- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.921
meltem hastahanesınde haznedar bahcelıevlerde cektırdım doktorum gulızar hanım mukemmel bırı 200 tl anestesız 300 tl anestesılı 10 dkıkalık bır ıslem.ınsallahhh hayırlısı olur hepımız ıcın
inşallah canım ben daha adet olmadım gün de alamadım bu sebepten beklemedeyim....inş canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun hsg filmi çektirenlerin %10 nu 2 ay ıcınde gebe kalıyormuş rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder inş..
Cnm gercektende korkulcak bisi yokmus dr ameliyat oneriyorum dedi ama ben kabul etmedim sonucta cift rahimli olup hamile kalan hatta doguranlar bile var hic hamile kalmadim deneyip gormek istiyorum acikcasi ameliyat olma taraftari degilim aneliyat olursam 3 ay iyilesme sureci vs vakit kaybi benim icin bilmiyorum kafam karisik biraz(
Kızlar bugün doktorum bana rahim filmi verdi,biraz çekiniyorum aslında alttan da hiç muayne olmadımeşimden de sperm testi istedi bakalım yarın gideceğiz.Benim doktorumun olduğu hastanede rahim filmi çekmiyorlarmış,tıp fakültesine gönderdi.Tıp fakültesinde başka bi kadın doğumcudan randevu almam lazım dimi??
selam kızlar bende pazartesi günü rahim filmi cektircem randevumu aldım 9 da hastanede olcam ama bana 1.5 saat sürer dedi doktorumun sekreteri bende niye diye sorunca bir iilac vercem 1 saat bekliyceksen rahim agzının acılması icinimş sizde de boylemi oldu...rabbim yardımcımız olsun inş en kısa zmanda hamiş kalırız hayırlısıyla...[/QU
geçmiş olsun cnm bende rahim filmi çektirdim ama dr böyle birşey demedi bana 15 dk bir işlemdi gittim hemen aldılar beni 15 dk sonrada cıktım.
geçmiş olsun cnm bende rahim filmi çektirdim ama dr böyle birşey demedi bana 15 dk bir işlemdi gittim hemen aldılar beni 15 dk sonrada cıktım.
cok sagol canım bende oyle duydugum icin sordum ama cocuk dogurmamış olanlarda oyle yapıyolarmış rahim agzı dar oldugu icinmiş...sen anestezismi cektirdin ben anestezi alarak cektircem agrılı bir işlemmiş...
bende çocuk doğurmadım benden çift rahimden şüpheleniyorlardı oyüzden çektirmemi istediler çift rahimliymişim. artı ben fındıkzade de çekindim radyomar diye bir yerde biraz pahalı ama anestezi kullanmadan acısız oldu 370 tl tuttu.
ben istanbulda degilimki bana burdaki hastande özel hastane 235 anestezili 135 bayıtmadan cekiyoruz dedi...bana niye oyle dedigini bilmiyorum hastaneye gittiginde doktoruma sorcam...inş sorun cıkmaz tüplerimde...sanada gecmiş olsun canım cift rahimlede hamile kalınıyo diye biliyorum inş en kısa zamanda hamiş kalırsın hayırlısıyla...
ben istanbulda degilimki bana burdaki hastande özel hastane 235 anestezili 135 bayıtmadan cekiyoruz dedi...bana niye oyle dedigini bilmiyorum hastaneye gittiginde doktoruma sorcam...inş sorun cıkmaz tüplerimde...sanada gecmiş olsun canım cift rahimlede hamile kalınıyo diye biliyorum inş en kısa zamanda hamiş kalırsın hayırlısıyla...
inş cnm hamile kalmamda bir sorun yokmuş dr öyle dedi ama düşük yapabilirmişimhayırlısı ... bide senin durumun ile ilgili iyice araştır çünkü bazı hastanelerde yeni teknolojik cihazlar yokmuş oyüzden dayanamazsın die aneztezi önerebilirler cünkü bu rahim filminde rahim ağzına denk getırmek ıcın ılac salıncak aletı rahmi çektirme yapıyorlarmıs seni korkutmak istemem ama ben cekıncegım zaman herseyı arastırdım ama yeni cihazlar var gerek duymuyoruz derse o hastane hiç korkma 15 dk işlem içinde aneztezi yaptırma derim. hayırlı haberlerını beklıyorum...
bencede neden film istediğini sor artı tüplerin kapalıysa bile o işlemden sonra açılıyormuş merak etme inş kötü bişi çıkmaz.
selam kızlar bugün eşimle tıp fakültesine gittik eşimin sperm sayıları normalmiş.Bana da hsg vermişti gün alayım diye gittim yer yok dediler,bi daha ki ay adetinin 1.günü ara gün vereyim dedi doktor ama ben yaptırmaktan vazgeçtim doktor erkekmişufff kafam çok karıştı yarın dr ma gidip yaptırmak istemiyorum diycem
öyle midir ki acaba :44: konuştuğum doktor oda da yanlız ve erkek olduğu için biraz tedirginim,yarın doktorumla bi konuşacağım durumu anlatacağım.Umarım dediğin gibidir içime biraz su serpttin vallahi
ayy canım benim, sözlerin öyle iyi geldi ki içimi nasıl sıkıntı basmıştı anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?