21 yaşındayim 5 aylık evliyim 4 aydır bebek düşünüyoruz kan uyuşmazlığı var hiç gebelik yaşamadım adetim sürekli gecikmeli ve sancılı geçiyor. Ön hazırlık olsun diye yapmam gereken testleri yaptırdim bi sıkıntı çıkmadı folik asit kullanmaya başladım sadece yumurta rezervine baktıramadim ayrıca rahim filmine baktırmak istiyorum devlet hastanesinde, acısında değilim ama daha yeni evli olduğum için yaparlar mi yapmazlar mı bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Rahim filmi çektirmek istiyorum ön hazırlık için 5 aylık evliyim
- Konu Sahibi Mnnur
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Haziran 2016
- 7.710
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Amacınız ne?21 yaşındayim 5 aylık evliyim 4 aydır bebek düşünüyoruz kan uyuşmazlığı var hiç gebelik yaşamadım adetim sürekli gecikmeli ve sancılı geçiyor. Ön hazırlık olsun diye yapmam gereken testleri yaptırdim bi sıkıntı çıkmadı folik asit kullanmaya başladım sadece yumurta rezervine baktıramadim ayrıca rahim filmine baktırmak istiyorum devlet hastanesinde, acısında değilim ama daha yeni evli olduğum için yaparlar mi yapmazlar mı bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
Yani durup dururken gidip kolunuzun bacağınızın röntgenini çektiriyor musunuz?
Aceleniz ne? Evliliğiniz oturdu mu 5 ayda, yeterli olgunluğa eriştiniz mi daha 21 yaşında? Çocuğunuza maddi-manevi ne vereceksiniz? Karı-koca 5 ayda ne paylaştınız, ne kadar birbirinizi tanıdınız? Hayatı ne kadar tanıdınız?
Bu sizi ilgilendiriyor mu bende ana fikir çocuğum olmuyor değil zaten çok insan tanıyorum bir sürü geç kalınmış işlem yüzünden gebe kalamayan tüp bebek yaptırıp maddi acıda çok zorlanan ben sadece baktırmak istiyorum bende bir sorun var mı yok mu diye önceden bilgilenmek istiyorum 1 yil boyunca tıkalı tüplerle durmam neye yarayacak yada hamile kaldığımda düşük yaparsam Allah korusun tıkalı tüpler yüzünden rahimde perde olmasi yüzünden gebe kalıp düşük yapan çok insan var önceden bilgilenmenin neresi kötü gereksiz yere bekliyip doktora gittiğimde a senin iki tüpünde tıkalı bu yüzden hiç çocuğun olmamış yada rahminde perde varmış bu yüzden düşük yaşamışsın keşke daha önceden gelseydiniz cümlelerini duymaya ne gerek var?Amacınız ne?
Aceleniz ne? Evliliğiniz oturdu mu 5 ayda, yeterli olgunluğa eriştiniz mi daha 21 yaşında? Çocuğunuza maddi-manevi ne vereceksiniz? Karı-koca 5 ayda ne paylaştınız, ne kadar birbirinizi tanıdınız? Hayatı ne kadar tanıdınız?
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Peki bu işlerde psikolojinin stresin de çok önemli olduğunu duydun mu. 5 ayda bu neyin düşünceleri 1 yıldır bekle 1 yıl olmadı git yaptır herşeyi bunu biz değl doktorlar söylüyor. Ayrıca madem bişeyler başladın eşini de gönder test versin genelde erkek kaynaklı sorunlar çok oluyorda. Niye hemen kendine yüklendin anlamadım.Bu sizi ilgilendiriyor mu bende ana fikir çocuğum olmuyor değil zaten çok insan tanıyorum bir sürü geç kalınmış işlem yüzünden gebe kalamayan tüp bebek yaptırıp maddi acıda çok zorlanan ben sadece baktırmak istiyorum bende bir sorun var mı yok mu diye önceden bilgilenmek istiyorum 1 yil boyunca tıkalı tüplerle durmam neye yarayacak yada hamile kaldığımda düşük yaparsam Allah korusun tıkalı tüpler yüzünden rahimde perde olmasi yüzünden gebe kalıp düşük yapan çok insan var önceden bilgilenmenin neresi kötü gereksiz yere bekliyip doktora gittiğimde a senin iki tüpünde tıkalı bu yüzden hiç çocuğun olmamış yada rahminde perde varmış bu yüzden düşük yaşamışsın keşke daha önceden gelseydiniz cümlelerini duymaya ne gerek var?
İlk önce kendi değerlerime durumuma baktırmak istedim eşim de kontrollerini ol diyerekten her daim yanimda kendi kontrollerim bittikten sonra eşim içinde gideceğiz. tabiki de sadece kadında sorun olmuyor bende acelem yok diye sıra sıra yavaş yavaş kontrollerimi oluyorum dediğim gibi niye çocuğum olmuyor benim işte ben hastamiyim şöyle miyim diye stres yaptığımdan değil bilgilenmek bi sıkıntı varsa önceden önlemimi almak istiyorum
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Devlette yapmazlarda özel hastanede gidip kendin talep edersen yaparlar para lazım zaten özellereİlk önce kendi değerlerime durumuma baktırmak istedim eşim de kontrollerini ol diyerekten her daim yanimda kendi kontrollerim bittikten sonra eşim içinde gideceğiz. tabiki de sadece kadında sorun olmuyor bende acelem yok diye sıra sıra yavaş yavaş kontrollerimi oluyorum dediğim gibi niye çocuğum olmuyor benim işte ben hastamiyim şöyle miyim diye stres yaptığımdan değil bilgilenmek bi sıkıntı varsa önceden önlemimi almak istiyorum
- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
4 ay kısa bir süre , 1 yıl bekleyin diyorlar . O sebeple devlet hastahanesi rahim filmine yönlendirmez , naçizane tavsiyem özellerede şuan para harcamak yerine bir süre daha bekleyin . Adetiniz düzenli değilse yumurtlama gününüzü kaçırıyor olabilirsiniz . Ovülasyon testleri deneyebilirsiniz
- 24 Ocak 2021
- 11.420
- 25.766
- 548
Rahim filmi için çok erken , önce bir yıl bekleyin hala gebelik olmazsa doktor sizi yönlendirir , rahim filmi öyle kolay bişey de değil yani21 yaşındayim 5 aylık evliyim 4 aydır bebek düşünüyoruz kan uyuşmazlığı var hiç gebelik yaşamadım adetim sürekli gecikmeli ve sancılı geçiyor. Ön hazırlık olsun diye yapmam gereken testleri yaptırdim bi sıkıntı çıkmadı folik asit kullanmaya başladım sadece yumurta rezervine baktıramadim ayrıca rahim filmine baktırmak istiyorum devlet hastanesinde, acısında değilim ama daha yeni evli olduğum için yaparlar mi yapmazlar mı bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
- 24 Ocak 2021
- 11.420
- 25.766
- 548
Bu endişe ve panik neden , lütfen sakın olun daha çok genç ve yeni evlisiniz , önce evliliğin tadını çıkarınBu sizi ilgilendiriyor mu bende ana fikir çocuğum olmuyor değil zaten çok insan tanıyorum bir sürü geç kalınmış işlem yüzünden gebe kalamayan tüp bebek yaptırıp maddi acıda çok zorlanan ben sadece baktırmak istiyorum bende bir sorun var mı yok mu diye önceden bilgilenmek istiyorum 1 yil boyunca tıkalı tüplerle durmam neye yarayacak yada hamile kaldığımda düşük yaparsam Allah korusun tıkalı tüpler yüzünden rahimde perde olmasi yüzünden gebe kalıp düşük yapan çok insan var önceden bilgilenmenin neresi kötü gereksiz yere bekliyip doktora gittiğimde a senin iki tüpünde tıkalı bu yüzden hiç çocuğun olmamış yada rahminde perde varmış bu yüzden düşük yaşamışsın keşke daha önceden gelseydiniz cümlelerini duymaya ne gerek var?
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.848
- 598
Bunlara kafa yorana kadar okusanız bir meslek edinseniz bir iş tutsanız? 21 yaşında erkenden evlenip bir de koştur koştur çocuk kaçmıyor. İlle de yapıcam ille de yapıcam diyorsanız da devlet hastanesi buyrun yapalım demez dahaBu sizi ilgilendiriyor mu bende ana fikir çocuğum olmuyor değil zaten çok insan tanıyorum bir sürü geç kalınmış işlem yüzünden gebe kalamayan tüp bebek yaptırıp maddi acıda çok zorlanan ben sadece baktırmak istiyorum bende bir sorun var mı yok mu diye önceden bilgilenmek istiyorum 1 yil boyunca tıkalı tüplerle durmam neye yarayacak yada hamile kaldığımda düşük yaparsam Allah korusun tıkalı tüpler yüzünden rahimde perde olmasi yüzünden gebe kalıp düşük yapan çok insan var önceden bilgilenmenin neresi kötü gereksiz yere bekliyip doktora gittiğimde a senin iki tüpünde tıkalı bu yüzden hiç çocuğun olmamış yada rahminde perde varmış bu yüzden düşük yaşamışsın keşke daha önceden gelseydiniz cümlelerini duymaya ne gerek var?
- 10 Aralık 2021
- 271
- 188
- 33
- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
En az 1 yil korunmasiz ve duzenli olarak denemeniz lazim. Devlet hastanelerinde 1 yil oncesinde hsg yapilmiyor uzerine basa basa resmi nikah tarihini soruyorlar. Stres tikaniklardan perdeden bozukluklardan daha etlili. Rahat olun yinede bisey yapmak istiyorsaniz ovulasyon testi deneyin.21 yaşındayim 5 aylık evliyim 4 aydır bebek düşünüyoruz kan uyuşmazlığı var hiç gebelik yaşamadım adetim sürekli gecikmeli ve sancılı geçiyor. Ön hazırlık olsun diye yapmam gereken testleri yaptırdim bi sıkıntı çıkmadı folik asit kullanmaya başladım sadece yumurta rezervine baktıramadim ayrıca rahim filmine baktırmak istiyorum devlet hastanesinde, acısında değilim ama daha yeni evli olduğum için yaparlar mi yapmazlar mı bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
İşim olmadığımı yada okumadığım nerden biliyorsunuz üniversiteden mezun oldum ve evde örgü işleriyle meşgulüm ben bilmiş geçirmiş insanlara danışmak istedim soruya soruyla cevap verene yada sizi ilgilendirmeyen konulara burnunuzu sokun diye yazmadım.Bunlara kafa yorana kadar okusanız bir meslek edinseniz bir iş tutsanız? 21 yaşında erkenden evlenip bir de koştur koştur çocuk kaçmıyor. İlle de yapıcam ille de yapıcam diyorsanız da devlet hastanesi buyrun yapalım demez daha
- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 73
- 26
Öncelikle Allah mutlu mesut etsin kan uyuşmazligi icin ne diyorlar bilmiyorum tabi sorun olabilir günumuzde çocuk sahibi olmakta gittikce zorlastigi endişelenmeniz normal ama daha erken 1 sene bekleyin olmazsa iyi bir doktora gidin esinizle beraber muayene olun gerekli testleri yaparsiniz rahim filmini henuz yapmazlar 4 yillik evliyim 2. senem de gittim doktora,olumsuzu dusunmeyin insallah Allah en kisa zamanda nasip eder21 yaşındayim 5 aylık evliyim 4 aydır bebek düşünüyoruz kan uyuşmazlığı var hiç gebelik yaşamadım adetim sürekli gecikmeli ve sancılı geçiyor. Ön hazırlık olsun diye yapmam gereken testleri yaptırdim bi sıkıntı çıkmadı folik asit kullanmaya başladım sadece yumurta rezervine baktıramadim ayrıca rahim filmine baktırmak istiyorum devlet hastanesinde, acısında değilim ama daha yeni evli olduğum için yaparlar mi yapmazlar mı bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
5 ay çok kısa bir süre gerçekten de. Yaşınız da küçük olduğu için doktorlar direkt rahim filmine yönlendirmeyeceklerdir. Kaygılarınızı anlıyorum ama madem önce regl ile
4 ay kısa bir süre , 1 yıl bekleyin diyorlar . O sebeple devlet hastahanesi rahim filmine yönlendirmez , naçizane tavsiyem özellerede şuan para harcamak yerine bir süre daha bekleyin . Adetiniz düzenli değilse yumurtlama gününüzü kaçırıyor olabilirsiniz . Ovülasyon testleri deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim evet haklısınız kimyasallardan ötürü her şey zorlaştı biraz daha bekleyeyim belki de rahim kendini hazırlıyordur yada adetim geciktigi için yumurta günü değişiyordur ovülasyon testleri alıp kontrol etmem lazım yumurta gününe dikkat etmeme rağmen olmazsa öyle giderimÖncelikle Allah mutlu mesut etsin kan uyuşmazligi icin ne diyorlar bilmiyorum tabi sorun olabilir günumuzde çocuk sahibi olmakta gittikce zorlastigi endişelenmeniz normal ama daha erken 1 sene bekleyin olmazsa iyi bir doktora gidin esinizle beraber muayene olun gerekli testleri yaparsiniz rahim filmini henuz yapmazlar 4 yillik evliyim 2. senem de gittim doktora,olumsuzu dusunmeyin insallah Allah en kisa zamanda nasip eder
- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 73
- 26
Stres en buyuk etken yeni evlisiniz adet döngulerinizin değismesi de normal ovulasyonla deneyin insallah olucaktir, Rabbim aratmasin❤Teşekkür ederim evet haklısınız kimyasallardan ötürü her şey zorlaştı biraz daha bekleyeyim belki de rahim kendini hazırlıyordur yada adetim geciktigi için yumurta günü değişiyordur ovülasyon testleri alıp kontrol etmem lazım yumurta gününe dikkat etmeme rağmen olmazsa öyle giderim
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Anladım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda Rabbım yüzünüzü güldürür. Yumurta tembelliği olduğunu nasıl anladılarBen de pco var yumurta tembelliği de var dedi doktor 1-2 aydır deniyoruz henüz.
1 YIL akışta kalın dedi doktorum korunmadan cinsel hayatınıza devam edin 1 YIL içinde olmazsa o zaman detaylı bakıp tedavi yapacağız dedi
- 18 Şubat 2020
- 31
- 39
- 38
- 42
3 satırlık hayat dersi bravo... :)Amacınız ne?