- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.621
slm kızlar benim dr. rahim film istedi fındıkzade ranyomar 330tl idtiyo herkez memnunmuş mecr bende gidicem diden varmııı nasıılll yapılıyoooo yardım lütfeenn
ben yaptim gerek yoktu 5 ay birlikte olduktan sonra baktim kendimden emin olmak istedim direk benim fikrimdi ozel hastanede dr dedimki ben rahim filmi istiyorum bunu soylememin nedeni interneten burdan okuduklarim agrili oluyormus diye soyledim dr eger isin ehli yapmasa evet oyle ama gor bak agirmayacak bayiltacak kadar degil dedi ignemi vurdu yarim saat sonra filmimi cekti ama cekerken konusuyordu katlanamayacak kadar deil degilmi dedi iyi dedim okadar deil dedi bunu yapinca kafan rahat olur dedi ve yapisiklik varsa gecer tikaniklik azda alsa acilir dedi peki dedim hamile kalma sansida artiyor dedim evet yuzde 40 dedi ne zaman dedim gulumseyerek ikinci ay cogunlukta hamile kalanlari biliyorum dedi ve hakikaten cekildikten sonra ikinci ayimda hamile kaldim tedavisiz biseysiz dayanilmayacak bir agri degildi yani ve bebek sahibi olacagimi hisedince agriya deger diye dusunup yaptim iyiki yaptim
arkadaşlar merhaba rahim filminizi kaçıncı ayda çektirdiniz?
benım bu ay 8.ayım ve yine adet olacağım belli,ayrıca pko var ilaç tedavisine başlıcaz acaba başlamadan önce çektireyım mi diyorum
kızlar sabah hsg yi yaptırdım ve kurtuldum:) anestezili yaptırdım ve çok çok rahattım bittikten 10 dk snr kalktım ve doktorun yanına gittim.izmirde olan arkadaşlara kesinlikle çınar hastanesini tavsiye ederim özelliklede radyoloji doktorları süper bittikten sonra bana herşeyi açıkladı...sonuçta allah şükür temiz çıktı iki tüpümde açık:)aklınıza takılan bişey olursa yazın cvplamaya çalışırım.buarada çok az bi kan bulaşmış pedime hepsi o...ağrım sızım olmadı allah şükür...ama aklıma bişey takıldı kızlar ordaki doktor 10 gün ilişki ve 3 gün duş yok dedi ve antibiyotik verdi ama diğer doktorum sadece bugün ilişki ve banyo olmazsa iyi olur sonra serbest dedi sizce napim anlamadımki zaten 10 gün snr yumurtlama günün geçmiş olcak
kızlar sabah hsg yi yaptırdım ve kurtuldum:) anestezili yaptırdım ve çok çok rahattım bittikten 10 dk snr kalktım ve doktorun yanına gittim.izmirde olan arkadaşlara kesinlikle çınar hastanesini tavsiye ederim özelliklede radyoloji doktorları süper bittikten sonra bana herşeyi açıkladı...sonuçta allah şükür temiz çıktı iki tüpümde açık:)aklınıza takılan bişey olursa yazın cvplamaya çalışırım.buarada çok az bi kan bulaşmış pedime hepsi o...ağrım sızım olmadı allah şükür...ama aklıma bişey takıldı kızlar ordaki doktor 10 gün ilişki ve 3 gün duş yok dedi ve antibiyotik verdi ama diğer doktorum sadece bugün ilişki ve banyo olmazsa iyi olur sonra serbest dedi sizce napim anlamadımki zaten 10 gün snr yumurtlama günün geçmiş olcak
canım geçmiş olsun gözün aydın temiz çıkmış.
ben de İzmirdeyım ve bu ay çektirmek istıyorum
Çınar hastanesi neredeydi ?
Ücreti ne kadar ve emekli sandığı karşılıyor mu?
cnm çınarlı da özel çınarlı hastanesi.400 tl ye çektirdim cnm ben ama benim özel sandık olduğu için emekli sandığı karşılıyormu bilmiyorum?ama bilgi almak istersen 0232 4622727 den bilgi alabilirsin.özelliklede radyoloji doktoru süper.anestezi uzmanlarıda öle sadece doktor biraz yoğun olduğundan ve sanırım onun hastası olmadığım için sadece her şey yolunda iki tüpte açık dedi ama diğer bütün ekip beni yeterince bilgilendirdi:)ayrıca uyandıktan hemen sonra çok az kasıklarımda batma oldu ama hemen geçti.ben memnun kaldım yani cnm.inşallah güzel haberler verirsin sende.
mrblarrrr
ben sunu sormak sıtrıyroumm,ben lokal anestezı yaptırcamda sen genelmı lokal anestezımı aldın...
genel anestezıde 1 saat evel uyanamıyosun dııye bılıyroum sen nasıl cabuk kalktınn
ayrıca 10 ılışkıye gırme bu ayda oyle olsun,1ay gec gelrı bebeısşn gelrıse o herhalukuladede gelır zaten sımdılık saglını dusun
ben genel anestezi ile çektirdim cnm ve bidaha olsa yine aynı çektirirdim.1 saatmi?? cnm çok uzun eşim dışarda bekliyordu beni hazırlık aşamasındada yanımdaydı yani.sonra tam uyuyacağım zaman çıkardılar onun sölediği 10dk anca sürmüş snr tekrar girmiş içeri bende zaten hemen uyandım ve 5 dk dinlenip giyindim ve doktorumun yanına gittim.yani 1 saat toplam hastanede kaldığım süre olmuştur...buarada kendi doktoruma tekrar sordum çok düşük dozda antibiyotik yazdı 3 gün kullan dedi ve 48 saat ilişki olmasın snr serbest dedi.
nihalcim merhaba yine karşılaştık. bu arada geçmiş olsun sen yaptırmışsın gözün aydın. benimde birkaç aydır aklımda ama bu ay yaptırıcam heralde. yalnız şunu merak ediyorum adet başladıktan sonra kaç gün içinde yaptımak gerekiyor bilgin varmı?
canım adetin 1.gününden 10.gününe kadar çekiliyor ama tabi adetin tam olarak kesilmesi lazım yani diyelim ki 6 günde tamamen bitiyor adetin 7,gün yada 10.güne kadar süren var.ben tam 10.günümde çektirdim.anestezi de almadım çok kolaydı.sadece spekulum canımı yaktı takarken.gerisi sinek ısırığı kadar bile yoktu yani hiç yoktu.kolay gelsin sana da umarım atlatırsın.
çok teşekkürler canım, bugünde adetimin 5. günü o zaman bu ay için 5 günüm var geriye. anestezi ile çektiricem güvenemiyorum kendime çünkü gözüm korkorsa birdaha hiçbir işlem yaptıramam hiç riske girmeyeyim.
sen ne zaman çektirdin birde umarım açık çıkmıştır.
nihalcim merhaba yine karşılaştık. bu arada geçmiş olsun sen yaptırmışsın gözün aydın. benimde birkaç aydır aklımda ama bu ay yaptırıcam heralde. yalnız şunu merak ediyorum adet başladıktan sonra kaç gün içinde yaptımak gerekiyor bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?