Arkadaşlar merhaba geçen gün devlet hastanesinde anestezili rahim filmi çektirdim . Görüntü de ekteki gibi. Eşime reçete vermiş Dr um tekrar regl olduğumda çağırmış . Ve ilk üç ay gebelik olasılığı yüksek olduğunu söylemiş . Rahim filmi peşi gebe kalanlar ilişkiye ne kadar sürede girdiniz ? Dr um antibiyotik vermiş ama ne kadar süre kullanacağımı söylememiş . Gebelik aşan arkadaşlarım yazabilirler mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi , gebeliğe hazırlık
- Konu Sahibi Kdrssss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2023
- 55
- 19
- 8
- 24
Antibiyotik filmden sonra enfeksiyon vs kapmaman için dört beş gün kullanman yeterli oluyor benim doktorum öyle söylemişti. Kimisi filmin cekildiği gün iliski olabilir diyor kimisi olamaz diyor benim doktorum aynı gün iliski olabilir dedi. Malesef ilk ay gebelik olusmadı suan ikinci ayımdayım adetim 7 gün gecikti pcosum normal bi gecikmede olabilir bilemiyorum beklemedeyim bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya gitmeyi planlıyorum nasipArkadaşlar merhaba geçen gün devlet hastanesinde anestezili rahim filmi çektirdim . Görüntü de ekteki gibi. Eşime reçete vermiş Dr um tekrar regl olduğumda çağırmış . Ve ilk üç ay gebelik olasılığı yüksek olduğunu söylemiş . Rahim filmi peşi gebe kalanlar ilişkiye ne kadar sürede girdiniz ? Dr um antibiyotik vermiş ama ne kadar süre kullanacağımı söylememiş . Gebelik aşan arkadaşlarım yazabilirler mi ?
Ne kadar oldu çekileliben 8.ayda çektirdim kalamadım çok heveslenmiştim ama
Bak ne güzel bilgi vermiş Dr benim ara ara kasıklarıma sancı giriyor . Bende 1 hafta kullansam yeter herhalde . Acele etmeyin 6 ay süres varmış aslında yani bende bekleyeceğim Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum ama kolaylıkla olsun bebişimis inşallah normalde regl oluyor musunuz düzenliAntibiyotik filmden sonra enfeksiyon vs kapmaman için dört beş gün kullanman yeterli oluyor benim doktorum öyle söylemişti. Kimisi filmin cekildiği gün iliski olabilir diyor kimisi olamaz diyor benim doktorum aynı gün iliski olabilir dedi. Malesef ilk ay gebelik olusmadı suan ikinci ayımdayım adetim 7 gün gecikti pcosum normal bi gecikmede olabilir bilemiyorum beklemedeyim bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya gitmeyi planlıyorum nasip
Hayır Giresunda Dr um kendisi söyledi ama ben senin acı çekmeni istemem dediHangi ilde çektirdiniz acaba istanbul mu ?
- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
Bir sene olmuş neredeyse sonraki aşama aşılama deneyin benceBen ocak ayında çekildim daha hiç kalamadim
2 agustosta çekildim canımNe kadar oldu çekileli
- 19 Ekim 2023
- 55
- 19
- 8
- 24
Pcosum ama ilaç vs kullanmama gerek kalmadan her ay adet oluyorum ama bazen günlerinde gecikmeler oluyor belki şuan yine öyledir yani büyük ihtimalle öyle iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun gecikmenin 7. Günü hangi şehirdesinizBak ne güzel bilgi vermiş Dr benim ara ara kasıklarıma sancı giriyor . Bende 1 hafta kullansam yeter herhalde . Acele etmeyin 6 ay süres varmış aslında yani bende bekleyeceğim Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum ama kolaylıkla olsun bebişimis inşallah normalde regl oluyor musunuz düzenli
- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
Reglin 3. Günü için ilaç verdiler simdi de 15 gün geciktimBir sene olmuş neredeyse sonraki aşama aşılama deneyin bence
O zaman içiniz rahat olsun em kötü aşılama olur bende öyle bekleyeceğimPcosum ama ilaç vs kullanmama gerek kalmadan her ay adet oluyorum ama bazen günlerinde gecikmeler oluyor belki şuan yine öyledir yani büyük ihtimalle öyle iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun gecikmenin 7. Günü hangi şehirdesiniz
Zaten olan bizim psikolojimize oluyor her ay acaba mı demekten yoruldukReglin 3. Günü için ilaç verdiler simdi de 15 gün geciktim
- 30 Mart 2022
- 5.322
- 3.027
- 103
Rahim filmi çekildiğiniz ay korunsanız iyi olur. Hem enfeksiyon durumu var malum içinize ilaç enjekte edildi. Ve antibiyotik kullanacağınız için zaten korunma şart kendimceArkadaşlar merhaba geçen gün devlet hastanesinde anestezili rahim filmi çektirdim . Görüntü de ekteki gibi. Eşime reçete vermiş Dr um tekrar regl olduğumda çağırmış . Ve ilk üç ay gebelik olasılığı yüksek olduğunu söylemiş . Rahim filmi peşi gebe kalanlar ilişkiye ne kadar sürede girdiniz ? Dr um antibiyotik vermiş ama ne kadar süre kullanacağımı söylememiş . Gebelik aşan arkadaşlarım yazabilirler mi ?
- 25 Ocak 2023
- 2.537
- 2.569
- 53
- 30
- 19 Ekim 2023
- 55
- 19
- 8
- 24
Seni anlıyorum yıllar geçse de o yaşadığım korkuyu endişeyi unutamam film günü gelene kadar bir hafta gecem gündüzüm karıştı stresten hasta oldum doktorum ve ebe ısrarla anesteziye gerek yok dedikleri için anestesisiz oldum ilacı verdikleri an yaklasık bir dk bile sürmüyor cok zorlayıcı oluyor ama kısa süreli oldugu icin canın acısada dayanabiliyosun öyle düşün ağrılı kısım cok cok kısa sürüyorBende çekilicem ocak ayındaki adetimden sonra dış gebelik geçirdiğim için istedi doktorum çok endişeleniyorum
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.528
- 53
Bi yerden sonra artık akışına bırakmak gerekiyor demekki ben son tedavime kadar devam edeceğimBen 3 ay önce çektirdim hala gebelik olmadı üstelik tüplerim açık olmasina rağmen.