mrb arkadaşlar bugun bende radyomarda hsg çektirdim. anadolu yakasından gittim. istanbullu olanlar pendikten fındıkzadeye gitmenin ne demek olduğunu bilir. radyomarın servisi vardı. servis şöförü ile birgün öncesinden haberleştik saat 9da beni bostancıdan aldı. özel aracımla gidiyormuşum gibi rahat bir şekilde gittim ve geldim. servis beni kapıda bekledi ve geri getirdi aynı yere.harika bir hizmet. forumlarda yazılan yorumları okuyup gittiğim için bende tedirgindim. birde acaba sonuç ne çıkacak stresi olunca bayagı geriliyorsunuz ancak alttan muayeneden farkı yoktu zaten doktor hanım da yaptıgı işlemi tek tek anlattı sıvı verildiğinide ekrandan anlıyorsunuz zaten hissetmiyorusnuz. çok çooook rahattı. fiyatı ilk başta çok fazla geldi taksitte yapmıyorlar ama sonradan düşününce eski cihazlarla hsg çekenler 300 tlden bahsederken, değer diyorum. yalnız taksit yapsalar iiydi:)sonuçta çok güzel çıktı bir sorun yok dendi.mutlu mesut evime döndüm. şimdi sperm testinde sıra! inş bir sıkıntı çıkmaz. bu hsgden sonra hamile kalma yüzdesi artıyormuş sanırım okudugum kadarıyla. biz 6 aydır korunmuyoruz. çok süre geçmedi ama beklemek gerçekten çok zormuş. allahım inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. AMİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?