Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

selam ben 31 yaşındayım 14 aydır bebeğim olmuyor bana da alttan ultrasonla bakarak çift rahim dendi ben de hsg çektireceğim Allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz çıkar filmler usg ye güvenmemek gerekli önemli olan rahim filmi canım iyi sonuçlarımızı paylaşırız inşallah ben adet olmayı bekliyorum film için...

inş canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun hsg filmi çektirenlerin %10 nu 2 ay ıcınde gebe kalıyormuş rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder inş..

Hiç korkma, çok kolay olacak, zaten dr.u gördüğünde anlayacaksın, seni rahatlatmak için çaba göstermelerini görmek bile insanı rahatlatıyor. Sonuçları verip yorumlaması da kendi dr.un ile görüşmeden önce seni aydınlatmış oluyor. Umarım herşey yolundadır ve hsg sonrası hemen hamile kalırsın

Slm kizlar 1 saat once rahim filmini cektirdim hic korkmayin radyotomda findikzadedeki yerde cektirdim hic korkmayin caniniz hic yanmiyor ne aletleri yerlestirirken nede ilac salinirken

Cnm gercektende korkulcak bisi yokmus dr ameliyat oneriyorum dedi ama ben kabul etmedim sonucta cift rahimli olup hamile kalan hatta doguranlar bile var hic hamile kalmadim deneyip gormek istiyorum acikcasi ameliyat olma taraftari degilim aneliyat olursam 3 ay iyilesme sureci vs vakit kaybi benim icin bilmiyorum kafam karisik biraz (

rahim filmini anestezili çekilen arkadaşlara bir sorum olacak..ne kadar süre baygın kaldınız daha doğrusu ne zaman bayılttılar
ne zaman ayıldınız kısaca anlatır mısınız,ayılınca acı falan hisssetiniz mi?

inş canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun hsg filmi çektirenlerin %10 nu 2 ay ıcınde gebe kalıyormuş rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder inş..

bende onlardan biriyim. Allah tamamına erdirir insallah.. o yuzden sakın ola sakın hsg yi ertelemeyin.. sende cekilmiş kurtulmussun. sonuclarında temizdir insallah.. en yakın zamandada meleğinize kavuşmanız dileğimle..

canm anesteziyi vurduktan hemen sonra bayılıyosun zaten 45 dk falan sanırım baygın kalıosun yani bilmiorum ben hemen ayılmamışım anestezi uzmanı falan baya beklemiş ayılmamı hiç ama hiç bir acı yok sadece aç kalmak zor oluyo anestezi için başka hiç bi sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederm ayılıncada en ufak bi agrı hissetmedim ayaga kalknca o sudan geldı biraz birde hafif kahve gbi leke kan hiç yoktu..we sonuç iki tüpte açık artık kafam rahat herşey kısmett...çalışmalara dewmm:))

Arkadaşlar hamileyim..Bütün herşeyiş HSG testine borçluyum....Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa....

Arkadaşlar hamileyim..Bütün herşeyiş HSG testine borçluyum....Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa....

canım çok tebrik ederim :) aylardır erteledim ben de hatta doktorumu değiştirdim öteki belki istemez başka yolunu bulur diye :) eğer bu doktorum isterse uzatmadan çektircem ben de. sen nerede çektirdin canım?

meraba arkadaşlar.bende 2 senedir bebek sahibi olamıyorum.geçen yıl dış gebelik yüzünden tek tüpüm alındı.aralık ayında da hsg çetirdim diğer tüpüm açık çıktı.ama o ay eşim varikoselden ameliyat oldu.sonra da benim rahim ağzında yara vardı onu tedavi ettirdim.eşimin perhizi ve benim perhizim derken 2 ay geçti hiçbişey yapamadan.bu ay bitti perhiz inşallah rahim filminin faydasını bundan sonra görürüm.

çok saol canım cevabın için ben de çok korkuyorum büyük ihtimalle anastezili isteyeceğim..inşallah başka bir işleme gerek kalmadan gelir bebişler:)

geçmiş olsun.neden rahim filmi çektidin benim de 2 düşük geçmişim var doktorum istemedi ama kafam karışık

canım çok tebrik ederim :) aylardır erteledim ben de hatta doktorumu değiştirdim öteki belki istemez başka yolunu bulur diye :) eğer bu doktorum isterse uzatmadan çektircem ben de. sen nerede çektirdin canım?

Canım ben Bahat hospitalde sultançiftliğinde cekildim.Doktorum süper.Mustafa Balık tavsiye ederim.

geçmiş olsun.neden rahim filmi çektidin benim de 2 düşük geçmişim var doktorum istemedi ama kafam karışık

canım benim drm istedi oyüzden çektrdm aslında hiç istemiyordum çünkü çok acayip korkuyrdm hatta anesteziye gerek kalmadan nerdeyse dogal yoldan bayılcaktm :)biz 2 yıldr korunmuyrz herhangi bir sebep de yok dedi dr birde rahim filmine bakalım dedi ayyy ama çok mutluyum içim çok rahatladı

bende 2yıllık evliyim bebişin yok hiç korunmadık. bende pco eşimdede problem çıktı. doktorum rahim filmi istedi anlatan arkadaşlar pek iyi anlatmadı o yüzden anestezili çekinmeyi düşünüyorum allah izin verirse özel bir doktor 600 e cekerim dedi ( doc kendisi) pahalı geldi ama ne yapayım dayanabilecegimi sanmıyorum hayırlı olsun artık ... .

hıc gerek yok tatlım bende ocak ayında 16 sında cektırdım 200 tl verdım özel hastahanede kendı doktorum yaptı cekımı anestesıye gerek yok az bır agrın oluyr hemde konusarak yapıyor doktorun o anda bılıyrsun ne olup bıttıgını sen zaten bırsey gormuyrsun bence bır dunya para verıp aldanma...

geçmiş olsun cnm benimde çift rahim var oyuzden rahim filmi çektirdim fındıkzadede radyomar tanı merkezi var orda 370 tl 11.02.2012 tarihinde daha geçen hafta çektirdim ve ben çok korkak bir insanım acıcak diye kendimi harap ettim ama inan aneztezi felan yaptırmadan yaptılar canın inan hiç acımıcak dayanamıcağın gibi bir acı kesinlikle yaşamıyorsun istersen orayla bir görüş çünkü 15 dk lık bir işlem için boşuna vucuduna aneztezi verdirme derim.

hayırlısı olsun:)
ben 2008 yılında evlendım 1 yıl sonra 72 saat haplarından aldım ve ara kanamam oldu.doktora gıttım ve yumurtalıklarımda dermo kıstler oldgunu ve cerrahı operasyon alınması gerektıgını soyledi.daha sonra baska dr. gıttım sonuc yıne aynı velasıl amelıyat oldum ıkı yumurtalıklarımda dogustan yumurtalaıklarıma yapısık kıstler temzlendı ve amelıyatım basarılı gectı.tuplerım temzdı.6 ay boyunca reglım duzenlı geldı.6 aydan sonra adet duzensızlıgım oldu.buarada bebek dusunmedıgımız ıcın esım gerı cekılıyordu.hıc dogum kontrol hapı kullanmadım.taki 2011 ın mayıs ayında bebk dusunmeye basladık.ve harekete gectık baktım 1 ay 2 ay derken kasım ayına geldık tabı bu arada doktorlara gıttım.sonuc ıyıydı.sorun yoktu.aralık ayında kıst oldu polıkıst yaz24 den 1 ay kullalandım doktorum hsg cekelım dedı.ok dedım cok korkuyrdum.neyse hsg cekılırken anestesısız yaptırdım doktorum rontgenı cektı sıvı gerı geldı geldı bır daha denedı ve resmen kızlar sıvının ıkı yana gıttıgını hıssettım tuplerın yapısmıs dedı acılmıstı.bu ıslemı yaptırdıgımda ayın 16 ocak adetınde 8 ocaktı daha sonra ılıskı dedı.sonrasında ayın 26 sında lekelenme oldu ama 6 gun surdu kahverengi sıvı gelıyrdu.30 ocakta doktoruma gıttım ve muane ettı yumurtlaman var suanda dedı bu haftayyı ıyı degerlendır dedı.ve suanda ayın 15'i bekleyecgım bana bu konuda ne dersın ???

meltem hastahanesınde haznedar bahcelıevlerde cektırdım doktorum gulızar hanım mukemmel bırı 200 tl anestesız 300 tl anestesılı 10 dkıkalık bır ıslem.ınsallahhh hayırlısı olur hepımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…