- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 33
Insallah hayırlısyla isteyen herkes bu duyguyu tadar...Bir sene Can'ım bir sene bekledim.2 defa tüp bebek yaptım bu süreçte.darısı başına canım kutsal bekleyiş seninki mücadeleye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hayırlısyla isteyen herkes bu duyguyu tadar...Bir sene Can'ım bir sene bekledim.2 defa tüp bebek yaptım bu süreçte.darısı başına canım kutsal bekleyiş seninki mücadeleye devam
Canım sıvı dağılmış iki tüpe de bi sıkıntı yok gibi görünüyorHanımlar hsg filmimi yorumluycak olanlar varmı acaba varsa çok sevinirim sağ taraftaki o dağınıklık nedir bilmiyorum bilen varsada söyleyebilirmi sonucumu bugün aldım doktora gidene kadar bekleyemedim size sorma istedim.
tecrübeli ve araştırmacı hanımcıkların yorumlarını bekliyorum
Eki Görüntüle 1799636
Temiz cikti canim cok sukur doktor bir sıkıntı cikmayinca bu seferde esimden eits testi ve bendende vitamin eksikligi testleri istedi cuma gunu gidip sonuclari gosterecegim hani sasirdim derler ya bende oyle oldum sasirdim ne yapmam gerekiyor bilmiyorumCanim nasil cikti sonucun???
cevabın için teşekkürler :)Canım sıvı dağılmış iki tüpe de bi sıkıntı yok gibi görünüyor
Temiz cikti canim doktorum bu seferde vitamin eksikligi icin test istedi bu cuma gidecegim bakalim ne diyecek artik yoruldumCanim nasil cikti sonucun???
Şunu söyleyebilirim ben ikinci defa çektim.ilk defasında doktor açamamış görmüş tıkanıklığı ama bana sesi ki ben orda tıkanıklık olduğuna inanmadım.spazm dır dedi.ama kafamda hep soru işareti kalmıştı canım.2 defa çektirdim ama bu sefer işin ehli Bi kadın vardı o çekti doktor da değildi ama yıllardır bu işi yapıyormuş. açmak için bayağı da uğraştı inan.be bana sesi ki 2-3 aya hamile kalacaksın.ve dediği oldu.köklü ve eski bir hastaneydi ama gayet başarılıydı.ilk defada çeken de bahçeci kliniğinden bir dr du.hesap et artık.bu işler tecrübe ister o yüzden gideceğin yeri iyi araştır derim
Can'ım ben Dbakırda yaşıyorum burda çekindim.arasında bir sene vardı.onbir senede 2 defa tüp bebek denedim tutmadıMerhaba siz ikinci kez nerede cekildiniz acaba ? ilk cektirmenizle ikinci cektirmeniz arasinda nrkadar zaman vardi ?
Canım peki sen hsg den sonramı hamile kaldın hayırlı olsun buaradaCan'ım ben Dbakırda yaşıyorum burda çekindim.arasında bir sene vardı.onbir senede 2 defa tüp bebek denedim tutmadı
Evet Can'ım Hsg den 3 ay sonra kaldım.hikayemi de yaZdım arkadaşlara detaylı olarak.geçmişe bakabilirsinCanım peki sen hsg den sonramı hamile kaldın hayırlı olsun buarada
Maşallah rabbim banada nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli . İnşallah seninde hamileliginin başı ortası sonu hayırlı saglıklı olsun kolayca sağlıklı dogum yap evladını sağlıkla kucagına al inşallahhhhEvet Can'ım Hsg den 3 ay sonra kaldım.hikayemi de yaZdım arkadaşlara detaylı olarak.geçmişe bakabilirsin
Çok teşekkür ederim Can'ım Allah razı olsun darısı başına.2,5 sene bekledim vazgeçtiğimde meğer hamileymişim.lütfen azimli olun.ben olacağına inancım kalmamıştı artık yani.yüce rabbim işte Hikmet'ini gösterdiMaşallah rabbim banada nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli . İnşallah seninde hamileliginin başı ortası sonu hayırlı saglıklı olsun kolayca sağlıklı dogum yap evladını sağlıkla kucagına al inşallahhhh
Bizimde 2 sene olmasına 1 ayımız kaldı bizde cok istiyoruz cok yıprandım ama ümidimden kaybetmedim rabbim nasip etcek inşallahÇok teşekkür ederim Can'ım Allah razı olsun darısı başına.2,5 sene bekledim vazgeçtiğimde meğer hamileymişim.lütfen azimli olun.ben olacağına inancım kalmamıştı artık yani.yüce rabbim işte Hikmet'ini gösterdi
Hiç ovulasyon testi felan kullandınmı tatlım senÇok teşekkür ederim Can'ım Allah razı olsun darısı başına.2,5 sene bekledim vazgeçtiğimde meğer hamileymişim.lütfen azimli olun.ben olacağına inancım kalmamıştı artık yani.yüce rabbim işte Hikmet'ini gösterdi
Can'ım ben Dbakırda yaşıyorum burda çekindim.arasında bir sene vardı.onbir senede 2 defa tüp bebek denedim tutmadı
Can'ım bana da tıkanıklığı açtık ama sağ tüpün tıkalı almamız gerek böyle haöile kalma şansın düşük kalsan da Bebek düşer dendi.kendi dr im ise dedi ki.sosis görüntüsü var doğrudur sağ tüpte.fakat hasarlı diyemeyiz.ilacın tazyikiyle de şişmiş olabilir tüpün dedi.6 ay bekleyelim dedi.3.ay sağlıklı hamile kaldımUzakmış bende ikinci kez çekilmeyi düşünüyorum ama sizinki gibi işin ehlii biri lazım açmak için uğraşsın tıkalı olan tüpün içi sıvı iltahap dolu olduğu için tüp bebek denemeden önce o tüpü aldırmak gerekiyor dedi doktorlar bende ameliayt istemiyorum erteliyorum surekli insh tek tüple başarabilirim
Yani dr lar bile kendi aralarında farklı konuşuyor o. Yüzden ameliyat için acele etme bence.işin ehli olmasa benim Hsg mi çeken,şimdi ben de ameliyatlıydım.bende de iltihap vardı tüpü açtık aöa bu şekilde hamile kalamazsın iltihap var dendi ama sonuç gebeyimUzakmış bende ikinci kez çekilmeyi düşünüyorum ama sizinki gibi işin ehlii biri lazım açmak için uğraşsın tıkalı olan tüpün içi sıvı iltahap dolu olduğu için tüp bebek denemeden önce o tüpü aldırmak gerekiyor dedi doktorlar bende ameliayt istemiyorum erteliyorum surekli insh tek tüple başarabilirim
Yani dr lar bile kendi aralarında farklı konuşuyor o. Yüzden ameliyat için acele etme bence.işin ehli olmasa benim Hsg mi çeken,şimdi ben de ameliyatlıydım.bende de iltihap vardı tüpü açtık aöa bu şekilde hamile kalamazsın iltihap var dendi ama sonuç gebeyim