Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Ne demek canım inşallah kalırız isteyen hepimiz inşallah. Ben şimdi arayıp randevu alıcam. Insallah hayırlara vesile olur. Özelde çektir

Ayyy inşallah kalırsın canım. Bende özelde çekililicem. Haftaya cekilcem. İşe yarasında hamile kalmaya yardımcı olsun da ben acı çekmeye razıyım inşallah isteyen herkese nasip olsun
AMİN İNŞALLAH

AYY ne güzel çok sevinedim allah analı babalı büyütsün inşallah. Eğer ise yarayacaksa hamile kalacaksam acı çekmeye razıyım ben . Yeterki yardımı olsun hayırlısı olsun hakkımızda

Ayyy inşallah çoksa sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Faydası olur inşallah bana da

Tesekkur ederim inşallah benm de öyle olur . Yakın zamanda sende hamile kalırsın inşallah :)

2. Çocuğu mu istiyorsun? Niçin cektrdin canım. Ilk çocuğun filmden sonra mı oldu nasıl oldu

kızlar biz de bi suredır bebek istiyoruz. henüz bi sonuç yok.. esimde varikosel cıktı ama doktor deneyin olur diyor. hızlandırıyorsa surecı ben de cektırmelı mıyım? rahmim tersmiş bir de benim, daha zor olur mu dersiniz?

2. Çocuğu mu istiyorsun? Niçin cektrdin canım. Ilk çocuğun filmden sonra mı oldu nasıl oldu
Evet 2. çocuğu istiyorum
İlk çocuğum tüp bebek tedavisiyle oldu
Dondurulmuş embriyolarım var 8 tane onlar transfer edilicek o yüzden dr tekrar rahim filmi istedi
Ama benim tüplerde tıkanıklık yoktu zaten ama olduki bişey varsa görmem lazım filmi dedi

Bi
Doktoruna danış canm onay verirse çektir

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Haber et banada ilk bebeğin kız mı erkek mi kaç yaşında

Benim eşimde 10 sene önce bu ameliyatı olmuştu ama boşuna olmuş
her dr hemen varikosel aml diyor bence farklı dr gidip tekrar baktırın derim

o kapalı tüpün hsg sonrası açılmadı mı?
ya da açılması için dr bişey önermedii mi

o ağrı ne kadar sürdü peki?

o yollanan sıvı ile mi açılıyor tüpler?
Bildiğim kadarıyla öyle
inan o yatağa yattığım zaman dr izlemeye başladım eyvah dedim ameliyat edicekler heralde çok farkı aletler vardı sinirlerim bozulmuştu ilk defa gördüğüm bir sürü alet....sanırım o aletle ilaçlarla açılıyor zatenağrı 10 saniye falan sürdü özellikle kasık bölgemde inanılmaz ağrım olmuştu

o kapalı tüpün hsg sonrası açılmadı mı?
ya da açılması için dr bişey önermedii mi
Açılmadı,ben aynı zamanda pko'lu olduğum ve tedavide gecikmemek için kısa bir süre sonra laporoskopi de oldum ve sonrasında tüp bebek tedavisine geçtik.tüp bebek yöntemi ile anne oldum.

Açılmadı,ben aynı zamanda pko'lu olduğum ve tedavide gecikmemek için kısa bir süre sonra laporoskopi de oldum ve sonrasında tüp bebek tedavisine geçtik.tüp bebek yöntemi ile anne oldum.
ha deyince hamile kalanlar aslınd a çok şükretmeli, ben de ha deyince kaldım 2 yıl önce, düştü gitti, kıymetini bilemedim...
şimdiyse olmuyor, film çektirebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…