Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben film çektirdim ama gebelik olmadı dr da çok güvenemedim film sonuçlarını bir kaç doktora gösterdim en son Prof buldum sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde ve sağ tüpüm kapalıymış 16 Ağustos ta oldum ve bir hata sonra ilk kez şeffaf uzayan akıntım oldu yumurtlama takibi de yapıyorum değerlendirdik yumurtlamadan sonra sol kasıkta belde ağrılar yaşadım iki kez üst üste karın boşluğuma bıçak saplamış gibi ğrıyla uyandım ve bu sabah belimin ağrısı dışında belirtim kalmadı bat 5 beklemedeyim yani filmi çekende çok önemli ben hisstmiştim düzgün çekilmediğini umarım sizin iyi olmuştur hemen gebe kalırsınızMerhaba, aranıza hoş geldim. Forum sayfasını uzun zamandır üyelik oluşturmadan takip ediyordum ama baktım ki iletişim çok kuvvetli ben de aranıza katıldım. :)
Yaklaşık 14 aydır gebelik planlıyoruz, eşim de herhangi bir problem çıkmadı. Benim de bir problemim bulunmuyor. 1 hafta önce rahim filmi çekimi yapıldı. Doktorum ortalama 2 ay içerisinde hamile kalabileceğimi söyledi, hiçbir sıkıntı olmadığını belirtti. Biz de eşimle ovülasyon dönemi gösterdiği için takvimim, her gün birlikte oluyoruz. Umarım güzel haberler alırız. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Siz de hemen hamile kaldınız mı? Çekim sonrası süreç nasıl ilerledi?
Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim.
Hsg sonrası 1 kez regl oldum. 2 ayda gebe kaldım tiplerim açıktı. Şimdi 14 hflik çok şükür.. Size de nasip olsun tez zamanda inşallahMerhaba, aranıza hoş geldim. Forum sayfasını uzun zamandır üyelik oluşturmadan takip ediyordum ama baktım ki iletişim çok kuvvetli ben de aranıza katıldım. :)
Yaklaşık 14 aydır gebelik planlıyoruz, eşim de herhangi bir problem çıkmadı. Benim de bir problemim bulunmuyor. 1 hafta önce rahim filmi çekimi yapıldı. Doktorum ortalama 2 ay içerisinde hamile kalabileceğimi söyledi, hiçbir sıkıntı olmadığını belirtti. Biz de eşimle ovülasyon dönemi gösterdiği için takvimim, her gün birlikte oluyoruz. Umarım güzel haberler alırız. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Siz de hemen hamile kaldınız mı? Çekim sonrası süreç nasıl ilerledi?
Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim.
Ben çarşamba günü çekilcem ama yumurtlama günlerinde eşim yanımda olmayacak öbür ayı değerlendirsem bir sıkıntı olmaz demi illa ilk ay olunca mı hamile kalma ihtimali fazla oluyorHsg sonrası 1 kez regl oldum. 2 ayda gebe kaldım tiplerim açıktı. Şimdi 14 hflik çok şükür.. Size de nasip olsun tez zamanda inşallah
Hgs sonrası zaten 10 gün iliski yasak sonrasi korunmak gerekior o ay hamile kalmamak için ilk adetten sonra korunmayi biraktiriyor doktor. İlacyan sebep o ayki yumurtlama saglikli olmuyormuş gebelik riskli gebelik olur ve genelde düşükle sonuçlanirmis.Ben çarşamba günü çekilcem ama yumurtlama günlerinde eşim yanımda olmayacak öbür ayı değerlendirsem bir sıkıntı olmaz demi illa ilk ay olunca mı hamile kalma ihtimali fazla oluyor
Merhaba benim.yas 34 amh düşük acaba bende kalabilri miyim gebe tüpü m kapalı idi açtık bugünHsg sonrası 1 kez regl oldum. 2 ayda gebe kaldım tiplerim açıktı. Şimdi 14 hflik çok şükür.. Size de nasip olsun tez zamanda inşallah
Ben rahim filmi çektirdim hamile kalmadım ama benim sol tüpüm kapalı çıktı ondandır inşallah sen kalı
Film çekilirken tüplerin açıldığı söyleniyor dizin neden açılmadı sordunuz mu doktoraBen rahim filmi çektirdim hamile kalmadım ama benim sol tüpüm kapalı çıktı ondandır inşallah sen kalırsın
Nerde çektirdinizMerhaba öncelikle geçmiş olsun ben film çektirdim ama gebelik olmadı dr da çok güvenemedim film sonuçlarını bir kaç doktora gösterdim en son Prof buldum sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde ve sağ tüpüm kapalıymış 16 Ağustos ta oldum ve bir hata sonra ilk kez şeffaf uzayan akıntım oldu yumurtlama takibi de yapıyorum değerlendirdik yumurtlamadan sonra sol kasıkta belde ağrılar yaşadım iki kez üst üste karın boşluğuma bıçak saplamış gibi ğrıyla uyandım ve bu sabah belimin ağrısı dışında belirtim kalmadı bat 5 beklemedeyim yani filmi çekende çok önemli ben hisstmiştim düzgün çekilmediğini umarım sizin iyi olmuştur hemen gebe kalırsınız
Nasıl açtınızMerhaba benim.yas 34 amh düşük acaba bende kalabilri miyim gebe tüpü m kapalı idi açtık bugün
Uğraştık ama açılmadı dedi.Ben zaten başka yerde açtırdım şuan iki tupumde açıkFilm çekilirken tüplerin açıldığı söyleniyor dizin neden açılmadı sordunuz mu doktora
Merhaba biraz geç oldu ama hamilemisinizMerhaba öncelikle geçmiş olsun ben film çektirdim ama gebelik olmadı dr da çok güvenemedim film sonuçlarını bir kaç doktora gösterdim en son Prof buldum sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde ve sağ tüpüm kapalıymış 16 Ağustos ta oldum ve bir hata sonra ilk kez şeffaf uzayan akıntım oldu yumurtlama takibi de yapıyorum değerlendirdik yumurtlamadan sonra sol kasıkta belde ağrılar yaşadım iki kez üst üste karın boşluğuma bıçak saplamış gibi ğrıyla uyandım ve bu sabah belimin ağrısı dışında belirtim kalmadı bat 5 beklemedeyim yani filmi çekende çok önemli ben hisstmiştim düzgün çekilmediğini umarım sizin iyi olmuştur hemen gebe kalırsınız
Hsg sonrası 1 kez regl oldum. 2 ayda gebe kaldım tiplerim açıktı. Şimdi 14 hflik çok şükür.. Size de nasip olsun tez zamanda inşallah
Çok düşüktü 0.200 gibi de zor demişti. Düzensizlik yoktuMerhaba. Amh değeriniz neydi? Adet düzensizliğiniz var mıydı?