Kızlar rahim filmi cektirmek icin korkmaniza hic gerek yokmus bunu dün anladim doktorum rahim filmi cekelim dedigi gunden beri uyuyamiyordum cok dusundum ve cok korkak oldugum icin anestezili olmaya karar verdimmve ozel hastaneyle gorustum doktor bana boyle bir islem icin kesinlikle anestezi yapmayacagini soyledi ve git kararini ver dedi anestezinin riskleri buyuk ölebilirsinde dedi risk alamam anestezi yok dedi
Eve geldim kafam karismisti bi ozel hastane daha vardi ve orasi once agri kesici yapiyordu oraya randevu aldim yolda giderken kalbim agzimda atiyordu elllerim ayaklarim bu kesmisti ignemi yaptirirken dahada korktum basima ne gelecek bilmiyordum bekledikce dahada korktum
Neyse doktor geldi beni odaya aldi cok sirin bi kadindi benimle sohbet etti yesil bi onluk giydim uzan dedi dusundum korkuyorum dedim yaklasik 1 dakika kadim uzanmami bekledi
Uzandim kadin bnmle hem sohbet ediyor hemde isleme basliyordu isleme baslamadan once ona cok korkak oldugumu dokundugunuz gibi bayilabilirim korkmayin dedim
doktor ilk isleme basladiginda canim cok hafif acidi sonra ekrana bakiyordum benimle hem sohbet etti hemde yaptigi islemi anlatti
Ilacı saldiginda sadece cok hafig sanci hissettim yumurtalarimda ve hemen gecti bi anda kadin gecmis olsun dedi bende ne bitti mi simdi yani dedim evet dedi ben anlayana kadar bitmisti bile
Rahim filminden sonra hafif lekenmem oldu ve gecti ve en iyisi tuplerim acikti ve hic agrim olmadi yuruyerek eve geldim
Demek istedigim anestezi yaptirsaydim boyle bir islem icin cok pisman olurdum iyiki anestezi almamisim kızlar benim kadar korkak insan yoktur ve ben bile nasil yaptirdim sasiyorum hic birsey hissetmedim
Eger vajinal ultrason baktirabiliyorsaniz bu bebek isi