- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
canım ben rahim filminden sonra hiç ilişkiye girmedik eşimle cesaret edemedik rahmim acır diye sonrada adet oldum zatencanm ilişkilernde agrı oldumu senınde rahım filmden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben rahim filminden sonra hiç ilişkiye girmedik eşimle cesaret edemedik rahmim acır diye sonrada adet oldum zatencanm ilişkilernde agrı oldumu senınde rahım filmden sonra
En iyisi gercekten aciyo ama bebek olmaz mi diye bi umut istecanım ben rahim filminden sonra hiç ilişkiye girmedik eşimle cesaret edemedik rahmim acır diye sonrada adet oldum zaten
canım sen neden rahim filmi çektirdin rutin olarak mı bebek istiyormusunuzEn iyisi gercekten aciyo ama bebek olmaz mi diye bi umut iste
Ewet canim bebek istedigm icin olmaynca sorn var die cektrdik ama cok sukur yokmus esimde vardi biraz kurlerle duzelttikcanım sen neden rahim filmi çektirdin rutin olarak mı bebek istiyormusunuz
anladım canım inşşlh hemen olur bebeğinEwet canim bebek istedigm icin olmaynca sorn var die cektrdik ama cok sukur yokmus esimde vardi biraz kurlerle duzelttik
Insallah canm ALLAH en kisa zamanda bekleyen herkesin kucagini doldurur...anladım canım inşşlh hemen olur bebeğin
amin canım inşşlh benim de olurInsallah canm ALLAH en kisa zamanda bekleyen herkesin kucagini doldurur...
Canim saygida anestezisiz ne kadardi? Ben de yarin kurtköy ersoyda cektirecegim korkuyorum ya anestezisiz yaptiracagimBugun sultanbeyli saygı hast 500 tl anestezili cektrdm cok sukur tuplerim acık cıktı. Agrım sızımda yok girmemle cıkmam bir oldu 20 dkda uyandm. Tavsym anestezili..
6.günü çektirdim.drum kahvarengiye donunce gel demişti.rahim agzının acık olması gerekiyormus.zehreNur adetinin kaçıncı günü rahim filmini çektirdin
acıbadem de ne kadar ücret ödediniz?Kızlar bugün sabah 11 gibi hsg çektirdim acibadem hastanesinde.anestezisiz çekim yapıldı. Hsg çektirecek olanlar kesinlikle anestezi ile yaptırın çok pişman oldum ben anestezi yaptırmadigima ki acı esigim yüksektir buna rağmen yok böyle bişey.
çok geçmiş olsun. herhangi bi sorun çıkmamıştır umarım sonuçlarınızdaBu arada acibademde anetezili 1500 TL anestezi olmadan 500 TL şu an acayip kasık ağrım var bir de kanamam var.