- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.601
mrb menbeta ınsallahh gerek kalmaz sanada bzıede
ne kadardır bebıs ıstıyosunuz
merhaba canımmm....amin ins...
ama benım tek umıdım sankı hsg.. 2,5 senedır ıstıyoruz.. butun tahlıllerımız yapıldı.. hepsi güzel cok sukur.. sadece hsg eksık.. ıns bu da temız cıkar. ve bu konuda ne yapacagımız bellı olur...
siz ne zamndır ıstıyorsunuz?????
sonuç temiz bir problem yok ama bebekte yok...insan gözünde çok büyütüyor ama çekinmeden önce acaip stres yapmıştımm...inş kolayca atlatırsın canım...
gülbebek ben rizede cektırıcem.. cok ıyı bıryer buldum. ordada hersey yenıymıs.. umarım agrısız sızısız gecer.. cok korkuyorummm...
bızımd e1.5 yıl oldu ..
bızde aynı senın gıbıyız hersey guzel ama bı hsg kaldı..
hatta klomen kullandım 2 ay snra bıraktım fılm cekılıp ole ıcmeye karar verdım.doktorda tamam dedı..
bakalım ne olcakkk...ınsallahh temız cıkar canım..
senın sehır neresı
bellı cektırcen yer
aynur ne güzel kurtulmuşsun. sonuçlarda iyiymiş. inşallah sanada bizlere de Rabbim bebiş nasip eder. tabiki hayırlıyla....
ohh sende bendensın.. bende 2 ay klomen kullandım cat iğnesi olmadan.. sonuc alamadık.. hayırlısı hakkımızda ne dıyelım... rizede cektırıcem canım...
bu arada cıkmam lazım... eger soru felan sorarsın cevaplarım.. kendınıze ıyı bakın hoscakalınnnn.....
Canım hiç korkmaa inannn banaa ben her ihtimale karşı ağrı kesici içmiştim 20 dk öncesinde amaa dedimya sızı bile hissetmedim halbuki canımda çok tatlıdırr :) Eğer makineler yeniyse hiç korkma zaten benim hsg de yeni makinelerle çekildi .Şükür hiç birşey çıkmadıı polip 3mm bişey çıktı ama engel olmadığını söylediler hayırlısı hakkımızda umarımm kısa yoldan hamiş kalırsın inşallah...
arkadaşlar 2.5yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ama bir türlü nasip olmadı.üç kere yani üç ay çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm.yine olmadı.doktorum hsg çektir dedi onuda yaptım ondada birşey çıkmadı...
amin canım amin ins hepimiz hamıle kalırız.... bende kuvvetlı 2 tane agrı kesıcı içicem canım.. benım canımda cok tatlıdır.. c kollu rontgen sıstemı ıle cekılecekmıs canım.. buda yenı bir sistem dıye bılıyorum.. ozel bır hastane cunku..
canım hayırlısı.. hsg uzerınden ne kadar zaman gectı.. belkı yakın aylarda bebısın tutunur sana... hayırlısı olsun... Allah gonlumuze gore versın...
menbetaaa c kolluysa süper hiç canın yanmayacak güven bana ve 2 tane içme bir tane yetiyor bemimde c kolluydu sevin yaniii hiç bişey duymayacaksın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?