Tüpleriniz acik mi aciksa polip ile gebe kalan cok var su donemde zaten hemen hemen her bayansa ya kist ya polip varSizce polip gebeliğe kesin engel mi kızlar benimde kafam karışık doktor küçükler iki tane üç ay dene dedi rahim filminde çıktı ama
Hayır aksine tam gününde regl oldum sadece yumurtlama 21. Döngü gününde olduTabiki doktorlarin görüşü çok değerli ama işte çokta kurcalatmak iyi midir değil midir bilemedimadet düzeniniz bozuldu mu peki kimisijde bozulmus
Bszen gec yumurtlama ya da ikinci yumurtlama olabiliyorArkadaşlar merhaba ben daha öncede yazmıştım bu ay hsg çektirdim ve döngümün 11. Gününden itibaren ovulasyon testi yaptım ama bir türlü pik göremedim aceba yumurtlama olmadı mı diye 21. Gün progesteron baktırdım 21.31 çıkmıştı o gün bıraktım ovu. Yapmaya bugün merak ettim yapayım dedim ve pik. Bu nasıl oluyor anlamadım şimdi yeni mi yumurtlama oluyor reglime 4 yada 5 gün var döngümün 26. Günündeyim eğer öyleyle progesteron neden yüksek çıktı aceba bilgisi olan var mı
Tuperim açık canım onda bir sıkıntı yok sadece iki tane polip var dedi milimleri küçük dediTüpleriniz acik mi aciksa polip ile gebe kalan cok var su donemde zaten hemen hemen her bayansa ya kist ya polip var
Bana engel dedi o yüzden ameliyat oldum aslında. Ama çok fazlaymış. Ve ona tutunup 5. Haftada düşmüş doktorun dediğine göre. 2 kimyasalım var. Her doktor farklı söylüyor demek kiTuperim açık canım onda bir sıkıntı yok sadece iki tane polip var dedi milimleri küçük dedi
Senin kaç taneydi canım milimleri büyükBana engel dedi o yüzden ameliyat oldum aslında. Ama çok fazlaymış. Ve ona tutunup 5. Haftada düşmüş doktorun dediğine göre. 2 kimyasalım var. Her doktor farklı söylüyor demek ki
5x8 miliminde çoklu polip diye geçiyor rapordaSenin kaç taneydi canım milimleri büyük
muydu.
Doğum teminatlı olan mı var sizinTamamlayıcı sağlık sigortaları rahim filmini karşılamıyor. Benim de anadolu dan var ama malesef 9 bine cektireceğim
Evet doğum teminatı yaptırdım bu ayDoğum teminatlı olan mı var sizin
Anladım canım geçmiş olsun benim de iki tane küçük dedi doktor ama bekliyom olmazsa tekrar gidecem5x8 miliminde çoklu polip diye geçiyor raporda
Belirtileriniz nelerdi acaba adet gecikmeden gebe olduğumuzu anlayabilir miyizBen hsg çektirdiğim ay gebe kaldım hsg şansı yükseltiyor
Bazen belirti verir bazen vermez. Adetten 4-5 gun once erken gebelik testinde gorme sansiniz olurBelirtileriniz nelerdi acaba adet gecikmeden gebe olduğumuzu anlayabilir miyiz
Sanirim sol taraftan gecmemis ama biraz gecmis görünuyor suan. Tekrar kapanabilir bu iki uc ay gebelik icin sık degerlendirinizMerhaba bende Ocak ayında. Çekildim ama doktor baya uğraştı sıvının gecmedigini şöyle baya zorlandı açılmıyor dedi sonra açıldı dedi ama açılmadı mi acaba diye içinde bişey kaldı anlayan varsa baka bilir mi rica etsem
Oyle bisey olsaydi doktor sekil bozukluğu ile ilgili bilgi verirdiMerhaba herkese
Bende bu ay Hsg çektirdim iki tüpümde de hafif tıkanıklık varmış işlem surasında ikiside açıldı şükür. Benim bir sorum olacak size. Rahim eğri duruyor sanki yoksa yatış pozisyonuyla mı alakalı, doktorum eğrilik hakkında birşey demedi, hafif tıkanıklık vardı açıldı herşey yolunda rahmin temiz dedi. Ama yinede içimde kuşku kaldı niyeyse. Anlayan bakabilir mi lütfen
Çok teşekkür ederim yorumun için değerlendiriyorz inşallah rabbim nasip eder 2 ay oldu daha bişey yok ama bnm de gördüğüm biri acik. Biri tikali gbi idi de işte ister istemez doktor oyle soylwyince acildimi açılmadı mi merak etmeye başladım başka bı doktora sıra aldım tekrar acitrmak istiyorum olursaSanirim sol taraftan gecmemis ama biraz gecmis görünuyor suan. Tekrar kapanabilir bu iki uc ay gebelik icin sık degerlendiriniz
Geçen ay adetime 2 gün kala lekenme yaşadım sonra 2 gün adet oldum 3 4 günde lekenme oldu acaba bı ilaçla alaksi olabilir mi rahim filminden sonra adet gunlerimde hiç ağrım sizim olmuyor normalde hep oluyorduSanirim sol taraftan gecmemis ama biraz gecmis görünuyor suan. Tekrar kapanabilir bu iki uc ay gebelik icin sık degerlendiriniz
Regl duzensizligi yapiyormus ilk aylarda muhtemelen verilen ilactan dolayi.Geçen ay adetime 2 gün kala lekenme yaşadım sonra 2 gün adet oldum 3 4 günde lekenme oldu acaba bı ilaçla alaksi olabilir mi rahim filminden sonra adet gunlerimde hiç ağrım sizim olmuyor normalde hep oluyordu