Rahim Filmi(HSG) Çekim Sonrası Hamile Kalanlar/Planlayanlar

mesebu_93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
1
2
Merhaba, aranıza hoş geldim. Forum sayfasını uzun zamandır üyelik oluşturmadan takip ediyordum ama baktım ki iletişim çok kuvvetli ben de aranıza katıldım. :)

Yaklaşık 14 aydır gebelik planlıyoruz, eşim de herhangi bir problem çıkmadı. Benim de bir problemim bulunmuyor. 1 hafta önce rahim filmi çekimi yapıldı. Doktorum ortalama 2 ay içerisinde hamile kalabileceğimi söyledi, hiçbir sıkıntı olmadığını belirtti. Biz de eşimle ovülasyon dönemi gösterdiği için takvimim, her gün birlikte oluyoruz. Umarım güzel haberler alırız. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Siz de hemen hamile kaldınız mı? Çekim sonrası süreç nasıl ilerledi?
Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim.

Ben rahim filmi çektirdim hamile kalmadım ama benim sol tüpüm kapalı çıktı ondandır inşallah sen kalırsın

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben film çektirdim ama gebelik olmadı dr da çok güvenemedim film sonuçlarını bir kaç doktora gösterdim en son Prof buldum sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde ve sağ tüpüm kapalıymış 16 Ağustos ta oldum ve bir hata sonra ilk kez şeffaf uzayan akıntım oldu yumurtlama takibi de yapıyorum değerlendirdik yumurtlamadan sonra sol kasıkta belde ağrılar yaşadım iki kez üst üste karın boşluğuma bıçak saplamış gibi ğrıyla uyandım ve bu sabah belimin ağrısı dışında belirtim kalmadı bat 5 beklemedeyim yani filmi çekende çok önemli ben hisstmiştim düzgün çekilmediğini umarım sizin iyi olmuştur hemen gebe kalırsınız

Hsg sonrası 1 kez regl oldum. 2 ayda gebe kaldım tiplerim açıktı. Şimdi 14 hflik çok şükür.. Size de nasip olsun tez zamanda inşallah

Hsg sonrası 1 kez regl oldum. 2 ayda gebe kaldım tiplerim açıktı. Şimdi 14 hflik çok şükür.. Size de nasip olsun tez zamanda inşallah
Ben çarşamba günü çekilcem ama yumurtlama günlerinde eşim yanımda olmayacak öbür ayı değerlendirsem bir sıkıntı olmaz demi illa ilk ay olunca mı hamile kalma ihtimali fazla oluyor

Ben çarşamba günü çekilcem ama yumurtlama günlerinde eşim yanımda olmayacak öbür ayı değerlendirsem bir sıkıntı olmaz demi illa ilk ay olunca mı hamile kalma ihtimali fazla oluyor
Hgs sonrası zaten 10 gün iliski yasak sonrasi korunmak gerekior o ay hamile kalmamak için ilk adetten sonra korunmayi biraktiriyor doktor. İlacyan sebep o ayki yumurtlama saglikli olmuyormuş gebelik riskli gebelik olur ve genelde düşükle sonuçlanirmis.

Bende geçen ay cektirdim. İlk adet bitti ve femara başladık. Doğal catlama gerceklesti şimdi bat 10. Yarın progestan bakılcak catlama kalitelimiydi diye. Rabbim evlat isteyen herkese afiyetle saglikla nasip etsin.

Ben 20 eylülde rahim filmi çektirdim
21-22 Eylül ilişki oldu 21 Eylül sabah piki gördüm çünkü.. sonra iş için şehir dışına çıktım. Pikten sonra ikinci gün bitmek bilmeyen kaşık ve bel ağrım var… inşallah enfeksiyon değildir diyorum hiç bir akıntı koku yok kaşıntı yok bence benim bebeğim gelcek gibi

Nerde çektirdiniz

Peki nasıl açtırdınız film esnasında açılıyor diyor her yer yalan demeli bende çektireceğim önümüzde ki ay ultraemar Cerrahpaşa da

Merhaba biraz geç oldu ama hamilemisiniz

Kızlar anlayan varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-07-23-40-41-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…