Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

seni anlıyorum canım öncelikle geçmiş olsun ama bende gördüklerimi duyduklarımı paylaştım ama istisnalar kaideyi bozmaz.tabiki sadece rahim filmi hakkında yazmadım her konuda .tabiki istisnalar kaideyi bozmaz onlara bişey demiyorum ama eline kıymık batsın ağlayanlar var biliyorum offff neler var neler.ben sadece rahim filmi çektirecek olan kişilere korkmasınlar diyorum çünkü bana göre korkulcak bişey değil.dediğim gibi psikoloji çok önemli kendini nasıl hazırlarsalar filmden sonra masandan öyle kalkarlar canım ben böyle düşünüyorum.ona kalırsa adet günlerimde bende yatak döşek yatanlardanım kıvrılıyorum mahvoluyorum ne hallere giriyorum bir ben bilirim bi allah ama film işlemindeki ağrı adet ağrımın ''benim bünyemde'' 1000de 1i kişiden kişiye değişir.ama tekrarlıyorum psikoloji çok önemli.

arkadaşlar sizlere teşekkür ederim burada bana akıl verdiniz , umut verdiniz...
benim rahim filmi çektirmeme gerek kalmadı çok şükür hamileyim..
bebeşim annesine kıyamadı heralde :))
Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla versin inşaallah :))

:))))) seni kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum tatlım inşallah allahım kucağına almanı sağlıklı sıhatli hayırlı bir ewlat dünyaya getirmeni nasip eder.ne mutlu sana allah nazarlardan saklasın...

:))))) seni kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum tatlım inşallah allahım kucağına almanı sağlıklı sıhatli hayırlı bir ewlat dünyaya getirmeni nasip eder.ne mutlu sana allah nazarlardan saklasın...

çoook teşekkür ederim tatlım..Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaallah..
hepimizi de korusun :))

amin canım benim amiiiin :)) inşallahhhh yüzüp yüzüp kuyruğuna gelicez inşallah.hani fala inanma faldız kalma derler ya arkadaşım dün fal baktı 4 ay sonra bebek var hemde erkek diyor :))) güldük bak benim fallarım çıkar diyor:))) işte falda bile duysa insan seviniyor walla fal mal bir yanada allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.sende kendine ve bebişine çooook iyi bak :))

Çok korkarak gitmiştim ama hiç canım yanmadı üstelik çikolata kisti vardı bende.

hsg sonrası regl gecikti birkaçgün. hamile olabilirmiyim diye umutlandım ama sonuç negatif

Çok korkarak gitmiştim ama hiç canım yanmadı üstelik çikolata kisti vardı bende.

hsg sonrası regl gecikti birkaçgün. hamile olabilirmiyim diye umutlandım ama sonuç negatif

merhaba,bende de çikolata kisti var şuan adetliyim bitiminde rahim filmi çekilecek acı yok diyorsun peki çektirmeye giderken yapmam gerekenler nedir anlatabilir misin teşekkürler

ay bu ayda hamile kalmazdsam önümüzdeki ay çektireyim bende tırsıyorum ama bakalım tüplerin açıkmı kapalımı olduğunu bitek burdan öğreniliyo galiba bu yöntemle

merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık bi 9 ay önce çektirdim..herkesin farklı demeki doğum sancısı gibi bende paylaşaym belki faydası olur birilerine..

öncelikle ben o film sayesinde hamile kalanlardanım ister istemez kötüleyemiyorum:))şuan doğumu bekliyorum..nekdar acı versede değer iuan hayallerimi yaşıyorum çünki..

nitekim coookkk agrılı aman dedirtecek bişeyde yok yai..ewet yarım saat sürdü sürmedi belki..acı kısmı işlem sırasında sadece basınçlı ilacı verdiklerinde oldu gerçekten şiddetli bir basınçla karışık acı agrı karışımı bişey..ama belki benim biraz yapışıktıı açılıyo diye oldu bilemeyiz..buda toplasan 5 dk belki o acıla cekti filmi artık hesap edin 5-6 tane film cekimi süresi kadar sonra ilacı bırakınca rahatladım..

kalkıp eve gitmeye yollandığımda adet sancısı başladı o ağlattı beni ormaldede adetlerim sancılı gecer aynı sancıyı 1 saat yaşadım kanama veya başka bişey olmadan hatta eve gitmeden o günü dışardarda gezerek gecirdim agrı kesici içebilirsin demişlerdi bilerek içmedim 1 saat adet sancısı cektim okadar..anadolu yakası acıbademde cektirdim memnun kaldım sigortam karşıladı..benm hikayemde bu..

imdi doğum sancısını düşündüğümden o bana hiçbişey geliyor keşke aynı oyle doğum yapsamm..ağrı cekenlerden oldugum halde korkmayın diyorum..ama kimse kimsenin acısını ölcemez aynı acı başkasına dayanılmaz gelir biemeyizz denemenizde fayda var sonucunda benim gibi cok mutlu olacagınızı düşünün..

hakkımızda hayırlısı..

ben de adet bitiminde çektircem filmi bi arkadaşım çektirdi çok ağrım oldu dedi ama ertesi gün gördüğümde iyiyim ağrılarım geçti dedi kanaması olmuş biraz. korkmamaya kendimi ağrı olacak diye şartlandırmamaya çalışıyorum.. ne kadar kötü olabilir diye düşünmeye çalışıyorum

arkadaşlar ben de arnıza yeni katıldım daha önceden takip ediyordum. ben geçen hafta rahim filmi çektirdim gerçekten korkulacak birşey yok kendinizi telkin edin. adet sancısının biraz daha fazlasını düşünün gerçekten zor değil. ben öncesinde ağrı kesici almıştım dktrm vermişti , bir gün öncesi ve film çekineceğim gün aldım. filmden sonra hiç ağrım olmadı. yarım saat sonra yürüyerek eve gittim lütfen korkmayın sevgiler.

bende cektırdım kızlar kendınızı kasmayın uzun uzun nefes alın acımıyo dersem yalan olur cok degıl ama.zaten yarım saat sonra unutuluyo

Bende 3 kez çektirdim. Bu ayda 3. aşılamam yapıldı eğer tutmazsa yeniden hsg çektirmem gerekiyor aşılamalara devam etmek için. Öyle bir kanamadan bahsedemem ama ağrı acı oluyor ister istemez. Bir evlat sahibi olmak sözkonusu olunca pekte bir önemi kalmıyor filmin, sonuçta bu adet sancısını ben her ay çekiyorum, bir gün fazladan çekmek okadar da zor birşey değil...

arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim bu ay korkuyorum ama çekilmesi gerek çektirdikten sonra yazarım size sonuçları

korkmana gerek yok canım çok hafif bi sızı oluyo
çektirdikten sonra acıda olmuyo en azından bende olmadı ne kanama ne sonrasında ağrı

sadece kendini kasma aleti takarken yeter

inşlhh sonucunda temiz çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…