- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
visanneyi kullanıyorum canım senin kistlerin kaç cm benim sağda 5 solda 3 cm idi 6 ayın ardından sağda 3 solda 2.5 olduMerhabalar ben de çikolata kisti hastasiyim. Hangi ilacı kullandınız acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
visanneyi kullanıyorum canım senin kistlerin kaç cm benim sağda 5 solda 3 cm idi 6 ayın ardından sağda 3 solda 2.5 olduMerhabalar ben de çikolata kisti hastasiyim. Hangi ilacı kullandınız acaba?
Ben 2 ay önce ameliyat oldum 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki kistim vardı. Ne yazık ki tekrar etti kısa süre içindevisanneyi kullanıyorum canım senin kistlerin kaç cm benim sağda 5 solda 3 cm idi 6 ayın ardından sağda 3 solda 2.5 oldu
evet canım hemen tekrar ediyor ameliyat çare değil doktorun ne diyor bana tüp bebek dediBen 2 ay önce ameliyat oldum 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki kistim vardı. Ne yazık ki tekrar etti kısa süre içinde
Bana da. Ameliyat esnasında tüplere bakilmisti açıktı fakat geçen hafta hsg çekildim ki sol tüp tıkanmış. Siz de var mı öyle bir sıkıntı?evet canım hemen tekrar ediyor ameliyat çare değil doktorun ne diyor bana tüp bebek dedi
Ben de nisan ayında çektirdim HSG. 15-20 dk felan sürdü benimki. Şişli-echomar da 400 tl. SAğ tüpümde tıkanıklık olduğundan uzun sürmüş ve çift film vermişler doktor da şaşırdı. Ama neticede düzeldi. Çok tereddüt ettim çünkü canım çok tatlı hemen de panik oluyorum böyle şeylerde ama sadece ilacı verilirken bir şey hissediyorsunuz.haricinde çok kolay.
OluyorMerhaba kizlar hemen adet bitiminde hsg cektirsem olur mu yani adet bugun bitiosa yarin ?
Tesekkurler canimOluyor
benimde sol tüpüm hafif tıkalıymış ama normal değerlendirelim dedilerBana da. Ameliyat esnasında tüplere bakilmisti açıktı fakat geçen hafta hsg çekildim ki sol tüp tıkanmış. Siz de var mı öyle bir sıkıntı?
Peki başladınız mı tüp bebek tedavisine?benimde sol tüpüm hafif tıkalıymış ama normal değerlendirelim dediler
yok canım başlamadık ben 6 ay visanneyi kullandım kistlerim bi derece küçüldü bu ay hsg çekildim eşimin tahlilleri oldu ve 1 ay daha hapa devam etme kararı aldık adetimin ikinci günü gideceğim hormon tahlillerim yapılacak sonrasında hapı bırakacağım ve doğal yollarla deneyeceğiz bir kaç ay eğer olmazsa sonrasında tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı nasip bakalımPeki başladınız mı tüp bebek tedavisine?
Hayırlısı ile olsun bebeğin inşallah. Hangi şehirdesiniz?yok canım başlamadık ben 6 ay visanneyi kullandım kistlerim bi derece küçüldü bu ay hsg çekildim eşimin tahlilleri oldu ve 1 ay daha hapa devam etme kararı aldık adetimin ikinci günü gideceğim hormon tahlillerim yapılacak sonrasında hapı bırakacağım ve doğal yollarla deneyeceğiz bir kaç ay eğer olmazsa sonrasında tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı nasip bakalım
sakaryadayım canım sen?Hayırlısı ile olsun bebeğin inşallah. Hangi şehirdesiniz?
İstanbul bende.sakaryadayım canım sen?
hayırlısı olsun ikimiz içinde canım ama bu kistlerden hayatımız boyunca kurtuluş yok doğuştan bizimle gelen ve hayat boyu bizimle gidecek olan asalak yapılı kistler hayat kalitemizi çok düşürüyorİstanbul bende.
Merhaba,ben de 2 gebelik kaybı yaşadım,biri kimyasal diğeri boş gebelik,sonrasında istenen genetik vs testlerinizi ankara da nerede yaptırdınız acaba ?kızlar 3 düşükten sonra bu ay adet olunca bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum Ankara da. alttan muanede anlaşılabiilr mi yoksa illaki film mi çekmek gerek
canm ilişkilernde agrı oldumu senınde rahım filmden sonracanım bebek istiyorsan korunma tabiki