Rahim filmi(hsg) sonrası hamile kalan varmı yda kac ay sonra hamile kaldınız

Önceki stresim kadar yok bu ay hepte evde oldum topluma karısmadım strese girmedim ama aklımada geliyor hele adet yaklastıkca. İnşallah bende senin gibi mucizeme hemen kavusurum canım. Bu ay bzde öyle oldu önceden 2 günde oluyorsu bu ay hergün denedik hemen hemen. İnşallah önümğzdeki haftada bi heyecan sarsın dörtyanımı

İnşallah Hiç beklemediğim ay hamile kaldım, sorunsuz da geçti. İnşallah sizin de öyle olur.

Ben pko dum.klomen tedavisi oldum basit bir şey ama 3 ay sonra haile kaldım.zamanını bekliyormuş dedim.

Ben pko dum.klomen tedavisi oldum basit bir şey ama 3 ay sonra haile kaldım.zamanını bekliyormuş dedim.
Hayırlı olsun canım.Rabbim herseyin en iyisini hayırlısını verir. Bunlarda bizim imtihanımız sabırla bekleyelim inşallah

Allah hayirlisiyla once karnina sonra kicagina almayi nasip eder insallah
Amin inşallah canım. Rabbim isteyen dileyen annelik özlemi ceken herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş koymasın. Cok zor Rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin. Sıkıntın nedir ?

Kan tahlil sonucim 1.20 cikti ama adetime 6 gun var sizce erkenmi yaptirdim yukselme olurmu acaba
Canım yanlıs bilgi verip seni üzmek istemem daha hiç gebe kalamadım yani. Ama bekle adet olmadıgın sürece umut var hep olumlu düşün olumlu olsun güzel haberlerini alalım inşallah canımm

Insallah nim kalbim kipir kipir rabbim kimseyi evlatla sinamisin herkesin kucagini e er 5 er doldursun sagliklisiyla

Hatiyorum kalkiyorum aklim hep gebelikte evlendigin uc yil oldu esimde cok istiyo topikteki herkesin hamile laldigini dugariz insallah tombik topmbik bebislerimiz olur

Hatiyorum kalkiyorum aklim hep gebelikte evlendigin uc yil oldu esimde cok istiyo topikteki herkesin hamile laldigini dugariz insallah tombik topmbik bebislerimiz olur
Amin inşallah:)) bende 2 senelik evliyim 26 yasındayımm gönlümüzden gecen güzellikler olur inşallah canım

Kizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.

Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum

Canım öncelikke hoşgeldin.pco aslında cözülmeyecek bi durum değil bunu önce kendin adet olmanınsaglıcak ilaclarla düzenlerler. Klomen faryda etmiyorsa Gonalf baya etkili bi iğne onunla saglanabilir.maliyeti yüksek ama 300 lira ama eczaneden ben 150 aldım Allah yardımcımız olsun inşallah.

Merhaba ben çektirdim 7 ay sonra hamile kaldım ama ondanmı başka birşeydenmi bilemiyorum.Benimki temiz çıkmıştı tüpler açıktı ama başka şeylerde yaptım ben soğan,havuç,incir kürü,bende göbek düşmesi vardı göbeğimi çektirdim derken hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama

seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdaydım evlendik 1 sene biz istemedik sonraki 1 yıldada denememize rağmen olmadı öyle gittik dr'a 1 yılda o süreç geçti,sen istemediğinde soranlara çok umursamıyorsun ama istediğin halde olmuyor ve bide soranlar varsa herşey üstüne üstüne geliyor,ama hiç kafana takma inanki hatta bir uğraşlar bul kendine ben gündüz çalışıyoryum akşam hobi işleri edindim kendime kafamı hiç takmıyordum son zamanlarda bebek istediğimi bile unutmuşumki evliliğin 3. yılında hamile olduğumu öğrendim süpriz bir şekilde rabbim herkese akıl fikir isteyenede sağlıklı bebeler nasip etsin

Canım hayır gebe kalamadım üstüne bi aşılama oldum temmuzda olmadı. Tüpe basladım ve dünn yumurtalarım toplandı transferi bekliyorum.
canım bunu yeni gördüm,inşallah olumlu yönde sonuçlanır rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…