- 22 Ağustos 2015
- 2
- 1
- 39
Insallh olur canim bakarsin kendiliginden gelir acele etme bence
Ins canim ins rabbim isteyen herkese nasip etsin ben dahil ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallh olur canim bakarsin kendiliginden gelir acele etme bence
Kızlar rahim filmi cektirmek icin korkmaniza hic gerek yokmus bunu dün anladim doktorum rahim filmi cekelim dedigi gunden beri uyuyamiyordum cok dusundum ve cok korkak oldugum icin anestezili olmaya karar verdimmve ozel hastaneyle gorustum doktor bana boyle bir islem icin kesinlikle anestezi yapmayacagini soyledi ve git kararini ver dedi anestezinin riskleri buyuk ölebilirsinde dedi risk alamam anestezi yok dedi
Eve geldim kafam karismisti bi ozel hastane daha vardi ve orasi once agri kesici yapiyordu oraya randevu aldim yolda giderken kalbim agzimda atiyordu elllerim ayaklarim bu kesmisti ignemi yaptirirken dahada korktum basima ne gelecek bilmiyordum bekledikce dahada korktum
Neyse doktor geldi beni odaya aldi cok sirin bi kadindi benimle sohbet etti yesil bi onluk giydim uzan dedi dusundum korkuyorum dedim yaklasik 1 dakika kadim uzanmami bekledi
Uzandim kadin bnmle hem sohbet ediyor hemde isleme basliyordu isleme baslamadan once ona cok korkak oldugumu dokundugunuz gibi bayilabilirim korkmayin dedim doktor ilk isleme basladiginda canim cok hafif acidi sonra ekrana bakiyordum benimle hem sohbet etti hemde yaptigi islemi anlatti
Ilacı saldiginda sadece cok hafig sanci hissettim yumurtalarimda ve hemen gecti bi anda kadin gecmis olsun dedi bende ne bitti mi simdi yani dedim evet dedi ben anlayana kadar bitmisti bile
Rahim filminden sonra hafif lekenmem oldu ve gecti ve en iyisi tuplerim acikti ve hic agrim olmadi yuruyerek eve geldim
Demek istedigim anestezi yaptirsaydim boyle bir islem icin cok pisman olurdum iyiki anestezi almamisim kızlar benim kadar korkak insan yoktur ve ben bile nasil yaptirdim sasiyorum hic birsey hissetmedim
Eger vajinal ultrason baktirabiliyorsaniz bu bebek isi
Canim hic bisi istemediler. 8. Gun gel dediler ama calistigim icin 10. Gun gelsem olur mu dedim bir seyler hesapladi olur dedi. Randevu saatinde gittim. Gebe olmadığımı taahhüt eden bir evrak imzaladim. Sonra cok tatlo bir bayan gelip seslendi. Beraber odaya geçtik bazi sorular sordu. Sonra mavi onluk ve terlik verdi ustumu degismem icin. Islem kısa surdu zaten. Çıkarken de pet ve islak mendil verdi o kadar :) bir senedir bizimde cocugumuz olmuyordu su an 1 aylk hamileyim. Islemden sonraki denemede hamile kaldim:)))
Yok canim hersey normaldi bende :)meraba canım.sende bı sorun warmıydı pekı?adet duzensızlıgı weya pko gıbı??*
ben bu ay cektırdım ıkı hafta oldu .. ve burada kaç kez konu actım ..en son anestezı almaya karar verdım. echomar ı sıddetle tavsıye ederım benı anestezıden vazgecırdıler.. randevu gunumde gıttım ve agladım resmen vazgectım anestezı ıstıyorum dıye. sonrasında normal alttan yapılan muayenelerden cok daha kolaydı. ambıyans ılgılılerın tavrı yaklasımı sohbetlerı vs derken ben ınanılmaz rahat gecırdım 6 kısı ile konustum hepsıde cok rahat cıktılar. bır kısının bır tupu kapalıymıs hatta hıc hıssetmedım dedı.bılemıyorum ne kadar ıkna olacaksınız cunku burdan okuduklarımla ben hıc ıkna olmamıstım ama cok rahattı .. esımde ızın aldıgı ıcın o gun bol bol gezdık:)sonucumda temız cıktı bakalım ıns hsg sonrasında gebelık ıcın pozıtıf konusuyor doktorlar..Mrb arkadaşlar bende bu ay ki adetimden sonra çektircem galiba. Doktorum tüm tahlilleri yaptı eşimde bende hepsi temiz çıktı. Bitek rahim filmin kaldı canım son olarak onada bakıp bi tedavi yöntemine başlıycaz dedi. 14 kasımda hastalanıcam. Ve çok korkuyorum. Rahim filmi deyince bu konuyu burdan çoook takip ettim başka sitelerden vs. Videosunu bile izledim eniyihekimler diye tıbbi bi siteden. Yaşayan arkadaşların anlattıklarıyla korkum 1 ken 10 katına çıktı. Gerçekten o kadar zormu ya... ben basit bi ultrason da bile zorlandım. Valla korkudan ağladığım oluyo. O zaman kesin bayılırm. Bide rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş sanırım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar benim gibileri aydınlatın biraz daha lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Kızlar rahim filmi cektirmek icin korkmaniza hic gerek yokmus bunu dün anladim doktorum rahim filmi cekelim dedigi gunden beri uyuyamiyordum cok dusundum ve cok korkak oldugum icin anestezili olmaya karar verdimmve ozel hastaneyle gorustum doktor bana boyle bir islem icin kesinlikle anestezi yapmayacagini soyledi ve git kararini ver dedi anestezinin riskleri buyuk ölebilirsinde dedi risk alamam anestezi yok dedi
Eve geldim kafam karismisti bi ozel hastane daha vardi ve orasi once agri kesici yapiyordu oraya randevu aldim yolda giderken kalbim agzimda atiyordu elllerim ayaklarim bu kesmisti ignemi yaptirirken dahada korktum basima ne gelecek bilmiyordum bekledikce dahada korktum
Neyse doktor geldi beni odaya aldi cok sirin bi kadindi benimle sohbet etti yesil bi onluk giydim uzan dedi dusundum korkuyorum dedim yaklasik 1 dakika kadim uzanmami bekledi
Uzandim kadin bnmle hem sohbet ediyor hemde isleme basliyordu isleme baslamadan once ona cok korkak oldugumu dokundugunuz gibi bayilabilirim korkmayin dedim doktor ilk isleme basladiginda canim cok hafif acidi sonra ekrana bakiyordum benimle hem sohbet etti hemde yaptigi islemi anlatti
Ilacı saldiginda sadece cok hafig sanci hissettim yumurtalarimda ve hemen gecti bi anda kadin gecmis olsun dedi bende ne bitti mi simdi yani dedim evet dedi ben anlayana kadar bitmisti bile
Rahim filminden sonra hafif lekenmem oldu ve gecti ve en iyisi tuplerim acikti ve hic agrim olmadi yuruyerek eve geldim
Demek istedigim anestezi yaptirsaydim boyle bir islem icin cok pisman olurdum iyiki anestezi almamisim kızlar benim kadar korkak insan yoktur ve ben bile nasil yaptirdim sasiyorum hic birsey hissetmedim
Eger vajinal ultrason baktirabiliyorsaniz bu bebek isi
2011 yılında anestezi almadan hsg filmi çektirdim ve bütün hastane inledi çığlıklarımdan.
Neden mi? Çünkü rahme verilen ilaç sol yumurtalığımda ki tıkanıklığı açtı.
Yani bilip bilmeden boş şeyler yazmayın. Kimsenin nazlandığı falanda yok ayrıca.
Bana regl sancısı kadar demişlerdi. düşünün açık yaraya tuz basmaktan beterdi yaşadığım sancı ağrı karışımı.
Üstelik film sonrası eve geldim ağrı kesici aldığım halde 3 saat daha ağrı çektim.
Kimse ay ben yapamam mantığıyla almıyor anesteziyi.
Ben herkese anesteziyi şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi travma yaşamaktan iyidir.
Geçmiş olsun.. Hangi hastane de yaptırdınız doktorunuz kim öğrenebilir miyim??
Geçmiş olsun benimde canım inanılmaz tatlıdır asla dayanamam acıya çok korkuyorum 3 aydır kaçıyorum bu işlemden resmen ama yan hastalıklarımdan anestezi yapmak istemiyorlar..
Bende Şişli echomar da çektirdim şiddetle tavsiye ediyorum. Kesinlikle orada çektirdin. Çok memnun kalacaksınız.
Benim filmi mi çeken doktor cevat bey idi. Benim rahim anormali olduğu için istediler. Bebis için değil.
Gidin ama oraya.