Merhaba bayanlar; rahim filmi sonrası sıkıntınız oldumu?
Ben dün çektirdim ve de baya ağrılı geçti ne yazık kiiki kez tüp bebek tedavisi deneyen biri olarak çok canım yandı hsg çektirirken ( heleki hsg sonrası daha da zorlu geçti ve hala da aynı şekilde sıkıntım devam ediyor...
Ksıklarımda çok şiddetli ağrı ve de kramplar oluyor, karnım 3-4 aylık bir gebenin ki gibi şiş ve de gergin hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum benim gibi aynı sıkıntıyı yşayanınız oldumu acaba merak ediyorum
canım işlemin nasıl oldu anlatır mısın bende orda yaptırmak istiyorumRadyotom fındıkzadede cevat beye yaptırdım 2 dk sürdü sıfır ağrı sıfır sancı eşim su almaya gitmişti beni içeri aldılar o gelmeden çıkmıştım:)
B€TÜŞŞŞ;34472950 .!.:Merhaba bayanlar; rahim filmi sonrası sıkıntınız oldumu?
Ben dün çektirdim ve de baya ağrılı geçti ne yazık kiiki kez tüp bebek tedavisi deneyen biri olarak çok canım yandı hsg çektirirken ( heleki hsg sonrası daha da zorlu geçti ve hala da aynı şekilde sıkıntım devam ediyor...
Ksıklarımda çok şiddetli ağrı ve de kramplar oluyor, karnım 3-4 aylık bir gebenin ki gibi şiş ve de gergin hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum benim gibi aynı sıkıntıyı yşayanınız oldumu acaba merak ediyorum
canım işlemin nasıl oldu anlatır mısın bende orda yaptırmak istiyorum
Belki çekilmişsindir ama yine de ben bildiklerimi yaziyim. Adet bittikten sonra en geç 1 hafta içinde çekinmekte fayda var. Yumurtlama olmadan yani. Çünkü hamilelik şüphesi olmaması gerekiyormuş. Enfeksiyon riskinden dolayı çekimden sonra 2-3 gün ilişki önermiyorlarmış. Bunun yanında rahim filmi bazı hafif yapışıklıklar varsa onları açtığı için, filmden sonra gebelik şansı artabiliyormuş. Bu yüzden yumurtlama günlerini kaçırmadan o ay ilişkiye girebilecek zamanda çekilmek en iyisi. Buna göre adet bittikten sonra 1 haftayı geçirmemek kaydıyla, adet biter bitmez çektirebilirsiniz.kızlar bennim doktorumda rahim filmi için dün akşam radyotom fındıkzade şubesini önerdi ama ben sizin anlattıklarınza rağmen hala inanılmaz korkuyorum adetin kaçıncı günü çekiliyor bu arada bu film
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle. Geçen ay fındıkzadeye bende sordum ancak Bakırköye yönlendirmişlerdi benide henüz çektirmedim adet oöduktan sonra arayıp çektirmeyi düşünüyorum. Şi di sende böyle yazınca biraz ürktüm açıkcasıDaha önce yazmıştım, Rayotom Fındıkzade'den, artık burada doktorumuz yok deyip beni Bakırköy Şubesine yönlendirdiklerini. Bakırköy Şubesine o cihazınız Fındıkzadede mi yoksa sizde de var mı? Ağrısız değil mi, diye sorduğumda kesinlikle burada da ağrısız, 5 dakika sürüyor zaten dediler; ama çok fazla olmamak kaydıyla fakat az da sayılmayan bir ağrı ve acı çektim. Allah'tan kısa sürüyor. Sonuçta bitti gitti, dayanılmayacak bir şey değil evet ama; herkesin yazdıklarını okudukça aynı cihazın orada olmadığını düşünmeye başladım. Belki de bu durum kısa süreli bir durumdu ve müşteri kaçırmamak için böyle bir şey söylendi bilmiyorum.. Belki de benim canım çok tatlı.. ama normalde, kendi doktorumda vajinal muayenede hiç acı duymadığımı da söylemek istiyorum. Radyotom Fındıkzade'ye gitmeyecekseniz, diğer şubelere oralarda çektiren arkadaşların yorumları almadan gitmeyin bence.. Buraya herkes ağrısız deyince, acaba ben mi tatlı canlıyım dedim ama; bir yandan da düşününce, bu şube için dememişlerdi onu.. Fındıkzade için demişlerdi. Bu kadar fark olmamalı diye düşündüm.. Sonuçta yine aynı parayı alıyorlar. Aynı makineye sahip olan başka merkezler de var çünkü.. Güvenmezseniz, onları tercih edersiniz..
Canım.. Rica ederim.. Korkutmak için yazmadım. Gerçekten çok kısa bir işlem. Öyle acayip acılar çekilmiyor, katlanılır şeyler.. Ay dersin bir kere, geçer gider.. Sadece yani daha rahat etmek varken, hiç acı çekmemek varken, hafif de olsa acı çekmenin anlamı yok.. Çünkü hani ne zaman başlayacaksınız derken işlem bitmiş bile hiç anlamadım falan diyenler var. Öyle bir şey yaşamak varken, strese girmenin anlamı yok. Dediğim gibi belki ben öyle hissettim, başkaları da yorumlarsa iyi olur. Benim doktorum Echomar Şişli'yi de önermişti. Ağrısız demişti. Fındıkzade'deki cihazdan varmış orda da. İstersen onunla ilgili de yorum araştır. Ben Radyotom'u çok övdüler diye ona gittim. Doktoruma da söylemiştim, orası da iyidir demişti Radyotom için. C kollu cihaz deniyor sanırım. Onun olduğu her yer ağrısız yapıyormuş ama işlemi yapan doktora da bağlı tabi.. Geçmiş olsun şimdiden canım.. Korkma.. Nelere katlanıyoruz. 5 dakikalık bir şeye mi katlanamıcaz.. Güçlüyüz hepimiz maşallahBilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle. Geçen ay fındıkzadeye bende sordum ancak Bakırköye yönlendirmişlerdi benide henüz çektirmedim adet oöduktan sonra arayıp çektirmeyi düşünüyorum. Şi di sende böyle yazınca biraz ürktüm açıkcasıinş başka arkadaşlarda varsa ve yorum yaparlarsa çok sevinicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?