RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEKLER BUNU İYİ OKUYUN!!

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
34
Kızlar rahim filmi cektirmek icin korkmaniza hic gerek yokmus bunu dün anladim doktorum rahim filmi cekelim dedigi gunden beri uyuyamiyordum cok dusundum ve cok korkak oldugum icin anestezili olmaya karar verdimmve ozel hastaneyle gorustum doktor bana boyle bir islem icin kesinlikle anestezi yapmayacagini soyledi ve git kararini ver dedi anestezinin riskleri buyuk ölebilirsinde dedi risk alamam anestezi yok dedi

Eve geldim kafam karismisti bi ozel hastane daha vardi ve orasi once agri kesici yapiyordu oraya randevu aldim yolda giderken kalbim agzimda atiyordu elllerim ayaklarim bu kesmisti ignemi yaptirirken dahada korktum basima ne gelecek bilmiyordum bekledikce dahada korktum

Neyse doktor geldi beni odaya aldi cok sirin bi kadindi benimle sohbet etti yesil bi onluk giydim uzan dedi dusundum korkuyorum dedim yaklasik 1 dakika kadim uzanmami bekledi

Uzandim kadin bnmle hem sohbet ediyor hemde isleme basliyordu isleme baslamadan once ona cok korkak oldugumu dokundugunuz gibi bayilabilirim korkmayin dedim doktor ilk isleme basladiginda canim cok hafif acidi sonra ekrana bakiyordum benimle hem sohbet etti hemde yaptigi islemi anlatti

Ilacı saldiginda sadece cok hafig sanci hissettim yumurtalarimda ve hemen gecti bi anda kadin gecmis olsun dedi bende ne bitti mi simdi yani dedim evet dedi ben anlayana kadar bitmisti bile

Rahim filminden sonra hafif lekenmem oldu ve gecti ve en iyisi tuplerim acikti ve hic agrim olmadi yuruyerek eve geldim

Demek istedigim anestezi yaptirsaydim boyle bir islem icin cok pisman olurdum iyiki anestezi almamisim kızlar benim kadar korkak insan yoktur ve ben bile nasil yaptirdim sasiyorum hic birsey hissetmedim

Eger vajinal ultrason baktirabiliyorsaniz bu bebek isi

2011 yılında anestezi almadan hsg filmi çektirdim ve bütün hastane inledi çığlıklarımdan.
Neden mi? Çünkü rahme verilen ilaç sol yumurtalığımda ki tıkanıklığı açtı.
Yani bilip bilmeden boş şeyler yazmayın. Kimsenin nazlandığı falanda yok ayrıca.
Bana regl sancısı kadar demişlerdi. düşünün açık yaraya tuz basmaktan beterdi yaşadığım sancı ağrı karışımı.
Üstelik film sonrası eve geldim ağrı kesici aldığım halde 3 saat daha ağrı çektim.
Kimse ay ben yapamam mantığıyla almıyor anesteziyi.
Ben herkese anesteziyi şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi travma yaşamaktan iyidir.

evet tüplerde tıkanıklık varsa çok ağrı oluyormuş işlem sırasında

kesinlikle katılıyorum benimde çok ağrımıştı ama bana tıkanıklık yok demişti yani temiz çıktı. niye acıdı anlamadım ama hayatımda hissettiğim en büyük acıydı bi süre oturamadım falan Allahım kabus gibiydi hatırladıkça hissediyorum aynı şeyleri

ya tikaniklik olmasina gerek yok illa agri olmasi icin..birde su genelleme huylariniza sinir oluyorum ya..sende acimamistir bende acimistir..agda gibi dusun..kimisinin agri esigi yuksek kimisinin degil..kaldiki ben rahim filmi cekildigimde doktorum ve asistani cok iyi olmalarina ragmen..gebermistim aglamaktan..asistanin elini tutmaktan bi hal olmustum...arabaya kadar bende mecburen yurudum ama rahim filminden sonra bir daha iliski yasayamayacagimi dusunmustum. Cok agrimisti, yoksa keyfen o kadar aglanmaz ve nazlanilmaz.

Bende yaptıracagım echomar agrısızmış .. Sz nerede yaptırdınız...

Herkese gore degisir bu bence. Bende hic aci hissetmedim. Ama ozel bir goruntuleme merkezinde yaptirdim. Sistemleri farkliymis. Tekrar yaptircak olsam. Ve bunu devletde yada ozel hastanede yaptirsam titreyerek giderim eminim.

EVET, ÖZEL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİNDE AĞRISIZ ACISIZ SON SİSTEM ÇEKİYORLAR
ECHOMAR VE BETATOM GİBİ...

Benden de film istendi ve hiç acıyacağını aklıma getirmemiştim şimdi konuyu görünce korktum yaptırmasammı şartmı diye düşünüyorum şuan

Sizde olmayan ağrı bir başkasında olabilir. O yüzden alelumun davranmayalım. Geçmiş olsun ilk olarak. O yüzden bünyeler farklı..

Benkotu bi niyetle yazmadim konuyu sadece 1 dakikalik islem icin bu kadar korkmaya gerek yok bendd kendimi cok korkutmustum ben bursa ren tıpta cektirdim

tamam acı cekmemıs ve buraya cesaretlendırıcı bır sekılde yazmıs olabılırsın cnm lakin; senın tuplerın acık oldugu ıcın acı cekmedın tuplerı kapalı olanların maalesef cekılemeyecek bir acıları oluyor... bedensel acıyı da gectım ruhsal travmada cabası... bende hsg cekıldım anestezılı ıstedım sukur tuplerım acıkmıs... pısman mıyım anestezılı olduguma,? tabıkı koskoca hayır... ben o pıskolojıyı ıyıkı de yasamamısım ıyıkıde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…