediğimi yapalımnezaman gelicekse bebeklerimiz o günü brklioruz işte önce sabır allah tüm isteyene nasip etsin tez vakitteAllah yardımcın olsun inşallah bian önce Rabbim nasip eder sanada bize de :)
Amin ya amin herkese tmyasatsin rabbim hayirlisiyla nasil bi eksik yasayan bilirAllah yardımcın olsun inşallah bian önce Rabbim nasip eder sanada bize de :)
Canım ben geçen ay çektirdim kanama da ağrı da olmadı korun da demediler çektirdiğim ay hamile kaldım benbilsem ama okuduklarima gire hafif kanama oluyormus
Ay neguzel bizde gorucezmi ogunleri acaba:)Canım ben geçen ay çektirdim kanama da ağrı da olmadı korun da demediler çektirdiğim ay hamile kaldım ben