- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.901
GÜNAYDIN KIZLAR , KISACA SORUNUMDAN BAHSEDEYİM SİZE 29 YAŞINDAYIM VE EŞİMLE ÇOCUK İSTİYORUZ 2 AYLIK BİR ÇALIŞMA YAPTIK BAKTIK BİŞİ YOK DR GİTMEYE KARAR VERDIM VE ÇİFT RAHİMLİ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DR HSG FİLMİ İSTEDİ BENDEN BENDE FINDIKZADEDEKİ RADYOTOM SANIRIM İSMİ ORDAN CMTS İÇİN RANDEVU ALDIM :18: BENDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH HEPSİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN
selam ben 31 yaşındayım 14 aydır bebeğim olmuyor bana da alttan ultrasonla bakarak çift rahim dendi ben de hsg çektireceğim allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz çıkar filmler usg ye güvenmemek gerekli önemli olan rahim filmi canım iyi sonuçlarımızı paylaşırız inşallah ben adet olmayı bekliyorum film için...
GÜNAYDIN KIZLAR , KISACA SORUNUMDAN BAHSEDEYİM SİZE 29 YAŞINDAYIM VE EŞİMLE ÇOCUK İSTİYORUZ 2 AYLIK BİR ÇALIŞMA YAPTIK BAKTIK BİŞİ YOK DR GİTMEYE KARAR VERDIM VE ÇİFT RAHİMLİ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DR HSG FİLMİ İSTEDİ BENDEN BENDE FINDIKZADEDEKİ RADYOTOM SANIRIM İSMİ ORDAN CMTS İÇİN RANDEVU ALDIM :18: BENDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH HEPSİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN
Hiç korkma, çok kolay olacak, zaten dr.u gördüğünde anlayacaksın, seni rahatlatmak için çaba göstermelerini görmek bile insanı rahatlatıyor. Sonuçları verip yorumlaması da kendi dr.un ile görüşmeden önce seni aydınlatmış oluyor. Umarım herşey yolundadır ve hsg sonrası hemen hamile kalırsın
inş canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun hsg filmi çektirenlerin %10 nu 2 ay ıcınde gebe kalıyormuş rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder inş..
rahim filmini anestezili çekilen arkadaşlara bir sorum olacak..ne kadar süre baygın kaldınız daha doğrusu ne zaman bayılttılar
ne zaman ayıldınız kısaca anlatır mısınız,ayılınca acı falan hisssetiniz mi?
Merhaba Arkadaşlar ;
Evliliğimde neredeyse 4. seneye giriyorum ilk 3 sene istemedik.Ama özel bir korunmada uygulamadık eşim geri çekilme yöntemini uyguladı ki biz bu yöntemi sağlıklı bir yontem olarak bilirdik.Yaklaşık 7 aydır cocugumuz olsun artık dedik ve hızla çalışmalara başladık.7 ay boyunca olmayınca ben inatla HSG testi yaptırmak istedim.BU forum sayesınde okadar cok bilgi edinmişimki en once bu testin yapılması kanaatindeydim.Ve cumartesi günü testi yaptırdım .Doktorum cok iyiydi.Inanılmaz acı cektım cok zor geçti ama değdi...Meğer benim rahmim bu zamana kadar spermle tanışmamış rahim agzı kapalıymış,doktor sonda deniliyor galiba onu takmaya çalışırken farketti, yapışkanlar birikmiş velhasıl bu test esnasında doktor rahım agzını açtı.Sonra radyolog film çekti çekerken tüplere o sıvının nasıl gittiğini izledik herşey yolundaydı tupler acık cıktı.Tek sorunum rahim agzının kapalı olmasıymış.Ve düşünün bu testi çektirmesem bunu hiç bilemeyecek ve cocugum oolmuyor diye yanıp tutuşacaktım.Hepinize tavs,ye ederim.Doktor sonuç olarak korunma ilişkiye gir bu ay hamile kalma şansın cok yuksek dedi.
İçimiz cok rahatladı eşimle artık sıfırdan başlıyoruz bu sürece en önemlisi kafamızın rahtalamasıymış.İşyerinde bugun herkes sana bi guzellik gelmiş bile dedi bana:)
Arkadaşlar sormak istediğiniz ne varsa hazırım...Allah en kısa zamanda bizede tattırsın diyorum......
Arkadaşlar hamileyim..Bütün herşeyiş HSG testine borçluyum....Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa....
canm anesteziyi vurduktan hemen sonra bayılıyosun zaten 45 dk falan sanırım baygın kalıosun yani bilmiorum ben hemen ayılmamışım anestezi uzmanı falan baya beklemiş ayılmamı hiç ama hiç bir acı yok sadece aç kalmak zor oluyo anestezi içinbaşka hiç bi sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederm ayılıncada en ufak bi agrı hissetmedim ayaga kalknca o sudan geldı biraz birde hafif kahve gbi leke kan hiç yoktu..we sonuç iki tüpte açık artık kafam rahat herşey kısmett...çalışmalara dewmm:))
canm anesteziyi vurduktan hemen sonra bayılıyosun zaten 45 dk falan sanırım baygın kalıosun yani bilmiorum ben hemen ayılmamışım anestezi uzmanı falan baya beklemiş ayılmamı hiç ama hiç bir acı yok sadece aç kalmak zor oluyo anestezi içinbaşka hiç bi sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederm ayılıncada en ufak bi agrı hissetmedim ayaga kalknca o sudan geldı biraz birde hafif kahve gbi leke kan hiç yoktu..we sonuç iki tüpte açık artık kafam rahat herşey kısmett...çalışmalara dewmm:))
canım çok tebrik ederim :) aylardır erteledim ben de hatta doktorumu değiştirdim öteki belki istemez başka yolunu bulur diye :) eğer bu doktorum isterse uzatmadan çektircem ben de. sen nerede çektirdin canım?
geçmiş olsun.neden rahim filmi çektidin benim de 2 düşük geçmişim var doktorum istemedi ama kafam karışık
bende 2yıllık evliyim bebişin yok hiç korunmadık. bende pco eşimdede problem çıktı. doktorum rahim filmi istedi anlatan arkadaşlar pek iyi anlatmadı o yüzden anestezili çekinmeyi düşünüyorum allah izin verirse özel bir doktor 600 e cekerim dedi ( doc kendisi) pahalı geldi ama ne yapayım dayanabilecegimi sanmıyorum hayırlı olsun artık ... .
bende 2yıllık evliyim bebişin yok hiç korunmadık. bende pco eşimdede problem çıktı. doktorum rahim filmi istedi anlatan arkadaşlar pek iyi anlatmadı o yüzden anestezili çekinmeyi düşünüyorum allah izin verirse özel bir doktor 600 e cekerim dedi ( doc kendisi) pahalı geldi ama ne yapayım dayanabilecegimi sanmıyorum hayırlı olsun artık ... .
Arkadaşlar hamileyim..Bütün herşeyiş HSG testine borçluyum....Darısı tüm isteyenlerin başınaaaa....
geçmiş olsun cnm benimde çift rahim var oyuzden rahim filmi çektirdim fındıkzadede radyomar tanı merkezi var orda 370 tl 11.02.2012 tarihinde daha geçen hafta çektirdim ve ben çok korkak bir insanım acıcak diye kendimi harap ettim ama inan aneztezi felan yaptırmadan yaptılar canın inan hiç acımıcak dayanamıcağın gibi bir acı kesinlikle yaşamıyorsun istersen orayla bir görüş çünkü 15 dk lık bir işlem için boşuna vucuduna aneztezi verdirme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?