Yumurtlama takibimi yapiyorsunuzSağ tüpüm de sorun yokmuş , sol tüpüm de enfeksiyon çıktı ve sıvı geçişinde ve sonrasında o kadar ağrı yaşadım ki . Ben doğum yaptıktan sonra 1 hafta hastanede yattım enfeksiyondan içimde sargı bezi unutmuşlar o yüzden sezeryan yerimi tekrar açıp müdahale etmişler bu yüzden zarar vermişler diye duydum bende soldan yumurtladım bu ay
Onu doktor ultrasyonda gorebiliyor ama genel yumurtlama takibinizi ovulasyon testleriyle yapabilirsiniz. Bazi uzmanlar kapali taraftanda yumurtlasaniz gebelik olur diyor bazilari olmaz diyor ama bana sorarsaniz bence olmazKızlar benim de tek tüpüm tıkalı yumurta takibi nasıl yapılıyor mesela kapalı taraftan yumurtladığımızda o ay olma şansı olmuyormu?
Benim sağ tüpüm kapalıymış ben sol taraftan dış gebelik geçirdim doktorumun dediğide sağ tıkalı olduğu için soldan oluşmuş şeklindeydi şuan sol açık internetten okuduğum kadarıyla her ay bi yumurtalıktan yumurtlama oluyormuş sırasıyla bu doğrumu acaba?Onu doktor ultrasyonda gorebiliyor ama genel yumurtlama takibinizi ovulasyon testleriyle yapabilirsiniz. Bazi uzmanlar kapali taraftanda yumurtlasaniz gebelik olur diyor bazilari olmaz diyor ama bana sorarsaniz bence olmaz
Genellikle o sekilde. Benimde sag tupum kapali sol tupum acik. Mart ayinda hsg cekildim gebelik olmadi bende dedim belki sag taraftan yumurtlamis olabilirim bu ay tekrar denicez olmazsa asilama yine olmazsa tup bebege baslicamBenim sağ tüpüm kapalıymış ben sol taraftan dış gebelik geçirdim doktorumun dediğide sağ tıkalı olduğu için soldan oluşmuş şeklindeydi şuan sol açık internetten okuduğum kadarıyla her ay bi yumurtalıktan yumurtlama oluyormuş sırasıyla bu doğrumu acaba?
Dis gebelik gecirdiginize gore gebe kalabiliyorsunuz sol tarafinizdan yalnizca bebek tutanamamisBenim sağ tüpüm kapalıymış ben sol taraftan dış gebelik geçirdim doktorumun dediğide sağ tıkalı olduğu için soldan oluşmuş şeklindeydi şuan sol açık internetten okuduğum kadarıyla her ay bi yumurtalıktan yumurtlama oluyormuş sırasıyla bu doğrumu acaba?
İnşallah gerek kalmadan bu ay sağlıklı bi şekilde kalırsınızGenellikle o sekilde. Benimde sag tupum kapali sol tupum acik. Mart ayinda hsg cekildim gebelik olmadi bende dedim belki sag taraftan yumurtlamis olabilirim bu ay tekrar denicez olmazsa asilama yine olmazsa tup bebege baslicam
Sağ tarafımda çikolata kisti cıktı doktorum onu aldı. Tüpü çektirdiği için dış gebelik olduğunu düşünüyor doktorum inşallah bu sefer sağlıklı oluşabilirDis gebelik gecirdiginize gore gebe kalabiliyorsunuz sol tarafinizdan yalnizca bebek tutanamamis
Cok dogru sonucu vermeyebilirBir şey daha sorucam dış gebeliğimde son adet tarihi 20 kasımdı aralık 26 ameliyatla sonladı o ay soldan yumurtladığımı varsayıp sırayla hesaplamam doğru olurmu?
En dogru regliniz baslangic itibari ile sayip 12-14 gunler arasi kadin doguma gidip muayene olmaniz. Cunku bazi kisilerde ust uste ayni taraftan yumurta gelisebiliyormusBir şey daha sorucam dış gebeliğimde son adet tarihi 20 kasımdı aralık 26 ameliyatla sonladı o ay soldan yumurtladığımı varsayıp sırayla hesaplamam doğru olurmu?
En iyisi hesap kitap yapmadan denemek gibi duruyor bunlar stresi artırıyor sankiCok dogru sonucu vermeyebilir
Kesinlikle oyle ben normalde bu ay gidip baktiriyim diyordum sonra vazgectim sag derse uzulurum diye dogalina biraktim artik nasipte varsa olur. Bizim nisan 29 u evlilik yil donumumuz eger bu ay olursa 28 inde ogrenmis oluyorum gebeligimi insallah guzel bir hediye olur bizim icinEn iyisi hesap kitap yapmadan denemek gibi duruyor bunlar stresi artırıyor sanki
Ay inşallah rabbim tez vakitte versin daha önce gebeliğiniz oldumu?Kesinlikle oyle ben normalde bu ay gidip baktiriyim diyordum sonra vazgectim sag derse uzulurum diye dogalina biraktim artik nasipte varsa olur. Bizim nisan 29 u evlilik yil donumumuz eger bu ay olursa 28 inde ogrenmis oluyorum gebeligimi insallah guzel bir hediye olur bizim icin
Yok hic olmadiAy inşallah rabbim tez vakitte versin daha önce gebeliğiniz oldumu?
Yumurtlama takibimi ,geçen ay tamamen belirtilerini yaşadım akıntı ağrı , dedim neden olmasın .gebelik elde edene kadar
Evet bu ay başladım buldum yumurtladıgım günü 2 gün sonra çatlamış ama ben çatlama belirtilerini yaşamadım (Diğer ay yaşadıgımniçin riske atmak istemedim ) doktora gittim çatlamış dedi değerlendirdik şimdi beklemedeyim:)Yumurtlama takibimi yapiyorsunuz
Ben simdi sunu anlayamiyorum tam, catladiktan sonrami iliski gerek yoksa yumurtladigimiz gunmuEvet bu ay başladım buldum yumurtladıgım günü 2 gün sonra çatlamış ama ben çatlama belirtilerini yaşamadım (Diğer ay yaşadıgımniçin riske atmak istemedim ) doktora gittim çatlamış dedi değerlendirdik şimdi beklemedeyim:)
Yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve çatladıgı gün yani gebeliğin en yüksek olduğu günler bunlar ben böyle değerlendirdim. Yani 3 gün gün aşırı olmasını öneriyorlarBen simdi sunu anlayamiyorum tam, catladiktan sonrami iliski gerek yoksa yumurtladigimiz gunmu
Geçmiş olsun çokGenellikle o sekilde. Benimde sag tupum kapali sol tupum acik. Mart ayinda hsg cekildim gebelik olmadi bende dedim belki sag taraftan yumurtlamis olabilirim bu ay tekrar denicez olmazsa asilama yine olmazsa tup bebege baslicam
Malesef doktor acilmadigini soyledi. Cektirdikten sonra ilk reglimi oldum bakalim bu ay telrar degerlendircezGeçmiş olsun çokpeki sağ tıkalı tüpünüz açılmadı mı