Canım bende 4 martta hormon testi yaptırdım çıkması gereken değerlerde çıktı sonrada 8 martta rahim filmi çekildim bende çok korktum burada okuduklarımdan sonra doktora gittik ogün başta eşimle bana nasıl olacağını anlattı ve rahatladık sonra işlem başladı ilk vajinayı açtırdı sonra temizledi dışını filan daha sonra sonta taktı onu takarken biraz hissettim ama sanki gıdıklar gibi sonra iğne vurdu iğneyi hissetmiyorsun zaten hiç sadece iğnedeki ilaç yumurtalıklara giden kanalları açtığından yani şişiriyormuş biraz onun ağrısı oluyor oda adet ağrısı veyada gaz sıkışması gibi canım sonra film için normal masaya yatıyorsun o sunta ile 2 tane daha ilaç veriyor yumurtalıklarının açık olup olmadığını görüyormuşun o ilaçıda salarken sadece soğukluk hissediyorsun yani korkulacak bişey yok hele ben en ufak bir ağrımda hastanede soluğu alıyorsam tüm işlemler en fazla 10 dk dahi tutmaz benim ilk işlemler doktorun yazıhanesinde yapıldı suntaydı iğneydi sonra o şekilde ayağı kalktım pantolonumu giydim ve 5 dk yere arabamızla gittik ordada çekim 2 dk sürmedi...