Rahim filmi çektirenler ve hamile kalanlar

kızlar kadın doğuma gidilince hsg çektirmeye ne zaman karar veriyor önce bir tedavi uygulayıp işe yaramazsa mı çekiliyor hsg yoksa belli bir süre çocuğum olmadı diyince direkt hsg mi çekil diyor
Devlet hastanesine giderseniz 1 yil olmadan islem yapmiyorlar ben 6 aydayken devlete gittim zorla hormon testi yaptirdim onunda yarisini yapmislar yarisini yapmamislar ozele giderseniz 1 yol olmadan tetkikleri yapiyorlar.once yumurtalamana bakiyorlar esinize bakiyorlar normalse hsg istiyorlar

Merhaba devlette var ama anestesisiz ozelde anestezili yapabilirsin sehirden sehire fiyat degisiyor sanirim ozel saglik sgk karsilamiyor ben 11 martta 4500 e yaptirdim ankarada

Merhaba bende 11 martta hsg oldum sag tup kapali sol acik cikti doktor hsg sirasinda acamadigini soyledi bende yumurtlama takibindeyim bu ay

Merhabalar bizde 1 yıldır cocuk istiyoruz. Olmayinca doktora basvurduk benim yumurtalarim hormonlarim normal, esiminde sonucu iyi cikti. 11 martta hsg cekildim sag tup tikali cikti sol acik tup bebege yonlendirildim
Merhabalar bana da önce ameliyat ile tupu aldırıp sonra tup bebek tedavisi söylenmişti ameliyat günü bile almıştım ama şansa o ay hamile kaldım benimde sağ tupum tıkalı sıvı birikmesi var amh degerimde düşük benim direk tup bebek denmişti .umarım benim gibi şanslı olur bebeğinize kavuşursunuz 9 haftalik hamileyim ben şu an .hsg çekildiğim ay hamile kaldım ben doktorum muhtemelen sol tupunde tikaliydi hsg esnasında açıldı o yüzden hamile kaldın hemen demişti.

Bende de sivi birikimi varmis ama tupu alalim ya da kapatalim demediler sadece dusuk ihtimal dogal yolla olur dediler. Doktorumda eger iki tup acik olsaydi yuksek ihtimal ay basi gebelik gorurduk ama biri islevsiz suan yuzde 5-10 ihtimal veriyorum hsg sonrasi dedi.bende bir kac ay bekleyip oyle tup bebege yonelecegimizi ilettim.
İnsallah bende sizin gibi guzel haberler alirim. cok uzuldum hala da atlatamadim ama icimde de bir umit var cokta kaptirip kendimi ay basinda uzulmek istemiyorum ama icsel bir duygu heralde sizinde yorumunuzu okuyunca icim kıpır kıpır oldu. Saglikla kucaginiza aliniz

Hsg sonrasi cok agrim oldu solda hic birsey yoktu sag tarafim cok kotu uyandim. Muhtemelen kapali oldugu icin o taraf agri yapti birazda acmaya calismis acilmamis. Sag tarafli cok yogun 2 saatlik agri yasadim

Allah in isine belli olmuyor işte bende tamamen bırakmıştım doğal yolla olmuyor nasıl olsa diye benim hsg çeken doktor bu şekilde hamile kalma ihtimalin sıfır dedi tup bebekte tutmaz dediler.olacaksa bi şekilde oluyor bol bol dua et, akışına bırak, yumurtlama günlerini değerlendir.umutsuz olma bi şekilde evlat sahibi olacaksın şu bir kaç ayı iyi değerlendir belki benim gibi olursun baktın olmuyor tup bebek tedavisine başlarsın Allah gönlüne göre versin dua edeceğim senin için.

Hsg sonrasi cok agrim oldu solda hic birsey yoktu sag tarafim cok kotu uyandim. Muhtemelen kapali oldugu icin o taraf agri yapti birazda acmaya calismis acilmamis. Sag tarafli cok yogun 2 saatlik agri yasadim
Hsg sonrası bende hep kasik agrisi oldu hatta enfeksiyon kaptım diye düşündüm meğer o kasik ağrısı hamile olduğum içinmiş çok şiddetli ağrılarım oldu adet gunum yaklaşınca gecikince zaten kimse ihtimal vermesede ben hissediyordum hamile olduğumu vücudum bi degisikti çünkü.

Cok tesekkur ederim. Ay başına guzel haberler yazarim buraya umarim

Benimde gecmedi hala pazartesi yapildi iste. Hala sag ve sol olmak üzere ara ara agri giriyor. Normalde regl bitimi sonrasi hic agrim olmazdi. Doktora sordum gecmesi lazimdi ama dedi. gobegimin alt kismina dogruda ince hafif sızlıyor gibi diken batar gibi sanki

Nasil degisiklikler hissettiniz bir de kac gun sonra belirtiler ortaya cikmaya basladi sizde

Nasil degisiklikler hissettiniz bir de kac gun sonra belirtiler ortaya cikmaya basladi sizde
Adete yakın belirtileri hissettim ben kasik agrisi ve önceden yaşadığım adet belirtilerinin hiç birinin olmaması bir de halsizlik yorgunluk uyku hali vardı adet olmayacağımi biliyordum o yüzden çünkü hiç adet döneminde yaşadığım şeyleri yaşamadım

Benimde hep öyleydi o igne batar gibi his hiç geçmedi

Benim de ara ara iğne batması şeklinde ağrım oluyor canım. Hatta bazen o kadar güçlü oluyor ki nefesimi tutuyorum. Böyle oraya bir şey olduğunu hissettiğin olmuş muydu?

Hiç bir problem çıkmadı ama hamile de kalamadım adet 1 gün gecikti test yaptım negatif bundan sonra da pozitif olmaz heralde adet bekliyorum hsg adet de geciktiriyormuş çatlatma iğnesi deneyeceğim adet olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…