- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.121
ya tatlım, bu rahim filmi acısının nazla niyazla ne ilgisi var,ben 3 sene önce cektirdim, hayatında öyle acı cekmedim ki ben cikolata kisti hastasıyım, her adette tüm dünya gözümden silinir, endolluların cogu bilir bunu, yani acı görmemiş insan degilim. bu o kişinin tüpleri ile ilgili bir durum da olabilir, rahim filmi cektiren 5 kişiden sadece ben ve baska birininki böyle çok acılı oldu, digerlerinde yoktu. ertesi gün hastanee gittigimde, acı cekmeyenlerden biriyle karşılaştım, sabaha kadar acı cekmis ve acayip kanaması olmuş, ben de de hic kanama filan olmadı mesela
arkadaşlar sizlere teşekkür ederim burada bana akıl verdiniz , umut verdiniz...
benim rahim filmi çektirmeme gerek kalmadı çok şükür hamileyim..
bebeşim annesine kıyamadı heralde :))
Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla versin inşaallah :))
:))))) seni kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum tatlım inşallah allahım kucağına almanı sağlıklı sıhatli hayırlı bir ewlat dünyaya getirmeni nasip eder.ne mutlu sana allah nazarlardan saklasın...
Çok korkarak gitmiştim ama hiç canım yanmadı üstelik çikolata kisti vardı bende.
hsg sonrası regl gecikti birkaçgün. hamile olabilirmiyim diye umutlandım ama sonuç negatif
arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim bu ay korkuyorum ama çekilmesi gerek çektirdikten sonra yazarım size sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?