- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.001
canım yapısıklık olanlarda artıs olabılıyor.ama yapısıklıgın yoksa pekte ıse yaramıyor.sadece tuplerın acıkmı degılmı rahım temızmı onu ogrenıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba.
benim başımdan bir dış gebelik geçti ve ilaç tedavisi olalı 3,5 ay oluyor. bu ay doktorumla da görüşüp rahim filmi çektirmek ve yola ona göre devam etmek istiyorum. hesabıma göre 6 temmuzda regl olmam gerek. reglim geçtikten sonraki ilk günlerde mi film çektirmem uygun olur? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
teşekkürler.
canım benimki reglimin son günü çekildi. benimki 6 gün sürer. dr. 6. veya 7. gün demişti. ben 6. günü çektirdim. canım geçmiş olsun. inş. bi sorun yoktur.
Arkadaşlar merhaba acilen yardımlarınıza ihtiyacım var
biraz geriye alarak anlatıyorum durumu
9 ay kadar önce bi düşük yaptım 5 haftalıkken
sonrasında 2 ay hastalandım ve onun üzerinede 7 ay gibi bi süre hasta olmadım
sonrasında doktora gittim ve ilaç kullanmaya başladım
ve o ay hastalandım tekrar
hastalığım normalde 4 -5 gün sürerken yaklaşık bi 10 gün kadar sürdü
sonrasında zaten doktor benden rahim filmi istemişti hastalığım bittiğinde filmi çektirdim.
doktor filmden 2 gün sonra gün aşırı ilişki dedi
burda bi parantez açıyorum
filmi çektirdiğim gün sadece leke oldu ertesi günde aynı ama akşamına tekrar hastalanmaya başladım
bi 4 günde o sürdü (filmden önceki SAT 14 Haziran filmden sonraki kanama ise 26 Haziranda başladım ki buna SAT mı denir ne denir bilmiyorum )
ikinci kanamadan sonra gün aşırı ilişkiye başladık eşimle ama dün akşam bi leke oldu
bu sabah aynı lekenme bariz şekilde devam ediyor
Sanki benzetme garip olabilir ama akıntının içindeki kan kırıkları gibi
belim ve kasıklarımda ağrıyor aynı zamanda
ne yapmam lazım ve bu ne demek deli olucam
Lütfen yardım edin...
Teşekkür ederim..
kızlar bende haftaya anestezili çektiricem. anestezili çekilen varmı. acı hissediyonmu.birde anestezi verilip uyanamazsam diye korkuyorum. 450 ye cekilcem.çok biliyorm ama doktorum cekcek.bildiğim insan olunca rahat olurum. yardımcı olursanız sevinirim. birse cekilmeden önce yapmamam gerekenler nedir
bence c kollu makinası olan yer bul ve anestezi alma
cnm brn mecbur kendi doktoruma gidicem.cünkü ben acıdan simir bile veremiyorum. benden simir alıncak. rahimde bişeydsen süphelendi ama ben acıdan izin veremiyorum. iyice incelencek anlaşılan. dediğim sey cektirmeden önce ilişki falan yasakmı. ne yapmam lazım. birde anestezili çekilenler hemen uyanıyomusunuz. normal hayata hemen dönülüyomu
arkadaşlar bende rahim filmi çektircem ama nerde çektirecegimi bilmiyorum birde ücreti nekadar oluyor bu filmin