Canım ben Tekirdağ Merkezde oturuyorum.Ben Martın 8 çektirdim rahim filmini.Burdaki kadın doğum doktorlarının hepsini gezdim yani hastane olmasına rağmen sanki özeldeymişim gibi birtek doktor ilgilendi benle sadece bebek olmadığını söyledim başka bişey demedim oda gereken testleri teker teker yaptırdı birde rahim filmi istedi bende düşündüm eşimle konuştum ve adetim bittikten sonra muyanesine gittim vede çektirdim.Benden 350 YTL aldı.
cnm sende pahalı çektirmişin,ben özel çerkezköy hastanesinsordum 250 tl dediler,yaza kadar olmazsa bende çektiricem..senin sonuç nasıl iyi çıktımı
adana1301 canım ne oldu iyisindir inş nasıl geçti korktuğun kadar varmıymış aydınlat canım bizi bende çektircem çok korkuyorum inş sonuç temizdir.
yazmayı unutmuşum kızlar sonucumu perşembe alıcam ama çeken doktorun dediğine göre bi sorun yok her şey olması gerektiği gibi dedi mesela tıkanıklık olanlarda sıvı karın boşluğuna ilerlemiyomuş bende öyle bi şey olmadı
Kızlar hepinize merhaba, ben de 26 ekim de rahim filmi çektirdim.Anestezili olduğu için hiçbirşey hissetmedim.Birkaç gün damla damla kanamam oldu o kadar.(Çektirmeden önce çok korkup internetin altını üstüne getirmiştim) ilk bir kaç ay denedim ama sonuç alamadım bu arada hem polikistik overim, hem sol tüpüm yok, hem daha önce dış gebelikten sezeryan oldum,hem de yıllardır diane 35 kullanıyordum.Sonra boşveeerrrrr dedim kendi kendime kafamı başka yerlere verdim.lazer epilasyona başladım.Tamamen tüylerimden kurtulana kadar çocuk falan düşünmüyordum ki 2. seansa az vakit kala reglim gecikti.kendi kendime yok canıııım git lazere yine yoktur bişey dedim ama içim rahat değildi.Geçen çarşamba kan verdim değerim 48.95 mi ne :)Sonraki gün de idrar testi yaptım sonuç pozitif .Bu ctesi doktora gidicem inşallah yanılmıyorumdur .Kızlar dua edin Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Dün gittim doktora, bebişimin kesesini gördük çok şükür:))) Ama geç döllenme olmuş olabilir dedi doktorum kalp atışlarını duyamadık henüz.15 gün sonra tekrar gideceğim.İnşallah duyarız o zaman...canım tebrik ederim çok sevindim adına bize umut oluyorsunuz hayırlı haberlerini bekleriz tekrar doktordan sonra
Dün gittim doktora, bebişimin kesesini gördük çok şükür:))) Ama geç döllenme olmuş olabilir dedi doktorum kalp atışlarını duyamadık henüz.15 gün sonra tekrar gideceğim.İnşallah duyarız o zaman...
Bu arada kalp atışları ne zaman duyulur kızlar bilen var mı?Forumda bulamadım.Dua edin benim için sonucu yazarım tekrar buraya:))
canım rahim filmi çektirdikten sonra mı hamile kalmıştın?