Rahim Filmi çektirmek RADYOMAR'da ağrısız

• Konu Sahibi Konu Sahibi esp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
9
1
86
İstanbul
Merhabalar... Rahim filmi çektirecek olan arkadaşlar her anı önceden bilsinler diye uzun uzun yazacağım... Çünkü anladım ki kendimi okadar zaman boşa üzmüşüm.. :sinifsinif: endişem boşaymış... doktorum her ihtimale karşı sizin de tüplerinize bakalım eğer tıkalı ise tüplerden akan akıntı tutunmayı önlüyor olabilir dedi. Çok araştırdım çok kötü şeyler de okuduğum oldu, ağrı çekenler , kanaması olanlar, narkozlu ve narkozsuz yaptıranlar.... Doktorum narkozlu yaptırmamı önerdi, kişiye göre değişiyor ağrıdan bayılan da oluyor günlerce kanaması olan da oluyor anlamayan da oluyor hiç riske girmeyin dedi. Araştırdım. Fındıkzadede RADYOTOM RADYOMAR var. Yeni bir yöntemle çekiyorlar. Aradım narkozsuz nasıl yapıyorsunuz ağrı olmuyormu ağrı kesici yada antibiyotik içmem gerekmiyormu herşeyi sordum, hiçbirine ihtiyaç olmadığını yeni yöntemde eskisinde olduğu gibi rahmin tutularak düzeltilmediğini ilacın yolu kendisinin bulduğunu ve ağrısız olacağını söyledi. En geç 10. gün olacak şekilde randevu aldım. Bu sabah 10:30da ordaydım. Hemşire gelip sizi alıyor. Röntgen çekilecek odanın girişinde bir kabin var altınızdakileri çıkarıp önlük giyiyorsunuz. Wcye gitmeyin biraz sıkışık olmanız daha net sonuç verir dediler. Sonra yan tarafa geçtim doktor hemşire röntgen makinesini kullanan kişi oturuyorlardı doktorun karşısına oturdum nasılsın dedi gerginim dedim sonrasında çok güldük uzun süre konuşuyor rahatlatıyorlar neden bukadar yol geldin başka yerde çekilmedin dediler canımı acıtmayacaksınız diye dedim. Acırsa tüm forumlarda anlatırım dedim klava: şimdi çok stres altındayım nasıl çalışacağım dedi yerimseniben Sonra masanın olduğu kısma geçtik hemşire hanımla. Sırtüstü yatıp dizlerinizi kırıyorsunuz. üzerinizi örtüp önlüğü yukarı sıyırıyorlar. Doktor istersem bayan doktorun da işlemi yapabileceğini söyledi, isteyen tercih edebilir. yuvarlak bir alet karnınızın üzerinde duruyor çektiği filmleri ekranda görebiliyorsunuz. Normal muayene olur gibi gerisi... ultrasona girdiğimiz gibi... temizleyip bir alet yerleştiriyor. şırınganın ıcında hortum var çok ince ve yumuşak onunla ilaç vermeye başlıyor ekranda ilacın gidişini izliyorsunuz yakma falan hiçbirşey yok ekranda görmeseniz anlayamazsınız. güle konuşa filimler çekildi alkisalkisalkis önce kadeh gibi rahmi gördüm sonra ilacın tüplere gidişini. Bu iyi haberdi. Tüplerim açıktı! :lepi: tüplere ulaştıktan sonra düz yatıyorsunuz son filmi çekiyorlar. Sonra kalkıp giyinme kabininin yanında wc var sonra giyiniyorsunuz. ılaç geri akabilir diye ped veriyorlar yanınızda götürmenize gerek yok. Çok hafif anlık adet ağrısına benzer ağrı olabilir demişti doktor. Ben 1 saat önce ne olur ne olmaz diye ağrı kesici almıştım minoset. Belki bu sebepten hiçbirşey hissetmedim. Eve geldim şimdi çok iyiyim. Bilseydim öğle arası bile işten çıkıp çektirip gelirdim okadar kolaymış. 240 tl ödedim. Hiç endişelenmeyin ve kafanızı takmayın 3 haftadır boşuna kendimi üzmüşüm üzerine eğlendim bile :) Mutlaka rahim filmi çektirecekseniz RADYOTOM RADYOMARı araştırın derim. Doktoruma da söyleyeceğim madem böyle bir yöntem var insanlar boşuna acı çekmesin boşa narkoz yemesin oraya yönlendirin diyeceğim... Allah acil şifalar versin herkese... kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
paylaşom için sağol canım a.s. . kullandıkları sistem ne onu merak ettim. buralarda olmaz herhalde.

ben de orada çektirmiştim gerçekten çok memnun kaldım.ben ağrısız çektiklerini bildiğim halde önlüğü giydikten sonra neredeyse ağlyacaktım.ama doktor çok rahatlattı.HSG çektireceklere kesinlikle RADYOTOM RADYOMARI tavsye ediyrm

Sistemin adını bilmiyorum ama kullandığımız teknolojiden dedi arayıp sorabilirsin, yardımcı olacaklarına eminim. Belki bildikleri bir yer vardır yönlendirirler.
Evet nutella ben de çok gergindim dediğin gibi insanı çok rahatlatıyorlar, öyle ki masada bile gülüyordum ben ilaç geri kaçacak diye korktum :))

Evet sonunda ben de çektirdim herrrrrrrkese tavsiye ederim....çektirdikçe çektiresi geliyor insanın....hahahaha....o kadar iyiydi yani....daha ne diyeyim...
RADYOTOM&RADYOMAR
Fındıkzade

bende ekomarda cekılmıstım cok basıtmıs eskısı gıbı degıl demkkı sıstem transfer gıbı bır ıslem yokyere okadar cok korkmusum

merhaba ben de bugün radyomarın fındıkzade subesinde cektirdim rahim filmini..gayet rahat ve ağrısız gecti diyebilirim..yukarıda arkadasın anlattığı gibi oldu herşey..doktor ve hemşireler de gayet güleryüzlü..sonuçlar da en gec 10 dk içinde teslim edildi..çok şükür bir problem yokmuş o da ayrı bir sevindiriciydi..film çektirmek isteyenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim..

bende radyomar fındıkzadede cektirdım tek kelımeyle muhtesem bı yer... agrı yok sancı yok... herkese tavsıye edrımmm cok memnunn kaldım ben

Geçen haftamı hep hsg yi nerede çektirsem diye araştırarak geçirdim iyice araştırdıktan sonra hem fiyat olarak hem teknoloji olarak Rayotom&Radyomar görüntüleme merkezinin iyi olduğuna karar verdim ve iyikide Radyotomu tercih etmişim çok memnun kaldım sanki Hsg degilde bildigin jinekolog muayensiydi sanki... fiyat 370 tl sonuca gelirsek çok şükür kötü birşey çıkmadı sadece selviksde küçük bir polip var onunda hamilelikle alakası yok dediler...
Radyotom&Radyomar bendende tam puan aldı nasıl güle oynaya çıktım merkezden anlatamam...

Merhabalar ben de Radyomar Radyotom'da rahim filmi çektiren şanslı insanlardanım... Anestezi,ağrı vs. hiç gerek yok, Radyomar'da ağrılı diyen de kendisini çok kastığındandır... Herkese şiddetle tavsiye ederim normal muayeneden bile daha rahat...

Merhabalar ben de Radyomar Radyotom'da rahim filmi çektiren şanslı insanlardanım... Anestezi,ağrı vs. hiç gerek yok, Radyomar'da ağrılı diyen de kendisini çok kastığındandır... Herkese şiddetle tavsiye ederim normal muayeneden bile daha rahat...

Bende geçen ay çektirmiştim hsg fındıkzade ye Radyomar&Radyotoma gittim konuyu açan arkadaş çok güzel anlatmış tamda anlattıgı gibi yapılıyor hsg çekimi...
Sıfır acı korkarak girdim güle oynaya çıktım, arkadaşın unuttugu birşey var şayet birşey olurda filmi kaybederseniz vs.. gelin yeniden verelim dediler, çekilen her filmi tekrar tekrar çıkarabiliyorlarmış yeniden çekilme derdi yok...

aylardır araştırma içindeydim ama okuduklarım hep ertelememe neden oluyordu fındıkzade radyomarı buldum tabi onuda araştırmalarım sonucu ve gerçekten inanarak gittim hepsi harika insanlar doktorum cevat beydi herşey hijyenik çok ilgililer gerçekten ve en güzeli sıfır acı hissettiğim hiç bişey olmadı öyle söyleyebilrim korkularım boşunaymış verdiğim para da kat kat helal olsun 370 tl fiyatları var anadolu yakasında oturanlar için koşuyolundaki şubelerinden fındıkzadeye servisleri varmış bilginizeeee ama c kollu denen o aletleri fındıkzadede var koşuyolunda yok

tavsiye ederim doktoruma nolur çektirmeyelim nasılsa sorun eşimde dedim oda bana doğumdan korkmuyosun rahim filmi çektirmektenmi korkuyosun dedi hehe radyomar a gönderdi arkadaşın dediği gibi önlüğü giydiğimde ağlama modundaydım çok şükür süper geçti

ben de dün çektirdim rahim filmimi Radyomar'da. konuyu açan arkadaş adım adım yazmış aynen öyle oldu. keşke gitmeden önce okusaydım. çünkü geçen ay çektirmem gereken bu filmi sırf okuduğum saçma sapan şeyler yüzünden ertelemiştim. ama inanın gerçekten korkulacak hiçbir şey yok. sadece regl sancısı gibi 1 dk.lık bir ağrı oldu bende, onu da zaten her ay yaşıyoruz. Benim de doktorum Cevat beydi, çok gergin olduğumu anladığından beni rahatlatmak için müzik falan açtırdı :) eğer sizden de rahim filmi istendiyse bence stres yaşamadan düşünmeden buraya gidin 370 TL çok gibi görünebilir ama bazı şeyler paradan daha değerli...

Konuyla ilgili yazan arkadaşların hepsine katılıyorum istanbulda rahim filmi çektirecekler için doğru adres bence de radyomar fındıkzade
Çok kısa süreli 1 dakikadan bile az adet sancısından da az sancım oldu ama inanın korkulacak hiçbirşey yok korkularınız varsa da sizi gayet güzel rahatlatıyorlar

merhaba arkadaşar,

konuyu açan arkadaş çok güzel anlatmış, ben de daha önce bir devlet hastanesinde denemiştim çok kan geldiği için yarım bırakmak zorunda kaldık..anestezi ile yaptırmayı düşünüyordum ki doktorum bana Radyomar'ı tavsiye etti.. İyiki de etmiş, sadece normal muayenede hissettiklerinizi hissediyorsunuz..

Demek ki herkes bu filmi çektirmeden önce korkuyormuş, sadece ben değilmişim buna sevindim:))

Doktor Cevat Bey çok güzel ilgilendi, korkacak hiç bir şey olmadığını söyledi fakat ben yine de bir önceki tecrubemden dolayı çok tedirgindim..

Herşey 10 dk. içinde oldu, daha sonrada hiç bir ağrı sızı olmadı..

konuyu açan arkadaşım çok güzel tariflemişsiz, teşekkürler..

ayrıca radyomar'a da teşekkürler,

mrb arkadaşlar bugun bende radyomarda hsg çektirdim. anadolu yakasından gittim. istanbullu olanlar pendikten fındıkzadeye gitmenin ne demek olduğunu bilir. radyomarın servisi vardı. servis şöförü ile birgün öncesinden haberleştik saat 9da beni bostancıdan aldı. özel aracımla gidiyormuşum gibi rahat bir şekilde gittim ve geldim. servis beni kapıda bekledi ve geri getirdi aynı yere.harika bir hizmet. forumlarda yazılan yorumları okuyup gittiğim için bende tedirgindim. birde acaba sonuç ne çıkacak stresi olunca bayagı geriliyorsunuz ancak alttan muayeneden farkı yoktu zaten doktor hanım da yaptıgı işlemi tek tek anlattı sıvı verildiğinide ekrandan anlıyorsunuz zaten hissetmiyorusnuz. çok çooook rahattı. fiyatı ilk başta çok fazla geldi taksitte yapmıyorlar ama sonradan düşününce eski cihazlarla hsg çekenler 300 tlden bahsederken, değer diyorum. yalnız taksit yapsalar iiydi:)sonuçta çok güzel çıktı bir sorun yok dendi.mutlu mesut evime döndüm. şimdi sperm testinde sıra! inş bir sıkıntı çıkmaz. bu hsgden sonra hamile kalma yüzdesi artıyormuş sanırım okudugum kadarıyla. biz 6 aydır korunmuyoruz. çok süre geçmedi ama beklemek gerçekten çok zormuş. allahım inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. AMİNN

arkadaşım verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür edrim.bende yaptıracam inşallah acı yoktur kolay olur.benim sorum şu bende anadolu yakasında oturuyorum bostancı yakınlarında nasıl iletişime geçtiniz servise nasıl ulaştınız,sadece sizin için mi gidiyor servis ve tam olarak fiyatını sölermisiniz teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…