• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg (Rahim filmi) çektirenler yardımcı olabilirmi?

Çok geçmiş olsun, bugun ben de samsun omü fakültede çektirdim.
hsg çekilecek diye gitmemiştim ama doktorum istedi ve öğlen ilaçları içip gittim.
daha önce araştırmadığım için fazla korkum yoktu.
anestesiz çektirdim ben de. Sonrasında hafif kanamam oldu hala az az devam ediyor.
daha önce vajinal muayene olduysanız rahat olun ondan biraz daha acıyor bence. İlaç yakıyor ama çoook uzun süren bir işlem değil 2 dk da bitti işlem. Üstünü çıkart giy derken 5-6 dk da işlem bitiyor. Sonucu radyoloji doktoru söyledi hemen:) tüplerin açık dedi. Sonra randevu aldığım hekime götürdüm
Bir sorun yok dedi. Adetin 2. Günü hormonlara baktırmaya gidicem.
Eşimden de sperm testi alınacak bayram sonrası.
bu süreçte hepimize allah sabır ve kolaylık versin.
Yaşım 32 ilk gebelik olacak allah izin verirse.
(Ped bulundurmak çok mantıklı, çantamda günlük ped vardı hemen onu koydum wc ye gidip. )
Ben de ömü de hsg düşünüyorum. Doktora gidince bildireceğim hemen randevu verdiler mi? Özel sıvı yazıyorlarmış oldu mu öyle bir şey? Hangi ilaçlar içiliyor? Ücretli mi? Daha doktora randevu almadım, almak çok zor. Tüp bebek merkezine gideceğim, telefonda gelin önce hormon testi verin dediler. Sizde nasıl oldu bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben de ömü de hsg düşünüyorum. Doktora gidince bildireceğim hemen randevu verdiler mi? Özel sıvı yazıyorlarmış oldu mu öyle bir şey? Hangi ilaçlar içiliyor? Ücretli mi? Daha doktora randevu almadım, almak çok zor. Tüp bebek merkezine gideceğim, telefonda gelin önce hormon testi verin dediler. Sizde nasıl oldu bilgilendirirseniz

Ben hocadan randevu alıp gittim. 8aydır istediğimizi söyledim ve hsg çekelim dedi doktorum.
Randevu al hsg için dedi. Sekreterlik aynı güne verdi randevuyu. Yoğunluk yoktu fazla benim gittiğimde tam kapanma zamanıydı. Belki onun için sakindi.
Hsg adet bitiminden sonraki günlerde çekiliyor bilginiz olsun. Benim bir gün önce bitmişti.
Sekteterlik randevuyu verdi. Polikinikteki doktora yönlendiriyorlar. Orda ilaç yazıldı. İlaçları al gel dediler.
Birisi antibiyotik diğeri hsg de kullanılan ilaç.bir de ağrı kesici yazmışlar sonrasında içtim.
Neyse film çekildi sonuç anında çıkıyor zaten.
Tekrar hocaya gittim tüpler açık adetin 2. Günü gel hormonlarına bakalım dedi.
Onu bekliyorum inşallah adet olmam da gitmek zorunda kalmam :)
Herkes de süreç farklı daha önce horman bakılmamıştı benim.
önce hsg oldu sonra hormon bakılıyor

Ücret şu şekilde. Hsg için ücret ödemedim.
Sadece 158₺ hoca farkı için girişte vezneye ödeme yaptım

Back