Gebeliğe Hazırlık rahim filmi çektirenler lütfen yardımcı olur musunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Onrsl04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
7
5
1
29
Merhabalar klomeni bu ay 3. Kez kullanıp 3. Çatlatma iğnemi olacağım. Bugün doktor randevum gittim bana bu seferden sonra istersen biraz ara verebiliriz dedi ben devam etmek istediim. Daha sonrasında ise bu uygulamnın 3 kez olabildiğini sonrasında rahim filmi çektirip 3 ay ara verip aşılamaya başlayabileceğimi söyledi. Benimde aklıma takıldı internetten baktım hiç çektiren çektirdikden sonra 3 ay içinde aşılama olmadan hamile kalan var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz

Canım ben söyle bır sey yasadım 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım bu ay yıne klomen kullandım ama catlatma ıgnesı olmadım kendiliğinden catladı sonuc ne olur bilmiyorum ama benım bır arkadas 2 bucuk yıl denedı klomen catlatma ıgnesı farklı farklı şeyler en son rahım fılmı cektırdı ve tüplerı kapalı demiş doktor tam tedavı olacaktı o ay hamıle oldugunu öğrendi sanırım tüpleri yapışıkmış filmle acılmış o ay kendiliginden oldu bence hemen rahım fılmı cektır ayrıca eşin doktora gitti mi sperm testi için

Merhabalar anca fırsatım oldu çokda merak ediyordum giremedim rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı daha yüksekmiş bunuda okudum internette doktorumunda 3 ay ara vericez demesi bundan dolayıymış zaten. eşimde bir problem yok herşeyi çok temiz Allaha şükür sağlıklı spremleri tek sıkıntı bende zaten yumurtam olmuyor olan çatlayamıyor. Eşim bu konuda hiç bişey demiyor Allah razı olsun hep bana destek daha 1 yıllık evliyiz önümüzde uzun yıllar bigün nasipse olur diyor hep ama biliyorum çok istiyor. Bana belli etmiyor.

İnşâllah canım rabbim cok bekletmez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…