- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 35
Nerdeki bu il?cnm o ne abartmış ben şimdi özel kiilinğe gidiorum dokt srğiştirdim 350anestezili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeki bu il?cnm o ne abartmış ben şimdi özel kiilinğe gidiorum dokt srğiştirdim 350anestezili
siz nerdesinizNerdeki bu il?
Ay ogrenirsen banada dermisin canimsakaryada çektiren var mı? bana vagınal muaynede tüplerinde iltihap var fitil antibıotik verdi bidahakı ayda film çektir dedi. sakaryada çektiricem ama nereye gidilir nekadardır hiçbir bilgim yok
Ben adapazarinda ama eskisehirde doktoeum ya acaba baska yerde cekilsem kabul edermi doktorum bilemedimki:/bende izmirdeyim soktorum çınarlıda çekicek dokto çok iyi ark özelliklr pko olan varsa cok dikkatli ve ilgili tavsiye ederim senay aycan karşıyaka izmirde
cnm en iyisi özele gidiceksen tlf arayıp int araştır mesala bulunduğun yerde hangi doktor hangi hasta int genelde yazıoAy ogrenirsen banada dermisin canim
canım bazıları kabul etmio ilk önce doktor sor senin dokto pahalımı cekio neden kendi doktorunda çekilmiosunBen adapazarinda ama eskisehirde doktoeum ya acaba baska yerde cekilsem kabul edermi doktorum bilemedimki:/
Anestezili mi istiyorsun sen ? Bn anestezili istiyorum doktorum evet dese sorarim fiyat oralarada once doktorumla konusmam lazm sanirimbaktım internetten adatıpta birde konak hastanesinde var ama nekadar iyi bir teknolojıde aletleri bilemediğim için sordum.
bende bu dokto bulmadan önce filim çektirmeyi düşünüodum ama tlf arayıp öğrenebilirsin yada hastaneye gidip ön muanede sorabilirsin en garant öğle olurbaktım internetten adatıpta birde konak hastanesinde var ama nekadar iyi bir teknolojıde aletleri bilemediğim için sordum.
cnm o saçmalamaış bence 1000tl insanlar aşılama oluo o ne yaa o resmen paracıBnm doktor 1000 lira ostedi anesteziliye anestezi 400 anestezisiz 600 dedi ama bn anestezili istiyorum . Ama cok gelitor 1000 lirada yani
Telefonla soylerler sanirim ya bn bi sorayim cok merak ettim fiyatlarini . Bir milyar cok yani okdr sordum kimse bu fiyat demedi burda 400 600 nere 1 milyar nere yanibende bu dokto bulmadan önce filim çektirmeyi düşünüodum ama tlf arayıp öğrenebilirsin yada hastaneye gidip ön muanede sorabilirsin en garant öğle olur
aynen anestezili benim doktormda istanbulda dün gittim adapazarında çekil beni ara burada yapmana gerek yok tekrar gidip gelme dedi.Anestezili mi istiyorsun sen ? Bn anestezili istiyorum doktorum evet dese sorarim fiyat oralarada once doktorumla konusmam lazm sanirim
Ya dr iyi gibi baya yani bi yakinim hamile kaldi bundontordan ama pahali sanirim esime bi ilac verdi 450 lira bana bi vitamin verdi 50 lira bide hsg cikti basima 100p lira dusunun sadece bunlar 1.5 milyar ttututucnm o saçmalamaış bence 1000tl insanlar aşılama oluo o ne yaa o resmen paracı
Ay iyimis yaa bnde sorayim madem doktoruma sonucta para bnden cikicak yani cekiniyorum sormaya ama sormam lazim biran once dokuz on gune cekinirim artikaynen anestezili benim doktormda istanbulda dün gittim adapazarında çekil beni ara burada yapmana gerek yok tekrar gidip gelme dedi.
cnm bekadarlık evlisin bilmiorum ama tecrübe ettiğim için söylüorum gercekten sırf para için doğru düzgün bişey yapıomuş gibi gözüküo doktr ama sen araştır yani özele gidiosun anlağım kadarıyla senin problemin ne cnmYa dr iyi gibi baya yani bi yakinim hamile kaldi bundontordan ama pahali sanirim esime bi ilac verdi 450 lira bana bi vitamin verdi 50 lira bide hsg cikti basima 100p lira dusunun sadece bunlar 1.5 milyar ttututu
herzaman olmuyomuş ki. adetin biter bitmezmiş.Ay iyimis yaa bnde sorayim madem doktoruma sonucta para bnden cikicak yani cekiniyorum sormaya ama sormam lazim biran once dokuz on gune cekinirim artik
Bnm bi problemim yok cnm esimde sknti var ama banada hsg istedi uktrasonda temiz ckti bide tuplerine bakalim dedicnm bekadarlık evlisin bilmiorum ama tecrübe ettiğim için söylüorum gercekten sırf para için doğru düzgün bişey yapıomuş gibi gözüküo doktr ama sen araştır yani özele gidiosun anlağım kadarıyla senin problemin ne cnm