• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi sonrası HAMİLE kalan var mı.?

Kızlar 5 gündür günüm geçiyor erken sonuç veren idrar testi yaptım 3 defa ama sonuç negatif Dün akşam kan testi de yaptırdım sonuç negatif Ama hala adette olmadım hiç böyle olmazdı 28 günde bilemedin 29. Gün adet olurdum şiştim davul gibi göğüste hassasiyet yok ama baş dönmesi var hafif sabah mide bulantısı da var hafif adet sancım da var ama adette olmadım yumurtam biraz geç çatladı 5/6 gün kadar belki de bir hafta kadar ondan olur mu ki acaba ama dediğim gibi 30 yaşındayım ilk defa böyle birşey başıma geldi. Nedendir acaba yada böyle birşey başına gelen oldu mu ?

Kızlar 5 gündür günüm geçiyor erken sonuç veren idrar testi yaptım 3 defa ama sonuç negatif Dün akşam kan testi de yaptırdım sonuç negatif Ama hala adette olmadım hiç böyle olmazdı 28 günde bilemedin 29. Gün adet olurdum şiştim davul gibi göğüste hassasiyet yok ama baş dönmesi var hafif sabah mide bulantısı da var hafif adet sancım da var ama adette olmadım yumurtam biraz geç çatladı 5/6 gün kadar belki de bir hafta kadar ondan olur mu ki acaba ama dediğim gibi 30 yaşındayım ilk defa böyle birşey başıma geldi. Nedendir acaba yada böyle birşey başına gelen oldu mu ?
Benimde geldi sonunda hasta oldum. bugun 5. Günüm çok heveslenmistim ama malesef hastayım. Tabii belli de olmaz belki hamişsindir :KK200::KK46:

Benimde geldi sonunda hasta oldum. bugun 5. Günüm çok heveslenmistim ama malesef hastayım. Tabii belli de olmaz belki hamişsindir :KK200::KK46:
Can'ım senin Hakkı'nda hayırlısı olsun. Hamilesin belki diyorsunda ama dün kanda negatif çıktı sonucum. Hamile olsam çıkmaz mıydı testte ? Geçen ay Hsg çektirdim ondan kaynaklı bi gecikme olabilir mi ? Bide sizin adetlerinizde böyle gecikme oluyor muydu ?

Hayir olmuyordu muhtemelen hsgden kaynaklı gecikme dediğin gibi. Ne bilim iste hep pozitif düşünmeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı

arkadaşlar bişi sorucaktım anestezili hsg çekilenler serum falan takıorlarmı yada cıktıktan sonra hemen eve yolladılar dimi ayılma süreniz ne kadar sürdü bilgisi olanlar cektirenler cevap yazarsanız cok sevinirim

Serum takmıyorlar canım damar yolu açıp ilacı oradan veriyorlar işlem bittikten sonra sersemliyor insan 15 dakika sonra kendine gelip gidiyorsun evine

5 gün gecikmeden sonra bugün kırmızılar geldi sanki vücudum da benimle dalga geçiyor umut verip yarıyolda bırakıyor beni ne bileyim ya moralim çok bozuk. Hiç böyle gecikmemişti regl 5 gün günüm geçti sonrada adet oldum

arkadaşlar hsg sonrası kanaması olanlar oldumu ben pazartesi çekindim halen akıntıla birlikte kan gelior

Geçen ay çekilmiştim anestesizili. İşlemden 1o dk sonra uyandım çok fazla kanamam ve ağrım oldu.6 gün antibiyotik iğne vuruldum ve o ay sistit oldum.Benim 3 gün kanamam oldu.parça parça bişiler düştü. Tıkalı olduğunu ve açtığını belirtti doktor.Hatta geçen ay sistit yüzünden ilişkiye de giremedik tam. Kişiden kişiye değişiyor.Benimki sanırım tıkalı olduğu için ağrılı ve kanamalı oldu.Ama iyi ki yaptırdm yoksa aklımda soru işareti olurdu.Bu ay umut varmı göreceğiz.Bat son 3 :)

Bende çektirdin hic birşey hissetmedim bile anestezi yaptirmadim. Sanirim tikali değildi bu yüzden benim rahat geçti. Sadece pembemsi bi kan geldi gün içinde geçti zaten. Herkesde farklı işte. Biz asilamaya basliyoruz bu arada diş kontrellerim bitince ayin 3 ü gibi. Dua edin bana :KK46::dua:

Geçen ay çekilmiştim anestesizili. İşlemden 1o dk sonra uyandım çok fazla kanamam ve ağrım oldu.6 gün antibiyotik iğne vuruldum ve o ay sistit oldum.Benim 3 gün kanamam oldu.parça parça bişiler düştü. Tıkalı olduğunu ve açtığını belirtti doktor.Hatta geçen ay sistit yüzünden ilişkiye de giremedik tam. Kişiden kişiye değişiyor.Benimki sanırım tıkalı olduğu için ağrılı ve kanamalı oldu.Ama iyi ki yaptırdm yoksa aklımda soru işareti olurdu.Bu ay umut varmı göreceğiz.Bat son 3 :)
bana tıkalı değil dedi ama yinede kanama var olmadı pazartesi gidicem bi doktora bende ilişkiye giremiorum kan geldiğinden geçioda ovulasyon zamanım :(

bana tıkalı değil dedi ama yinede kanama var olmadı pazartesi gidicem bi doktora bende ilişkiye giremiorum kan geldiğinden geçioda ovulasyon zamanım :KK43:

Bence bu ayı es geç çünkü itihaplanıp mikrop kapabilir ilişkiden benim vücüdum kabul etmedi hemen sistit oldum sağlık daha önemli. Diğer ay yaparsın, zorlarsan diğer aya kadar geçmeyebilir.Bu arada antibiyotik de kullanmanı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaslar bugun hsg cekindim dr kanaman olablr dedi ancak sabah cekindm bir damla bile kan gelmedi sadce gun icinde adet agrisi gbi agrim oldu.. birre hsgden snra hemen hamile kalan yokmu yaa

bana da doktor çekince korunursun dedi..bende önümüzdeki ay düşünüyorum çektirmeyi...ama korunmayı pek düşünmüyorum çünkü çok fazla hamile kalan var..ama sağlıklı olmazsa diye de insan korkuyor..napcağıma bende tam karar veremiyorum hala:S
Canim sen rahim filmi cektirdin mi

Ilk klomenle mi kaldin? Ben iki defa kullandim olmadi.hic bi sorun yok.dr rahim filmi onerdi
evet canım..ama benim troid problemim varmış onu öğrenmiştim ilaca başladık değerlerim normale döndüğü ay hamile kaldım..belki yumurtlamada sıkıntı yoktu triodten olmuyordu..artık ne vesile oldu bilmiyorum ama Allah nasip etti. sana da en yakın zamanda eder inşallah..sadece klomende kullanma bence..klomen kullandığın ay çatlatma iğneside kullan..bide rahim filminden sonra çok fazla hamile kalan var..çok geçiktirmeden onu da çekinebilirsin..

evet canım..ama benim troid problemim varmış onu öğrenmiştim ilaca başladık değerlerim normale döndüğü ay hamile kaldım..belki yumurtlamada sıkıntı yoktu triodten olmuyordu..artık ne vesile oldu bilmiyorum ama Allah nasip etti. sana da en yakın zamanda eder inşallah..sadece klomende kullanma bence..klomen kullandığın ay çatlatma iğneside kullan..bide rahim filminden sonra çok fazla hamile kalan var..çok geçiktirmeden onu da çekinebilirsin..
Igne de vurulmustum zaten canim.tekrar hormon testi yaptirdim pazartesi cikicak bi bozukluk cikmazsa rahim filmi cekilecek.insallah olur cunku cok stresli bir donem

Back