• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi hakkında yardımcı olurmusunuz lütfennn...

perilota

Üye
Kayıtlı Üye
merhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...

merhabalar arkadaşlar. bugün rahim filmi için hemogram ve hormon testi verdim. 25.08.2023 tarihinde anestezili olarak rahim filmi çektireceğim. korktuğum rahim filmi değil anestezi :) kaç dakika sürüyor, uyanması nasıl oluyor merak ediyorum. özel bir hastanede çekim yaptıracağım anesteziden çekindiğim için normal istedim ama kabul etmediler. konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi.
şimdiden teşekkürler...
Normal yaptırma canım çok ağrılı olur, ben anestezili yaptırdım 15 20dk anca sürdü. Acıktım diye sayiklayarak uyanmışım eşim videoya almış 😅açlıktan hemşirelerle eşimle kavga etmişim, 1 saat içinde kendime geldim 😅

Normal yaptırma canım çok ağrılı olur, ben anestezili yaptırdım 15 20dk anca sürdü. Acıktım diye sayiklayarak uyanmışım eşim videoya almış 😅açlıktan hemşirelerle eşimle kavga etmişim, 1 saat içinde kendime geldim 😅
benim korktuğumda anestezi işte ya uyanamazsam diye :) kaç dakikalık bir anestezi uygulanıyor acaba?

Ya eşimin anlattığına göre iceri girdikten 15 20dk sonra çıkmışım ama çıkmadan içerden acıktım diye sayikladigimi duyup kapıya gelmiş çıkar diye çıkarmışlar hemen. Merak etmeyin uzmanlar ona göre ayarliyor uyanırsınız 🙏🏻

şimdiden teşekkürler...
Bende anestezili çektim. Koldan damar yolu açıyor ordan veriyor ilacı ve 20 dakikalk bi uyuma oluyr hiç acı hissetmiyorsunz korkmayın normal uykudan uyanır gibi uyanıyorsnz biraz baş dönmesi sersemlik ve mide bulantısı oluyor ama hepsi geçiyor. Bide söylemişlerdir de yine hatırlataym anestezili olacağı için 12 den sonra birşey yiyip içmek yasak

Bende anestezili çektim. Koldan damar yolu açıyor ordan veriyor ilacı ve 20 dakikalk bi uyuma oluyr hiç acı hissetmiyorsunz korkmayın normal uykudan uyanır gibi uyanıyorsnz biraz baş dönmesi sersemlik ve mide bulantısı oluyor ama hepsi geçiyor. Bide söylemişlerdir de yine hatırlataym anestezili olacağı için 12 den sonra birşey yiyip içmek yasak
evet sigara, su, yemek yasak dedi. apranax ve cıpro yazdı sonrasında kullanmam için.

şimdiden teşekkürler...

Canım ben bi çok işlem için anestezi yaptırdım. Rahim filmi içinde. Hiç korkma çok basit.
Aç gidiyorsun (en az 6 saat birşey yiyip içmiyorsun, uyku anında kusmamak için)
Damar yolu açıyorlar el üstünden yada koldan.
Üzerini tamamen çıkarıyorsun. Onlar sana veriyorlar elbise bone. Odaya gidiyosun filmin çekileceği.
Orda o damar yoluna ilaç sıkıyorlar.
Biraz yanar gibi oluyor. Birde bakmışsın uyanmışsın tekrar odandasın eşin yanında.
Etkiside çok hızlı geçiyor.
En fazla hepsi yarım saat💜

Canım ben bi çok işlem için anestezi yaptırdım. Rahim filmi içinde. Hiç korkma çok basit.
Üzerini tamamen çıkarıyorsun. Onlar sana veriyorlar elbise bone. Odaya gidiyosun filmin çekileceği.
Biraz yanar gibi oluyor. Birde bakmışsın uyanmışsın tekrar odandasın eşin yanında.
çok teşekkür ederim arkadaşım biraz heyecanlıyım sanırım. o gün geldiğinde daha da heyecan olur ama yapacak birşey yok. istediğimiz sonucu alana kadar devam

çok teşekkür ederim arkadaşım biraz heyecanlıyım sanırım. o gün geldiğinde daha da heyecan olur ama yapacak birşey yok. istediğimiz sonucu alana kadar devam

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Bendede 7 senedir sebepsiz gebelik oluşmadı.
Önce vajinismus tedavisi gördüm.
Sonra rahimde miyom vs vardı onlardan açık ameliyat oldum.
Şimdi birdahaki ay tüp bebek istiyorum.
O yüzden kaç senedir iğne/anestezi/narkoz/ameliyat herşeyi gördüm.
Bağışıklık kazandım artık🤣

Abdestini al, besmeleni çek.
Herşey hızlıca bitmiş olacak💜

Koldan damar yolu açtılar oradan ilaç verdiler ne ara uyumuşum bilmiyorum uyandığımda derin ve tatlı bir uykudan uyanır gibi oldum sonra hiç acı yoktu bende

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Bendede 7 senedir sebepsiz gebelik oluşmadı.
Önce vajinismus tedavisi gördüm.
Sonra rahimde miyom vs vardı onlardan açık ameliyat oldum.
Şimdi birdahaki ay tüp bebek istiyorum.
O yüzden kaç senedir iğne/anestezi/narkoz/ameliyat herşeyi gördüm.
Bağışıklık kazandım artık🤣

Abdestini al, besmeleni çek.
Herşey hızlıca bitmiş olacak💜
rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhhhhhh :KK200:

şimdiden teşekkürler...
Baya hafif bir ağrı oluyor böyle adet ağrısıyla bire bir aynı önce alta bişi takıyorlar geniş olması için iyi işlem olsn diye sonra uzun ince çubuk var onu içine doğru sokuyorlar sadece adet ağrısı 20-30 saniye sürüyor tabu benim tuplerim açıktı 30 saniye sürdü

Aç olup olmaması önemli değil ben son yarım satte bol bol yedim içtim istediğiniz kadar yiyebilirsiniz dedi doktor sorun yok yeme icmede

şimdiden teşekkürler...
Ben anestezi fln yoktu diirek çalışan geldi uyumtulmaya gerek yok yani 30 saniyelik bişi ben bol bol yedim içtim 😅

Normalde bişi olmuyor ki ben özelde normal yaptırdım 30 saniye sürdü nasıl sizin 20 dk sürüyor anlamadım adet ağrısı oluyor hafif ya başka hiçbir şey yok

Back
X