Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Anladim ozaman gelecek ayi beklemem.lazim fakulteyemi gittiniz yoksa ozelemi ? Fakulteye teldenmi randevu almalimiyim sizce yoksa gidiptemi alsam bugun hastaneye gittim fakulteye yonlendirdi beni kafam cok karıştı(
Ben arastrma hastanesine gittim 9 ay sonrasina randevu verdi.oyle olunca ozelde cektrdim daha fazla beklememek icin cnm.ama her yerde oylemi bilmiyrm

Arkadaslar hsg sonucumda sol tup normal sag tup cikisinda şişlik varmis evet doktor aynen boyle dedi.soruyorum kapalimi tuplerim diye konusmaya hayri yok.raporda sag tuba hidropik gorunum yaziyo.gebelik zor olsa bile dusuk olur dedi dojtor.morallerim yerlerde.ayni durumda olup hamile kalan varmi aranizda

Dr bana oyle diyip tup bebege yonlendirdi.randevuyu beklerkem ikizlere hamile kaldogimi ogrendim kendiliginden. Bence baska dr larada danisin tek dr la kalmayin

Dr bana oyle diyip tup bebege yonlendirdi.randevuyu beklerkem ikizlere hamile kaldogimi ogrendim kendiliginden. Bence baska dr larada danisin tek dr la kalmayin
Dogal yolla tedavi görmedenmi hamile kaldiniz.bide bana denilenin aynisiymiydi sizinde. banada laparoskopi ol (kapali ameliyat) deyip basindan yolladi özel hastane doktoru bide.baska doktorada gostercem

Dogal yolla tedavi görmedenmi hamile kaldiniz.bide bana denilenin aynisiymiydi sizinde. banada laparoskopi ol (kapali ameliyat) deyip basindan yolladi özel hastane doktoru bide.baska doktorada gostercem
Evet dogal yolla kaldim. Hsg nin 3. Ayiydi dr bosuna bekleme dedi. Banada laparoskopi yapariz zaten yuzde 80 aliriz tuplerini dedi. Tup bebek yaptrrsin dedi. Infertilite klinigine yonlendirdi oradan laparoskopi icin randevu aldim tahlilleri yaptrdim .ameliyat gununu beklerken hamile oldugumu ogrendim.hastneye gittigimdede ikiz olduklarini ogrendim..sonrasinda onalri kaybettim malesef.cunku pihtilasma bozuklugu varmis.dusukten sonra korunmayi birakinca ertesi ay yine hamile kaldim. Suan 40 haftalik hamileyim bi dogmadi melegim. Ilk hamile kaldigim ay surekli sut maydonoz buharina otrdum yumurtlama gunume kadar. Ilthap varsa gecsin diye.sogan kuru gibi kurler denedim.sizde baska dr aada gorunun.bitkisel seylerde deneyin bence

Inanin cok sevindim tanimasamda sizin adiniza.rabbim bi avazda sizi bebeginiz kavustursun.ben ve tum isteyen de bu duyguyu yasasin tez vakit

Inanin cok sevindim tanimasamda sizin adiniza.rabbim bi avazda sizi bebeginiz kavustursun.ben ve tum isteyen de bu duyguyu yasasin tez vakit
Aminn canim ins.rabbim kimseyi aratmasin senide ins. Dedigim gibi tek dr la kalma.bamada tupelrin skintili gerekli sivi gecisi olmadinaz oldu biri derinde fln birsuru sey soyleid ustelik docentti bu dedigim dr. Ama o adamin onlari dedigi ay ben ikizlere hamile kaldim. Hic beklemiyorken. Oyuzden tek dr la karalar baglamak dogru deil ben o ay kendime okadar cok kahrettimki bi cocuk bile doguramiyrm diye. Rabbimde mucizelerini gonderdi sonu kötü bitsede istersem 2 tane de veririrm dercesine..

Adet gunundemi gittin canim ben gittimde adetin ilk gunu gel dediler

Adet gunundemi gittin canim ben gittimde adetin ilk gunu gel dediler
Adetim bittikten iki gun sonra tatlim.cunku adet gunu cekilmek saglikli degilmis.regl kani karisabilirmis.tabi yinede doktorun oyle gel dedise bilemem.anestezi ile cekilmeni tavsiye ederim.hic birsey anlamadim ben.islemden yarim saat sonra kalkip eve geldim.gecmis olsun simdiden

Ben sordum onu adet bitikten sonrami gelmeliyim diyede adet gunu gel dedi biraz korkumda var gidip gitmemekte kararsizim

rahim filmi çektirmek isteyenlere kesinlikle cevat bayrağı öneriyorum.birçok kişi de bana orayı önermişti iyi ki gitmişim çok memnun kaldım.sizinde gitmenizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
rahim filmi çektirmek isteyenlere kesinlikle cevat bayrağı öneriyorum.birçok kişi de bana orayı önermişti iyi ki gitmişim çok memnun kaldım.sizinde gitmenizi tavsiye ediyorum.
21 yasinda oldugum icin rahim flimi cektirmediler klomen hapini verdiler 5 gun sabah aksam onu deniycem insallah ise yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hgs nerde çektırdınız

LÜTFENNNNN BASINA GELE YARDIM ETSIN!!!!
eşimin sperm sayısında sıkıntı cıktı gecen ay bana hsg cektırdıler temız cıktı ama doktor hsg sırasında bıraz daha ılaç vermek ıstıyorum dıyıp tekrar sıktı biraz acılıydı ama dayandım işte... bugun adetımın 33. gunu son 4 ayda 27 28 sadece mart ayında 30. gun adet oldum... bugun 33. gunum olmadım dun sabah test yaptım negatıf cıktı, aksam ıste kahverengı akıntım geldı sancımsı garıp bırsey devam edıyor ıcımde su an kanama yok gelen kahve rengı akıntı sumuksu bır yapıya sahıptı basına bu sekılde bır sey gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…