Rahim filmi çektirenler ve hamile kalanlar

Tam

Maşallah canım evet sende bi değişiklik olmamış anlamadım neyden oldu bekleyelim bakalım ne olacak
Baska basliklarda gordum ama bu sekilde yumurtlama gormeyenler olmus

Hic bilemedim suan. Bi degerlere baktirin aynen mutlaka hsg ile alakali birseydir ama altta yatan hormonel sebebi bilemiyorum
Hormonlarımı hepsine baktırdım canım bu ay başında da baktırdım tekrardan hepsi gayet güzel çıktı çok şükür döngünün 21. günü progesterona sağlılı yumurtlama olup çatlama olmuş mu anlamak için bakıyorlar onun yaptırayım birde cuma günü

Ben daha hastaneye falan gitmicem biktim artik. Bu hafta yumurtlamayi degerlendirdik. 1 nisan bat gunu bakalim artik

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım inşallah hiç birşeye gerek kalmaz bende aşılama deneyeceğim hazirana kadar bekleyip
Asilama bende dusunuyorum ama doktorum biraz bekle olmazsa tup bebek dedi asilama olurmu bilmiyorum asilama niye onermedi onuda bilmiyorum. Benim sag tup kapali ondan dolayi onermedi sanirim

Merhaba arkadaşlar, ben dun Zeynep Kamilde cekildim, bugun raporum cikti ve raporda uterin kavitede hava kabarciklari mevcut yaziyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mi?

Merhaba arkadaşlar, ben dun Zeynep Kamilde cekildim, bugun raporum cikti ve raporda uterin kavitede hava kabarciklari mevcut yaziyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mi?
Uter kavite bebegin yerlestigi yer olarak geçer. O bolgede hava kabarcigi belki de sivi gorulmus olabilir ama yanlis yonlendirmek istemem doktorunuz bilgiyi verecektir.

Asilama bende dusunuyorum ama doktorum biraz bekle olmazsa tup bebek dedi asilama olurmu bilmiyorum asilama niye onermedi onuda bilmiyorum. Benim sag tup kapali ondan dolayi onermedi sanirim
yaş kaç canım senin benim 38 benim eşimde biraz sıkıntı var benim değerlerim güzel çıktı ama yaş ta olunca doktor ilk aşılama sonra olmazsa tüp bebek dedi tüp bebeği eşim istemiyor bakalım süreç nasıl ilerleyecek isteyen herkesin gönlünce olsun inşallah

30 yas

30 yas benim tup disinda bir sorunum yok esimde de bir sorun yok ama tup en onmeli nokta iste

Sene 2020 de cektim ve hemen o ay hamile kaldim hsg yi.4 yaşında oglum var suan yine dusunyrz ama Rabbim ne zaman kısmet ederse diyelim .

Adet olcam sandim o zaman sanci geldi adetin 2 gün geçti tets yaptim silik çıktı ve kanda tam çıktı 5 haftalık hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…