Tupler acikmiydiAdet olcam sandim o zaman sanci geldi adetin 2 gün geçti tets yaptim silik çıktı ve kanda tam çıktı 5 haftalık hamileydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tupler acikmiydiAdet olcam sandim o zaman sanci geldi adetin 2 gün geçti tets yaptim silik çıktı ve kanda tam çıktı 5 haftalık hamileydim
Denedinizmi Süt muydunuz baharını sonuç alabildinizmiBugün reglimin 4.günü arkadaşım regl bitince süt maydanoz buharı yapcam 5 gün bu ayı böyle kapatayım baktım sonuç negatif direk randevu alırım kaçmam artık hsg den
Evet hiçbir şey yok dedi o zaman doktorum ve o ay âdet olmadan hamile kaldımTupler acikmiydi
15 in üzeri o ay yumurtlama olmustur diye biliyorum benArkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak bu ay hsg çektirdim ovu. testi ile yumurtlama takibi yapıyorum her ay normalde döngümün 14. günü pik görürdüm ama bu ay göremedim döngümün 22. günündeyim şuan progesteron baktırayım dedim yumurtlama olmadı mı aceba diye dün baktırdım değer 22.21 çıkmış bu ne demek oluyor aceba bilen var mı ?
Neden pik göremedim aceba testlerde15 in üzeri o ay yumurtlama olmustur diye biliyorum ben
15 in üzeri o ay yumurtlama olmustur diye biliyorum benArkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak bu ay hsg çektirdim ovu. testi ile yumurtlama takibi yapıyorum her ay normalde döngümün 14. günü pik görürdüm ama bu ay göremedim döngümün 22. günündeyim şuan progesteron baktırayım dedim yumurtlama olmadı mı aceba diye dün baktırdım değer 22.21 çıkmış bu ne demek oluyor aceba bilen var mı ?
14. Gunden sonrada bakmaya devam ettiniz mi? Belki farkli gun olmustur belki testlerde sıkıntı vardirNeden pik göremedim aceba testlerde
Ben innovita kullanıyorum cok hassas yumurtlama gunu direkt ilk diger cizgi koyu cikiyorNeden pik göremedim aceba testlerde
evet canım devam ettim düne kadar yaptım ama pik göremedim bi ara koyulaştı ama pik olmadan tekrar silikleşti15 in üzeri o ay yumurtlama olmustur diye biliyorum ben
14. Gunden sonrada bakmaya devam ettiniz mi? Belki farkli gun olmustur belki testlerde sıkıntı vardir
bende onu kullanıyorum :) her ay tam pik görüyordum daha koyu oluyordu ama bu ay olmadıBen innovita kullanıyorum cok hassas yumurtlama gunu direkt ilk diger cizgi koyu cikiyor
Kan sonucunuza gore olmus gozukuyor testte kacirdiniz galibabende onu kullanıyorum :) her ay tam pik görüyordum daha koyu oluyordu ama bu ay olmadı
garip bişeyler oldu bu ay da anlamadım ben anasteziden dolayı yumurtlama olmadı diye düşünmüştüm nrmade 1 nisan regl günüm bakalım gecikme olacak mı yani hsg gecikme yapacakmıKan sonucunuza gore olmus gozukuyor testte kacirdiniz galiba
Benimde 1 nisan bende bu ay hsg oldum. Belki gebelik olur diye bekliyorum bendegarip bişeyler oldu bu ay da anlamadım ben anasteziden dolayı yumurtlama olmadı diye düşünmüştüm nrmade 1 nisan regl günüm bakalım gecikme olacak mı yani hsg gecikme yapacakmı
inşallah olur canım gönlünce olsun inşallahBenimde 1 nisan bende bu ay hsg oldum. Belki gebelik olur diye bekliyorum bende
Amin hepimizin sanmiyorum ama hic belirtisi falan yokinşallah olur canım gönlünce olsun inşallah
herkes belirti yaşamıyor canım belli olmaz inşallah olurAmin hepimizin sanmiyorum ama hic belirtisi falan yok
Buharı bu ay yaptım canım evet buhar yapınca akıntım oldu işe yarar.mı herkeste bılmıyorum reglim 3 martta başladı bitince yaptım 5 gün sonra ilişki daha gebelik testine zamanım varDenedinizmi Süt muydunuz baharını sonuç alabildinizmi
Bizede hber verinBuharı bu ay yaptım canım evet buhar yapınca akıntım oldu işe yarar.mı herkeste bılmıyorum reglim 3 martta başladı bitince yaptım 5 gün sonra ilişki daha gebelik testine zamanım var
Tamamdır,burda yazanlar hep buhardan sonraki ay hamile kaldığını yazıyorlar ama nasip bilmiyorumBizede hber verin
Bu hafta belli olur olduysa. Bende yaparım artik napiyim hsg de cekildim bu ay olmadi kan verdim dun 0.22 ciktiTamamdır,burda yazanlar hep buhardan sonraki ay hamile kaldığını yazıyorlar ama nasip bilmiyorum