- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
Ne diyeyimVallhi anlamadım bi halt Rabbim den hayırlısını istiyorum alalh yardımcımız olsun ama ben asilama yaptircam karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyeyimVallhi anlamadım bi halt Rabbim den hayırlısını istiyorum alalh yardımcımız olsun ama ben asilama yaptircam karar verdim
Canım o kadar değişken birşey ki kiminde ağrı olur kiminde olmaz. O yüzden sen kimsenin lafına aldirma. Ben hsg ile birlikte polip de aldırdım o yüzden anestezi zaten şarttı. Hicbisey hissetmedim ağrısız çıktım kurtuldum derken aşırı kanamam oldu tekrar açıp kani durdurarak tampon koydular. tansiyonum düşüp bayılmam da cabası. Ömrümün en berbat deneyimiydi. Benim ağrı eşiğim aşırı düşük bir daha Allah yaşatmasın.. inşallah seninki çabucak sorunsuzca biter, benim dr hsg yi de anestezisiz yapmiyor ilac verilince genelinde agri duyuldugu icin tupler kapaniveriyormus. Tekrarlamak zorunda kaliyolarmis anestezi altında hicbisey hissetmiyosun zaten sonuç güvenilir yaniCnm bnde aliagadayım geçmiş olsn bnde bu ay sada hastanesinde çekilcem inşallah ama anestezili yapiyolarmis bnm doktoRum. İnşallah hpmiz muradimiza erer iz sen nerde yPtrdin?
İzmirde cekildim canim benIzmırde Çekilen arkadaşlar var mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Anestezili olunca ağrı hissetmiyorsun canim cok gecmis olsunBende dün çekildim hiç hissetmedim. Kişiden kişiye değişebilir belki. Çektirdiğiniz yer önemli olabilir. 3*5 mm lik polip varmış doktorum alınması gerektiğini söyledi. Korkuyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun geçmiş yorumlarını okudum Çankaya Tıpta çekilmişsin doktorun kimdi ve memnun kaldın mı ?İzmirde cekildim canim ben
Kızlar hamileyiiiiiiim. HSG çektirmemin ardından 2. ayda hamile kaldım:))
Maşallah cnm hayırlı uğurlu olsun :)
Ilk ay değil de ikinci ay mı oldu belirtilerin neydi hissettin mi ayrıntılı anlatır mısın rica etsem?
Sağol
Sağol canim. Evet 28 aralıkta rahim filmi cektırdım. Ocak'da olmadı hamilelik Şubat da oldu. Çok dikkate değer belirtim olmadi. Sadece adet ağrısı oldu bazen. Bazen de bıçak saplanir gibi ani ağrı oldu sol kasigimda. Bu ay inofolic kullanmistik. Hiç belirti olmayınca inofolic yüzünden gecikme oldu sandım hatta.
Aynne canim cok kişiye tavsiye ettim gittiler Taner adiCanım öncelikle geçmiş olsun geçmiş yorumlarını okudum Çankaya Tıpta çekilmişsin doktorun kimdi ve memnun kaldın mı ?
Anladım canım adet olur olmaz gidicem..peki sen Çankaya Tıpta mı tedavi oluyorsun ? Ne rahatsızlığın varAynne canim cok kişiye tavsiye ettim gittiler Taner adi
Evevt daha önceden başka bi Dr gittim benim için sadece zaman kaybı oldu çok şükür bi sıkıntı yok herşey temiz ben ve eşim bizim biraz psikolojik herhalde yada zmanan var tuplerim de temiz ciktiAnladım canım adet olur olmaz gidicem..peki sen Çankaya Tıpta mı tedavi oluyorsun ? Ne rahatsızlığın var
Rabbim en kısa zamanda bebeklerimizle bizleri buluştursun inşallahEvevt daha önceden başka bi Dr gittim benim için sadece zaman kaybı oldu çok şükür bi sıkıntı yok herşey temiz ben ve eşim bizim biraz psikolojik herhalde yada zmanan var tuplerim de temiz cikti