• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi sonrası HAMİLE kalan var mı.?

İnsallah hamişsindir dua edeceğim bende adet günümü sabirsizlikla bekliyorum. ayni şekilde bende haber vereceğim mutlaka haberleselim. Çok ama çok heycanliyim.
İnşallah adet olmazsn tatlım. :KK48: Dualarm seninle. Sen de bana dua et. Haber beklyrm.:KK54:

• Beğen
Reactions: cm6
Herşey çok güzel olacak pozitif olalim pozitif ciksin :KK46:
Ben dayanamadım gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatif.:KK61: Neden adet olmadm.neden pembemsi ve ardından kahverengi akıntı olup geçti bilemiyorum.:KK42::rolleyes:napcağımı şaşırdım

kızlar dün doktora gittim rahim filmime baktı. testlerimde ve filmde hiç bir sorun yokmuş eşimdede bir sıkıntı yokmuş.. evrakları hazırlayıp heyete göndereceklermiş

Kızlar ya Hsg çektirdim gün aşırı bazen de 2 yada 3 gün arayla çalıştık yum çatlamaya yakın eşimle tartıştık 3 gün çalışmadık sonra yine çalıştık ama iş işten geçiştirdik diye düşünüyorum. Bat tarihim 8 mayıs karnımda adet sancısına benzer sancım var belim de agrıyor fena. Mide bulantım var baş Ağrı'sı baş dönmesi de mevcut. Yum 20ml olmuştu doktor dediydi hsgden sonra şansın yüzde 20 artar diye ama kritik dönemde sadece bir defa ilişki oldu ki o Zaman da yum çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum tabi. Sizce hamilelik olasılığım var Mıdır ?

Belki faydasi olur diye durumumu yazayim, iki senedir cocuk istiyorduk hicbir sorun olmamasina ragmen bebek olmamisti gectigimiz subat ayinda 12 subat hsg yaptirdim temiz cikti 2 martta son adetimi oldum ve o ay hamile kaldim ama malesef 7 haftalikken dusuk yaptim. Dusugun hsgyle ilgisi var mi yoksa tesaduf mu bunu Allah bilir tabi.

Kızla ya geçen ay hsg çektirdim arkuat uterus çıktı doktor gebe kalmana engel değil dedi rahat ol dedi yumurtam bu ay geç çatladı ayın 24 ünde çatlaması gerekirken 28 in de gittim yumurtam 20 mldi ama hala çatlamamıştı doktor çatlamak üzere dedi neyse adet günümde erken gebelik testi aldım yaptım negatifti adetim Mayıs'ın 8 indeydi ama hala adet olmadım hiç daha önceden aksamazdı şimdi kan testi yaptım yine negatif ama adet de olmadım şimdi bu neyin nesi ? Geç yumurta çatlayınca geç mi adet olunuyor ???? Lütfen bilgisi olan aydınlatsın beni?

Kızla ya geçen ay hsg çektirdim arkuat uterus çıktı doktor gebe kalmana engel değil dedi rahat ol dedi yumurtam bu ay geç çatladı ayın 24 ünde çatlaması gerekirken 28 in de gittim yumurtam 20 mldi ama hala çatlamamıştı doktor çatlamak üzere dedi neyse adet günümde erken gebelik testi aldım yaptım negatifti adetim Mayıs'ın 8 indeydi ama hala adet olmadım hiç daha önceden aksamazdı şimdi kan testi yaptım yine negatif ama adet de olmadım şimdi bu neyin nesi ? Geç yumurta çatlayınca geç mi adet olunuyor ???? Lütfen bilgisi olan aydınlatsın beni?
Yumurtan catladiktan 14 gun sonra adet olursun.

Ya bir banami boyle dendi aceba valla biz rahim filminden sonra ilişkiye girdik hamis olcam die sabirsizlaniyorum
walla canım bana da doktor korun falan demedi. Ben de filmden sonraki gün başladım çalışmalara... Yarın adet günüm heyecanla beklerken şimdi bunları okuyunca bi ufak ürktüm :(

Yok yok
walla canım bana da doktor korun falan demedi. Ben de filmden sonraki gün başladım çalışmalara... Yarın adet günüm heyecanla beklerken şimdi bunları okuyunca bi ufak ürktüm :KK43:
Yok yok hic ürkme ben dün yine doktora gittim raporlarimizi teslim etmeye özellikle yine sordum kesinlikle birşey olmaz keyfinize bakin dedi. Sende keyfine bak. Bu arada kizlar bende adet oldum 5. Günüm haftaya salı tedaviye basliyoruz. :anneadayı::KK200::KK49:

Ben de 30 Martta çektirdim. Doktor 3 gün sonra ilişkiye girin dedi. Korunma falan yok tabiki. Üstüne iki adet gördüm.Acaba daha beklemeli miyim aşılama için yoksa biraz daha sabretsek mi?Yaşım da geçiyor...

Back