- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.081
kızlar ben özele sordum 200 tl dediler kendi sigortamda var üstelik...yanımda para olmadığı için bir sonraki ay çekilecekmişim...bende narkoz almayı düşünmüyorum.bide devlet hastanesi bedava çekiyor acaba hangisinde çekilsem...ama devlet hastanesine güvenemiyorum...bide doğudayım doğu sartları malum
ben de bu ay rahim filmi çektirdim ve ilaca başladım bakalım ne olacak.Artık sıkıldım gerçekten beklemekten...
merhaba arkadaslar
bende sızın yorumlarınızı okumustum gecen aksam.bugunde hsg cektırdım nıhayet.ama burda okudugum gıbı olmadı benımkı.cok agrılı oldu.nerdeyse bayılacaktım.cok acıdı nedense.cok korkuyordum gıttıgımde herhalde ondan da boyle oldu.kastım bıraz kendımı sanırım.ama gercekten cok agrılı oldu benım.ama herkesın boyle olcak dıye bırsey yok.agrı esıgı herkeste farklı.ınsallah cektırmek isteyen herkesın kolay gecer.benım su anda da agrım var hala.agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorum.
cok merak edıyorum hsg cektıren kısıler hemen hamıle kalabıldımı? buna bakmak ıcn gırdım.zazez yazmıs valla cok umutlandım bende.cektırdıgı ay kalmıs hamıle.benımde ıkı tupumde acık cıktı.sorun yokmus.ınsallah bende kısa surede hamıle kalırım.Allahım ınsallah bu cektıgımız acıları unuturuz yakın zamanda.bebıslerımızı alıp kucagımıza.
merhaba arkadaşlar..ben 5 aylık evliyim. 5 aydır bebek istiyorum.. Acaba rahim filmini kendi isteğimizle hemen yaptırabilirmiyiz. Rahim filmi için ne kadar beklemek gerek.. Bu filmi devlet hastanelerinde yapıyorlarmı? özelde yaptırsak ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar..ben 5 aylık evliyim. 5 aydır bebek istiyorum.. Acaba rahim filmini kendi isteğimizle hemen yaptırabilirmiyiz. Rahim filmi için ne kadar beklemek gerek.. Bu filmi devlet hastanelerinde yapıyorlarmı? özelde yaptırsak ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?