Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhabalar arkadaşlar,
Ben de rahim filmi çektirdim geçen yaz ortası. Memorial okmeydanı hastanesinde. Hiç can acıyacak bir şey olmadı. Anlamadım bile bittimi bitmedimi. Doktorum istersen narkoz al demişti ama iyiki almamışım. Gerçekten böyle bir işlem için narkoz almaya gerek yokmuş dedim. Şimdiden çektirecek arkadaşara geçmiş olsun...

slm arkadaşlar az önce çekilip geldim bu gözümde çok büyüktüğüm hsg yi çok şükür kurtuldum inş. şimdilik.Öncelikle şunu demek istiyorum gerçekten büyütçek bişey değilmiş boş yere kendinizi korkutmayın ben de çok korkarak gittim hatta yattığımda masaya titrememe engel olamıyodum hem korku hem soğuk!!! ama dr geldi normal muane pozisyonunu aldırdı ve o sıvıyı içime verdi çok az bir ağrı oldu ki ben canı az biriyimdir normalde boşa korkmuşsun demi bak bitti dedi şaşırdım,inş sonuçta iyidir onu yarın alcakmışım..şimdiden çekilecek arkadaşlar varsa boş yere korkup ertelemesinler beklemeye acabayla yaşamaya değecek bir işlem değil...Allahım yardımcımız olsun ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...

çektirmek için korkup erteleyenlere sesleniyorum ERTELEMEYİN...ben de çok korkuyodum..benim işlemde 3 dk civarı sürdü ve hiçbir acı hissetmedim..sadece ilaç verilirken karına hafif bişey oluyo..o da ağrı da değil garip bi his..adetten bile daha basit bi histi benim için..işlem öncesi zaten normal jinekolojik muayene aletleri bence..bende rahim yarası olduğu halde bişey hissetmedim ben..kas gevşetici ve ağrı kesici içip gidin işleminizi yaptırın..sakın anestezi de almayın..3 dk sıkın dişinizi yapmayın arkadaşlar yaaa...hastaneleri zengin etmeyin..insanların abartısına kulak asmayın..hayatta ne acılar var..trafik kazası geçirip kolu kopan var,bacağı kopan var..her gün kendine iğne vuran,serum takmayı dahi öğrenen binlerce insan var..3 dk lık acı bu ya..sıkın dişinizi korkmayın sakın..eğer işlem sırasında acı çekerseniz de bunun sebebi kendinizi kasmanız..kasmayın rahat bırakın..başka şeyler düşünün..

kızlar ben özele sordum 200 tl dediler kendi sigortamda var üstelik...yanımda para olmadığı için bir sonraki ay çekilecekmişim...bende narkoz almayı düşünmüyorum.bide devlet hastanesi bedava çekiyor acaba hangisinde çekilsem...ama devlet hastanesine güvenemiyorum...bide doğudayım doğu sartları malum

benimde bulunduğum ilde sadece tıp fakültesinde çekiliyor..doğru dürüst başka hastane yok..bende tıp fakültesine güvenemedim :)) çünkü asistan lar çekiyormuş tıp fakültesinde..kim çekiyor diye sordum asistanlar denince vazgeçtim..rahim filmi gibi önem gerektiren bi işi asistanlara bırakıyorlar ya pes yanii..
bende özelde çektirdim 150 tl ye..insan malesef karşılaştığı muamelelerden olsa gerek devlet hastanelerine güvenememeye başladı..hele bide doğuysa malum :18:

Ben de özelde çekildim hafta başı 225,TL ye ama dr.iyi ilgilendi sağolsun ilk başlarda çok iyi gidiyordu ama yapışıklık birazcık varmış sağ tüpte onu açmak için tekrar ilaç verdi o biraz can yaktı ama anlık bişeydi sonuçta da açıldığı için ağrıyı hiç umursamadım bile çünkü en çok korkum rahim filmi değil,sonucuydu çok şükür şimdi ikiside açık,,,

yapacak arkadaşlara tavsiyem gitmeden en az 1 saat önce ağrı kesici ve mümkünse kas gevşetici de içsinler çok faydası oluyor.

sakon korkmayın ama hepsi toplamda 10 dk falan sürüyor değmez yani korkmaya

Kızlar bilgiler için sağolun: dün ben de rahim filmi çektirdim: devlet hastanesinde: Zekai Tahirde....
sabah gittim: reçeteye almam gereken ağrı kesicileri ve sıvıyı yazdılar:eczaneden gidip kendin alıyorsun... ve yemek yiyip film çekilmeden önce ağrı kesicileri içtim, diğer sıvıyıda film çekilmeden önce sağlık memuruna teslim ediyorsun.
film için girdim ve jinekolojik bir masa var: uzanıyorsun ve rahme bi şeyler taktılar görmedim : sıvıyı verdikleri an biraz acıdı zaten 1 dakkamı 2 dakkamı sürdü: arkasındanda 10 15 dakka sonra rontgen çektiler: tüplerin ikiside açıktı şükür....

ben de bu ay rahim filmi çektirdim ve ilaca başladım bakalım ne olacak.Artık sıkıldım gerçekten beklemekten...

hepimizde aynı dert..dr bana rahim filmi çekilince hamile kalma şansın artar dedi..genelde 2-3 ayda adet görürüm..bu ay hamileliği bırak,27 günde adet gördüm :)))))
26.günde hafif bi kahverengi akıntı geldi..burda okuduklarımdan sonra (akıntılar gebelik belirtisi olabiliyo vb o yüzden) herhalde dedim hamileyim,bebeğin tutunma kanaması..çünkü hayatımda hiççç 27 günde adet görmedim..bi baktım ertesi gün adet oldum..şaşkınlığımı sen düşün yanii :))))

kızlar aklınızda varsa mutlaka çektirin derim
ben 6 ekimde regl oldum
14 ekimdede rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim açık çıktı
rahimde ufak bi yapışıklık varmış oda ufak bi operasyonla alınacaktı
bidahaki reeglin 6. günü gel dedi dr.
bekliorum bekliorum regl olmuorum
bi kanda baktıriim dedim ve şimdi hamileyiö çok şükür
yani rahim filmini çektirdiğim ay hamile kalmış oldum
asla ertelemeyin

merhaba arkadaslar
bende sızın yorumlarınızı okumustum gecen aksam.bugunde hsg cektırdım nıhayet.ama burda okudugum gıbı olmadı benımkı.cok agrılı oldu.nerdeyse bayılacaktım.cok acıdı nedense.cok korkuyordum gıttıgımde herhalde ondan da boyle oldu.kastım bıraz kendımı sanırım.ama gercekten cok agrılı oldu benım.ama herkesın boyle olcak dıye bırsey yok.agrı esıgı herkeste farklı.ınsallah cektırmek isteyen herkesın kolay gecer.benım su anda da agrım var hala.agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorum.
cok merak edıyorum hsg cektıren kısıler hemen hamıle kalabıldımı? buna bakmak ıcn gırdım.zazez yazmıs valla cok umutlandım bende.cektırdıgı ay kalmıs hamıle.benımde ıkı tupumde acık cıktı.sorun yokmus.ınsallah bende kısa surede hamıle kalırım.Allahım ınsallah bu cektıgımız acıları unuturuz yakın zamanda.bebıslerımızı alıp kucagımıza.

aminnnnn...Allah isteyen herkese bebek nasip etsin en kısa zamanda inş..bende çok duydum rahim filminden hemen sonra 2 ay içinde hamile kalan..bende ümit ediyodum inş olur diye ama bende olmadı..yanii rahim filminden sonraki ilk ayımda hamile kalamadım..dahası hayatımda ilk defa 27 günde adet oldum :))) hamilelik beklerken erken adet durumu oldu bende..dün dr a sordum..hayatımda ilk defa 27 günde adet oldum neden olabilir,filmden olur mu dedim olabilir dedi..bu ay da zaten bende klomen tedavisi başlıyo..hamile kalırsam klomen eşliğinde kalmış olucam yanii rahim filmine bağlayamam..
herkesin bünyesi farklı tabii..bende çok sorun olduğu için olmaması normal,umarım siz hamile kalırsınız hemen..
bu arada ben de rahim filmine korkarak gitmiştim ama benim hiç ağrım olmadı..bende şaşırdım bu muymuş yanii dedim..hatta ben işlem sırasında bağırırım falan diyodum acıdan işleme girmeden önce eşime de sesim gelirse korkma dedim :)) dışarda kapıda bekliyodu da..bi çıktım gayet normal şekilde noldu dedi eşim hiçbişeyyyyy dedim :)) kendinizi kasarsanız çok ağrı hissedersiniz..ben çok rahattım..şöyle düşünün avucunuzu yumruk yapın yada sıkıca kapatın karşınızdaki insana avucunuzu açmasını söyleyin..siz ne kadar sıkarsanız o o kadar zorlanır dimi..rahim filmi de aynı öyle..kaslarla dolu..kastığınız sürece dr da zorlanır sizde zorlanırsınız acı çekersiniz..ama atlatmışsınız geçmiş olsun..

selam bende düşük yaptığım için tedaviye başlıcam muhtemelen bendende rahim filmi ister doktor

ama bende 4bucuk cmlik kist var acaba kist varken bu film çekilirmi gerçi kist sol yumurtalığımda

kızlarr benim morelim bozuldu perşembe günü randevum vardı ama dün idrar yolları enfeksiyonum çıktı ilaç kullanmaya başladım birdahaki aya ertelediler

valla herkes ayrı anlatıyor hsg yi ama arkadaşım doktor ve bana atestezi yaptırt dedi.ben çok korkuyorum rahim filminden ve sırf bu korku yüzünden çektirmedim.bide tüpler kapalı olunca şiddetli ağrı oluyormuş adette ama öyle bir şikayetim olmadı.

merhaba arkadaşlar..ben 5 aylık evliyim. 5 aydır bebek istiyorum.. Acaba rahim filmini kendi isteğimizle hemen yaptırabilirmiyiz. Rahim filmi için ne kadar beklemek gerek.. Bu filmi devlet hastanelerinde yapıyorlarmı? özelde yaptırsak ücreti hakkında bilgisi olan var mı?

öncelikle geçmiş olsun..ben 1 ay önce rahim filmi çektirdim.rahim filmini kendi isteğimizle hemen yaptırabilir miyiz diye sormuşsunuz..bu sorunuzun cvb ı biçok şeye bağlı..yani 5 aydır bebek istiyomuşsunuz.hiç dr a gittiniz mi bu 5 aydır,bi rahatsızlığınız var mı (hormon düzensizliği,adet düzensizliği,kist,iltihap vb) bide yaşınız kaç vb biçok şeye bağlı rahim filmi çektirmek..
mesela 20 li yaşlarda olup bi rahatsızlığı olmadığı halde hamile kalamayan hastalara 1 sene müddet tanıyo dr lar.yani 1 seneden önce rahim filmini çektirtmiyolar ama bi rahatsızlığınız varsa dr larla görüşüp bu isteğinizi dile getirebilirsiniz.mesela bende 6 aydır bebek deniyorum.1 ay önce rahim filmi çektirttim ama bende hemen tedavi başladı.çünkü rahatsızlığım çok.rahatsızlıklarımı dr lara söyledim (biçok dr la görüştüm).rahim filmi çektirebilceğimi söylediler.sende tedaviye başlayalım dediler,ben de çektirdim..
devlet hastanelerinde bazılarında çekiliyor..her hastanede yok..yanii en azından benim bulunduğum ilde sadece tıp fakültesi çekiyo rahim filmini..ben özelde çektirdim 150 TL..

ücretli sanırım 320

ama ilaçta istiyorlarmıs bende çektiricem eğer doktor isterse ama

kendi basına yapmazlar hem doktorun istemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…