- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.787
- 30
Tamamlayıcı sağlık sigortaları rahim filmini karşılamıyor. Benim de anadolu dan var ama malesef 9 bine cektireceğimArkadaşlar merhaba, 42 yaşındayım. Doktorum benden rahim filmi istedi. Devlet hastaneleri ücretini karşılıyor mu? Ayrıca tamalayıcı sağlık sigortası Allianz sigortam da var, özel hastaneler ücretini karşılıyor mu? Karşılamıyorsa ortalama ücretleri hakkında bilgi sahibi olan varsa beni lütfen bilgilendirebilir mi?
Neden pozitif olmasin ki. Kan degerlerinizde yada esinizde herhangi bir problem var mi?Hiç bir problem çıkmadı ama hamile de kalamadım adet 1 gün gecikti test yaptım negatif bundan sonra da pozitif olmaz heralde adet bekliyorum hsg adet de geciktiriyormuş çatlatma iğnesi deneyeceğim adet olduktan sonra
Tupler saglikli mi gorundu peki oyle ise degerlendirin yumurtlama günleriniziEvettt 1 hafta oldu hsg olalı
Hiç bir problem çıkmadı ama hamile de kalamadım adet 1 gün gecikti test yaptım negatif bundan sonra da pozitif olmaz heralde adet bekliyorum hsg adet de geciktiriyormuş çatlatma iğnesi deneyeceğim adet olduk
Evettt 1 hafta oldu hsg olalı
İnsallah guzel haberler aliriz sizden de hsg olduk hamile kaliriz diye kendimizi cok sartlamayalim ama ihtimali de var bunuda unutmayalim. moral yuksekEvettt 1 hafta oldu hsg olalı
Ben 20 şubatta ankarada çektirdim 10000 tl ödemiştim.Arkadaşlar merhaba, 42 yaşındayım. Doktorum benden rahim filmi istedi. Devlet hastaneleri ücretini karşılıyor mu? Ayrıca tamalayıcı sağlık sigortası Allianz sigortam da var, özel hastaneler ücretini karşılıyor mu? Karşılamıyorsa ortalama ücretleri hakkında bilgi sahibi olan varsa beni lütfen bilgilendirebilir mi?
Yani bugünden sonra pozitif çıkmaz eşimde de sorun yok bende de olmadığını söylediler anlayamıyorum neden olmuyorNeden pozitif olmasin ki. Kan degerlerinizde yada esinizde herhangi bir problem var mi?
Yani afedersiniz ama aylardır aynı şey olduğu için ilişkiden de soğudum artık yumurtlama dönemlerinde görev gibi oldu artık o zamanda da ilişkiye girsem olmuyo zaten bende pek ümit kalmadı canımİnsallah guzel haberler aliriz sizden de hsg olduk hamile kaliriz diye kendimizi cok sartlamayalim ama ihtimali de var bunuda unutmayalim. moral yukseksık iliski. Ben cevremden oyle hikayeler dinledim ki olacagi varsa en imkansizken bile oluyor nasip birazda
Bende ayni dusunuyorum inanin bazen yorgun argın oluyor iliskininde bir anlami kalmadi ust uste olunca insan istemiyor da ama bu bir surec bende esimle bu sekilde konusuyorum ozel bir durumumuz var diye cunku doktorda bize oyle dedi sık iliski malesef kiYani afedersiniz ama aylardır aynı şey olduğu için ilişkiden de soğudum artık yumurtlama dönemlerinde görev gibi oldu artık o zamanda da ilişkiye girsem olmuyo zaten bende pek ümit kalmadı canım
İşte kendin söylüyorsun olmaması için bir sebep yok. Kendini küstürme böyle yapıp vardır zamanı onu bekliyordur annesiYani bugünden sonra pozitif çıkmaz eşimde de sorun yok bende de olmadığını söylediler anlayamıyorum neden olmuyor
O zaman devlet bunu karşılamıyor tamamını kendiniz ödüyorsunuz doğru mu anladım?Ben 20 şubatta ankarada çektirdim 10000 tl ödemiştim.
Bilgilendirme için teşekkür ederimTamamlayıcı sağlık sigortaları rahim filmini karşılamıyor. Benim de anadolu dan var ama malesef 9 bine cektireceğim
Ben hafta içi iş gereği Ankara’da oluyorum. Siz hsg testinin yapıldığı sağlık kuruluşundan genel anlamda memnun kaldıysanız, iletişim bilgilerini benimle paylaşabilirmisiniz?Merhaba devlette var ama anestesisiz ozelde anestezili yapabilirsin sehirden sehire fiyat degisiyor sanirim ozel saglik sgk karsilamiyor ben 11 martta 4500 e yaptirdim ankarada
Evet ben genel sigortam ve özel sigortam olmasına rağmen hiçbirini devlet karşılamadı. Tamamını kendimiz ödedik. Medicalpark ta çektirmiştimO zaman devlet bunu karşılamıyor tamamını kendiniz ödüyorsunuz doğru mu anladım?
Evet memnun kaldim. Matrix goruntuleme merkezinde cekildim hulya hoca cektiBen hafta içi iş gereği Ankara’da oluyorum. Siz hsg testinin yapıldığı sağlık kuruluşundan genel anlamda memnun kaldıysanız, iletişim bilgilerini benimle paylaşabilirmisiniz?
Eger kapalilik durumu varsa tuplerde acmayada calisiyor hoca benim acikmadi ama ugrasmis islem sırasındaBen hafta içi iş gereği Ankara’da oluyorum. Siz hsg testinin yapıldığı sağlık kuruluşundan genel anlamda memnun kaldıysanız, iletişim bilgilerini benimle paylaşabilirmisiniz?
Değerlendirdik canimİnsallah guzel haberler aliriz sizden de hsg olduk hamile kaliriz diye kendimizi cok sartlamayalim ama ihtimali de var bunuda unutmayalim. moral yukseksık iliski. Ben cevremden oyle hikayeler dinledim ki olacagi varsa en imkansizken bile oluyor nasip birazda
İnsallah haberleselim yine guzel haberlerleDeğerlendirdik canimbekliyorum heyecanla
İlk başta yumurtalıklarını konturol ediyor kan veryorsun deperlerine felan baktı iyi dedi benimkine 2 gidişimde hsg istedikızlar kadın doğuma gidilince hsg çektirmeye ne zaman karar veriyor önce bir tedavi uygulayıp işe yaramazsa mı çekiliyor hsg yoksa belli bir süre çocuğum olmadı diyince direkt hsg mi çekil diyor
Şimdi adet olmayı bekliyorum hem sonuç negatif hem adet gecikti daha çok stres oluyorum olsa da kurtulsam 3. Gün gel dedi doktor bunay çatlatma iğnesi yapacağımBende ayni dusunuyorum inanin bazen yorgun argın oluyor iliskininde bir anlami kalmadi ust uste olunca insan istemiyor da ama bu bir surec bende esimle bu sekilde konusuyorum ozel bir durumumuz var diye cunku doktorda bize oyle dedi sık iliski malesef ki
Adetim de gecikti şimdi ona sinirlerim bozuldu test negatif ama adet de olmuyorumİşte kendin söylüyorsun olmaması için bir sebep yok. Kendini küstürme böyle yapıp vardır zamanı onu bekliyordur annesiönce sen inanman lazım pozitif düşün lütfen