Ne demek canım inşallah kalırız isteyen hepimiz inşallah. Ben şimdi arayıp randevu alıcam. Insallah hayırlara vesile olur. Özelde çektirTam olarak dün açmak istediğim konu buydu teşekkür ederim :)
Ben direkt doktorun kendisinden ve bir hastasindan duydum rahim filmi sonrasi hamile kalinabildigini
Zaten tuplerin acik olup olmamasi cok onemli bir eetay
Aciksa bile bu olasiligin elenmesi gerek
Ben ilkine tek kursunla hamile kalmistim bunda da oyle olur sandim ama dun kendimi kadin infertilitenin onunde bulunca aklim basima geldi
Ben ozel yada devlet arasinda kaldim
Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimize
AMİN İNŞALLAHAyyy inşallah kalırsın canım. Bende özelde çekililicem. Haftaya cekilcem. İşe yarasında hamile kalmaya yardımcı olsun da ben acı çekmeye razıyım inşallah isteyen herkese nasip olsun
AYY ne güzel çok sevinedim allah analı babalı büyütsün inşallah. Eğer ise yarayacaksa hamile kalacaksam acı çekmeye razıyım ben . Yeterki yardımı olsun hayırlısı olsun hakkımızda2 yıl önce üniv.hastanesinde çektirdim ağrı kesici iğne yapılmasına rağmen acayip canım yanmıştı ama benim ağrı eşiğim çok düşük ondan da olabilir..dr sağ tüpümde hafif tıkanıklık var o da ilaçla açıldı demişti.filmi çektirdiğim ay hamile kaldım..bi.de çektirdikten sonra hafif kanama olmuştu..dr lar en az 1 hafta sonra ilişki öneriyo biz de öyle yapmıştık..
Ayyy inşallah çoksa sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Faydası olur inşallah bana daHamileliğini yeni öğrenmiş ve beklemiş biri olarak yazmak istedim
2 ay önce çektirdim, faydası olduğunu düşünüyorum. Çekerkende çok az ağrı oldu dayanılmayacak gibi değildi.
İnşallah hepiniz hamile kalırsınız hayirlisiyla...
Tesekkur ederim inşallah benm de öyle olur . Yakın zamanda sende hamile kalırsın inşallah :)Ben de cektirdim. dr a ne zaman baslicak diye sordugumda bana "bitti bile" demistidusun artik
Ben sonrasinda hamile kalmadim hemen sonrasinda ama hicbir sorunu olmayip ilacin basinciyla tupleri temizlenenlerden bazilari hemen hamile kalabiliyormus
Kolay gelsin sana da
2. Çocuğu mu istiyorsun? Niçin cektrdin canım. Ilk çocuğun filmden sonra mı oldu nasıl olduBende pazartesi günü çektirdim
İlk rahim filmimi 10 sene önce çektirmiştim anestezi alarak ama ikincisinde gerek görmedim çünkü gün boyunca çok sersem olmuştum .
Ağrı eşiğim çok yüksek olamasına rağmen yaklaşık 10 saniye kadar kasıklarımda inanılmaz acı oldu
Sonrasında kanamam oldu öğleden sonra eski halime döndüm
Amin canım Allah razı olsunAyyy inşallah çoksa sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Faydası olur inşallah bana da
Evet 2. çocuğu istiyorum2. Çocuğu mu istiyorsun? Niçin cektrdin canım. Ilk çocuğun filmden sonra mı oldu nasıl oldu
Doktoruna danış canm onay verirse çektirkızlar biz de bi suredır bebek istiyoruz. henüz bi sonuç yok..esimde varikosel cıktı ama doktor deneyin olur diyor. hızlandırıyorsa surecı ben de cektırmelı mıyım? rahmim tersmiş bir de benim, daha zor olur mu dersiniz?
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Haber et banada ilk bebeğin kız mı erkek mi kaç yaşındaEvet 2. çocuğu istiyorum
İlk çocuğum tüp bebek tedavisiyle oldu
Dondurulmuş embriyolarım var 8 tane onlar transfer edilicek o yüzden dr tekrar rahim filmi istedi
Ama benim tüplerde tıkanıklık yoktu zaten ama olduki bişey varsa görmem lazım filmi dedi
Benim eşimde 10 sene önce bu ameliyatı olmuştu ama boşuna olmuşkızlar biz de bi suredır bebek istiyoruz. henüz bi sonuç yok..esimde varikosel cıktı ama doktor deneyin olur diyor. hızlandırıyorsa surecı ben de cektırmelı mıyım? rahmim tersmiş bir de benim, daha zor olur mu dersiniz?
o kapalı tüpün hsg sonrası açılmadı mı?Ben de çektirdim aman aman bir acı hissetmedim.sadece biraz basınç nedeniyle hafif ağrı oldu,dayanılmayacak birşey değil.çekilirken hareket etmemeye dikkat edin ki işlem uzamasın.sabit durmanız önemli.şayet acı eşiğiniz çok düşükse ağrı kesici vurdurun .benim tüplerimin biri açık biri neredeyse kapalı gibiydi.hamile kalmadım.
Kızım 9 yaşındaHadi bakalım hayırlısı olsun canım. Haber et banada ilk bebeğin kız mı erkek mi kaç yaşında
Zaten tüpler kapalıysa o esnada açıyorlaro kapalı tüpün hsg sonrası açılmadı mı?
ya da açılması için dr bişey önermedii mi
o ağrı ne kadar sürdü peki?Senin acı eşiğine bağlı birazda acı çekip çekmemen. Yıllar önce yumurtalığından kist aldırdım.evlendim çocuğum olmadı Dr ameliyata bağlı yapışıklılar olabilir dedi ve hemen hsg çektirdi merak etme elim hafiftir anlamazsın dedi. Ama ben o ağrıyı başka bir yerde çekmedim ya. Düşüp bayılacaktım. Bağırtıma kapıdaki hasta kaçmış. Ama benim tüpler hep tıkalıymış ve hepsi film sırasında zorlamanında etkisi ile açıldı. İkinci ay gebeydim. Şimdi minik cadım 19 aylık ellerinizden öper. Düşük hikayeniz var mutlak fayda görürsünüz. Hakkınızda hayırlısı tez elden olur inşallah
o yollanan sıvı ile mi açılıyor tüpler?Zaten tüpler kapalıysa o esnada açıyorlar
Bildiğim kadarıyla öyleo yollanan sıvı ile mi açılıyor tüpler?
Açılmadı,ben aynı zamanda pko'lu olduğum ve tedavide gecikmemek için kısa bir süre sonra laporoskopi de oldum ve sonrasında tüp bebek tedavisine geçtik.tüp bebek yöntemi ile anne oldum.o kapalı tüpün hsg sonrası açılmadı mı?
ya da açılması için dr bişey önermedii mi
ha deyince hamile kalanlar aslınd a çok şükretmeli, ben de ha deyince kaldım 2 yıl önce, düştü gitti, kıymetini bilemedim...Açılmadı,ben aynı zamanda pko'lu olduğum ve tedavide gecikmemek için kısa bir süre sonra laporoskopi de oldum ve sonrasında tüp bebek tedavisine geçtik.tüp bebek yöntemi ile anne oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?