- 9 Ocak 2012
- 2.493
- 23
- 158
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.961
filmimi bir bayan bir erkek doktor yardımlaşarak çektiler...rahme sıvıyı ilettiği anda sanki beynime karnıma balyoz indi nasıl bir kasılma ve ağrı,sancı yaşadım refleksle kıpırdadım film mecburen sancıyla kıpırdadığım için ardarda 3 kere tekrarlandı... doktor kadının dediğine göre ağrıyı herkes yaşamıyormuş, kişiden kişiye değişirmiş...film esnasında ve öncesinde ben kuvvetli ağrı kesici almama rağmen çok zorlandım en son kıpırdamamak için nefesimi tuttum ve ellerimle masayı sıktım kendimi öyle sabitledim ama terler boşaldı benden ve gözyaşlarım farkında olmadan akmış sanırım doğum böyle bişey dedim o anda içimden....
20 gün korun dedi çeken doktor, adet kanamasından fazla kanaman olursa gel dedi. ve de antibiyotik verdi 1 haftalık onu içmeye devam ediyorum....kısa sürsede bence anestezisiz çok zor geçen bir film....
sonuçlarımı aldım ancak filmleri değerlendiren doktor orda olmadığından daha sonra tekrar gideceğim... umarım çektiğim acıya değer bir sonuç alırım...
filmimi bir bayan bir erkek doktor yardımlaşarak çektiler...rahme sıvıyı ilettiği anda sanki beynime karnıma balyoz indi nasıl bir kasılma ve ağrı,sancı yaşadım refleksle kıpırdadım film mecburen sancıyla kıpırdadığım için ardarda 3 kere tekrarlandı... doktor kadının dediğine göre ağrıyı herkes yaşamıyormuş, kişiden kişiye değişirmiş...film esnasında ve öncesinde ben kuvvetli ağrı kesici almama rağmen çok zorlandım en son kıpırdamamak için nefesimi tuttum ve ellerimle masayı sıktım kendimi öyle sabitledim ama terler boşaldı benden ve gözyaşlarım farkında olmadan akmış sanırım doğum böyle bişey dedim o anda içimden....
20 gün korun dedi çeken doktor, adet kanamasından fazla kanaman olursa gel dedi. ve de antibiyotik verdi 1 haftalık onu içmeye devam ediyorum....kısa sürsede bence anestezisiz çok zor geçen bir film....
sonuçlarımı aldım ancak filmleri değerlendiren doktor orda olmadığından daha sonra tekrar gideceğim... umarım çektiğim acıya değer bir sonuç alırım...
inşallah sağol :) sonucu alınca yazarım izmir ege kadın doğum araştırma eğitim hastanesinde çekildi filmim....geçmiş olsun arkadaşım. dediğin gibi inşallah çektiğin acılara değer de temiz sonuç alırsın. nerede çektirdin acaba?
cok gecmış olsun bicim, korkularım arttı yıne senın yasadıgını okuyuncaregl durumda gıdılıyor dı mı doktora?yoksa bıttıkten sonra mı?
bicim senın de tek tarafta hıdrosalpenks mı var raporda ne yazıyor cnm
ya hanımlar bu bahsettıgınız şey histeroskopi mi?
canım rp vermediler bana filmimin resmini koyma nedenim de bu doktorda görmedi henüz sadece çeken adam kanallar açık dedi yani tüpler ama şekli farklı görünüyor...
hidrosalpenks dediğin nedir bilmiyorum....
hidrosalpenks tüplerin içinde sıvı birikmesi demek ve bu bırıkmıs sıvının tüpü şişirip şeklini bozması. benım dol tupum gecırdıgım dıs gebelıkten sonra hıdrosalpenls oldu. senın tek tarafın seklı bozuk ya benım fılmıme benzettım cnm o yuzden sordum. sonucu burada paylasırsan cok sevınırım. brbırımıze rehber olmus oluruz
bu arada benım de tüpler acık
ben de bı daha kı ay cekılcem, ölücem stresten korkudan
Rahım dışarı mı cıkarılıyor bu iş esnasında, bır de bunu duydum
canım korkma rahmi dışarı falan çıkarttıkları yok
normale muayane iiçin kullanılan spekulumu takıyor doktor ve ilacı gönderiyor
ben de ilaç giderken sancı oldu.
10 dak bitti
sonrasında ne ağrı ne sızı ne kusma ne bulantı
çok şükür açık da çıktılar
Ne guzel ıyı sonuc almışsın :13: ben de kendımı bu fıkre alıştırdım, acıyacaksa acıyacak napayım.Kaçış yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?