- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
ben yurtdışındayım doktorum bana adetin 9. ve 12.günleri çekilir dedi kafam karıştı ya sizler kaçıncı günlerde çektirdiniz arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yurtdışındayım doktorum bana adetin 9. ve 12.günleri çekilir dedi kafam karıştı ya sizler kaçıncı günlerde çektirdiniz arkadaşlar?
slm kızlar...
hsg sonrası adetinde geçikme yaşayanlar var mı?
ahh canım ağzından bal damlıyo inan ki...canım adetin geciktiyse ve normalde gecikmiyorsa hamile olma olasılıgın yüksek hsg sonrası rahim yerinden oynadıgı icin ve verdikleri ilaç kanalları iyice temizledigi için hamile olabilirsin inş
slm...benimde bir sorum olacak...kafam çok karışık...adetim normalde 7 günde bitiyor...bugün 9.gün ve hala bitmedi...ve doktorum adetin bitince gel film çekelim demişti...10çgünü geçirme demişti...şimde sizce yarın gitsem film çekilirmi yoksa çekmeden geri mi gönderir doktor beni...ne yapmalıyım bu durmda fikrinize ihtiyacım var....